Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
KiecOsininks Naujokas
Prisijungė: 2006 08 08 Pranešimai: 3 Pranešimų per dieną: 0 Miestas: Kuršėnai
|
Parašytas: 2006-08-08, 15:58 Rašyti temą: Trumpa instrukcija kaip prisiregistruoti forume |
|
|
Rekomenduojame gerbiamiems sveteliams prisiregistruoti forume.
Instrukcija:
1. Forumo viršuje kliktelime ties "Registruotis".
2. Perskaitome (arba ne) forumo taisykles ir spaudžiame "Sutinku su šiomis sųlygomis", ties variantu pagal metų skai�ių.
3. Atsidariusiame naujame lange pildome bųtinų informacijų (sekanti informacija pateikiama kaip pavyzdys):
Vartotojo vardas: KiecOsininks
El. pašto adresas: kiec (at) osininks.lt
Slaptažodis: DxA4alTlV
Patvirtinti slaptažodĮ: DxA4alTlV
Taip pat užpildome papildomų informacijų, kuri mums aktuali, pvz:
Pomėgiai: OS
Sekan�io bloko informacijos nekei�iame, patikriname ar laiko zona "GMT +3:00".
Spaudžiame "Siųsti".
4. Viskas!  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
KiecOsininks Naujokas
|
Parašytas: 2006-08-08, 16:07 Rašyti temą: |
|
|
Užsiregistravus reikia nepamiršti naudotis savo "sųskaita".
Užsikrovus osport.lt puslapiui, viršuje spaudžiame ant "Prisijungti", suvedame savo prisijungimo vardų (KiecOsininks) ir slaptažodĮ, jeigu kompiuteris yra savas, galime uždėti dar varnel�
� ties "Prijungti mane automatiškai kiekvieno apsilankymo metu" ir spaudžiame "Prisijungti" Viskas! Dabar galime rašyti komentarus savo nuosavu slapyvardžiu, kurĮ visi galės Įsiminti  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Ri�ardas Meistras
Prisijungė: 2005 11 07 Pranešimai: 488 Pranešimų per dieną: 0.07 Miestas: Klaipėda
|
Parašytas: 2006-09-14, 10:18 Rašyti temą: |
|
|
Gal kas galit pasakyti, kodėl dabar man reikia kiekvienų kartų Įėjus prisijungti, nors tų varnel�
� esu uždėj�
�s? Anks�iau taip nebųdavo  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vyc Meistras

Prisijungė: 2005 03 26 Pranešimai: 749 Pranešimų per dieną: 0.1 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-09-14, 21:56 Rašyti temą: |
|
|
man taip darbe buna..
gal nustatymai tokie kad neleidzia automatiskai nieko isiminti, kad nepazeistu kompo..
jei namie kompas siulau naudot firefox.. bus viskas ciki  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.46 Miestas: Kazl� Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2006-09-25, 15:02 Rašyti temą: |
|
|
O kur varnel�
� padėti ar jų nuimti, kad el.paštu man nekeliautų Liubos laiškų begalės apie kiekvienų pranešimų naujų visuose temose. o tai užknisa dėžut�
� valyti net neatidarinėjant laiško. Baisu, kad ir gero laiško neištrintum. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
KiecOsininks Naujokas
|
Parašytas: 2006-09-25, 15:28 Rašyti temą: |
|
|
Vytenis rašo: | O kur varnel�
� padėti ar jų nuimti, kad el.paštu man nekeliautų Liubos laiškų begalės apie kiekvienų pranešimų naujų visuose temose. o tai užknisa dėžut�
Prisijungiame. Spaudžiame "Aprašymas", ties "Nustatymai" nustatymų "Visada perspėti mane apie atsakymus" pakei�iame Į "Ne". |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.46 Miestas: Kazl� Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2006-10-22, 01:35 Rašyti temą: |
|
|
Taip ir esu padar�
�s, bet vis tiek ištysai pranešimus gaunu. Visiškai neveikia kažkodėl tas išjungimas "Ne". Kų dar daryti, kad prasidėtų ramybė mano pašto dėžutėje? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
makeris Meistras

Prisijungė: 2005 12 24 Pranešimai: 971 Pranešimų per dieną: 0.14 Miestas: siauliai-vilnius
|
Parašytas: 2006-10-22, 11:46 Rašyti temą: |
|
|
visur sudekit ne  _________________ tinginys visais atvejais |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
|
Parašytas: 2006-10-22, 13:28 Rašyti temą: |
|
|
Taip ir padariau - sudėjau visur. Bet nejau dėl to prarasiu:
1. Nerodys mano el.pašto?
2. Nerašys mano parašo?
3. Neiššokinės langas esant naujam pranešimui?
4. Bus išjungtas BP Kodas. Kas tai per kodas? :roll:
5. Bus išjungtas HTML. Ir šis kas tai yra? :roll:
6. Išjungiau ir šypsenėles. Nejau nesišypsos :?: :wink:
[b]P.S.:[/b] [size=10][b] Kaip matote - ir nesišypso ir Į šifrų komandas nereaguoja - visur taškai ant "NE" [/b][/size] |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
|
Parašytas: 2006-10-23, 10:41 Rašyti temą: |
|
|
Taigi vėl rašau, nes vis tiek pas mane Į dėžut�
� keliauja Liubos pranešimai po kieikvieno pasisakiusiojo, nors ant visų taškų "NE" uždėjau. Taigi "NE" nepadeda, o kadangi rašyti diskusijose normaliai neleidžia visur "NE" (pavyzdys - kaip aukš�iau mano ankstesnis pranešimas atrodo) tai ant šypsenėlių, BP Kodo ir HTML-o taškus vėl perdėjau ant "TAIP".
Patarkite kų daryti, nes kitaip registracijos forume reiks atssakyti. Kai buvau sve�ias - tokių nesųmonių nebuvo. Gal todėl �ia Į forumų daug kas ir nesiregistruoja? Juk Į dėžutes plaukiantys nereikalingi pranešiai perkrauna dėžut�
� ir Į jas gali netilpti koks svarbus laiškas, ar lengvai neapsižiųrėjus su šiukšlėm ištrinti labai svarbų gali. Išsivaizduokite -kiek pranešimų forume, tiek Į dėžut�
� laiškų apie tuos pranešimus Įspėjimai
Gal kas nors Oforumo programoje sugedo` Informuokite, kas tai. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
vosvos Meistras
Prisijungė: 2005 12 06 Pranešimai: 721 Pranešimų per dieną: 0.1 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-10-23, 10:57 Rašyti temą: |
|
|
Vyteni, jeigu jau tikrai tokios baisios bėdos ir visi laiškai veda tave iš kantrybės - tai vietoje savo e-mailo (aprašyme) Įrašyk pavyzdžiui šitų: "vytenis (at) mailinator.com". Čia atvira pašto dežutė visiems Vyteniams
nors dabar pagalvojau, kad �ia blogas patarimas... kadangi Į tų pašto dežut�
� sius slaptažodĮ... paskui bijau, kad Vyteniai forume gali dar smarkiau pasidauginti:)
O gal tu tiesiog neišsaugai tų nustatymų "NE", gal kas kart iš naujo Įėjus Į "aprašymų" ten bųna "TAIP"? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
|
Parašytas: 2006-10-23, 13:05 Rašyti temą: |
|
|
dar kartų patikrinau ir TAIP radau tik ant reikalingiausių 3-jų paskutinių minėtų nustatymų. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
audrius Svečias
Pranešimų per dieną: 0.82
|
Parašytas: 2006-10-23, 19:06 Rašyti temą: |
|
|
Vytenis rašo: | O kur varnel�
skaitykit, Vyteni, skaitykit...
mes irgi skaitom, skaitom... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Liuba Administratorius

Prisijungė: 2004 03 31 Pranešimai: 1434 Pranešimų per dieną: 0.18 Miestas: Klaipėda/Šiauliai
|
Parašytas: 2006-10-24, 09:05 Rašyti temą: |
|
|
Šis nustatymas apie perspėjimų siuntimų Į el.paštų yra unikalus kiekvienai temai, todėl tikriausiai anks�iau, kai buvo šis nustatymas Įjungtas vartotojo profilyje, jis buvo standartiškau uždedamas ir kiekvienoje temoje, kur bųdavo bent vienas to vartotojo pranešimas. Laiškai nustos eit, kai tik visi nustos atrašinėt Į senas temas  _________________ Justinas Liubinskas,
O! Klaipėda/Sakas,
+37061493982,
justinas@oklaipeda.lt |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|