|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
miinde Meistras

Prisijungė: 2004 03 31 Pranešimai: 1049 Pranešimų per dieną: 0.14
|
Parašytas: 2008-01-21, 19:50 Rašyti temą: LOSF prezidento rinkimai |
|
|
Sveiki mielieji OSininkai
Arteja musu konferencija, kurioje turesime issirinkti savo nauja arba sena valdzia, todel jau butu laikas apie tai prabilti, kad tai nebutu palikta tekejimui pasroviui kaip tai buvo anksciau
Buvo Mikaicio era ... gera ji ar bloga as negaliu pasakyt nes pataikiau grizti i jos pabaiga, bet vyko veiksmas, zmogus tikrai dirbo, buvo priesu ir draugu, bet tai buvo era, kuri baigesi su jo pasitraukimu.
Siai dienai kazko truksta ... nera vieno zmogaus kuris jungtu, todel reiktu dirbt visiems, bet kazkodel nesigauna, todel reikia rasti zmogu kuris pabandytu vel inesti ta bendro darbo jausma.
Geresnes kandidaturos uz Mindauga Paukste, t.y. save, as nematau
NEPARTINIS
nepriklausau nei vienai is stovyklu susiformavusiu musu bendruomenej ... o tu stovyklu priskaiciavau nemazai ... nenoriu labai issiplest siuo klausimu bet matyt suprantate apie ka as ... kol kas atrodo susikalbejau su visais ir nieks manes savo priesu nelaiko, todel tikiuosi nebus isankstiniu nusistatymu mano atzvilgiu ... o tai jau butu geras dalykas
PRIE CHEBROS
visa laika sukuosi OS katile ... jei kas per sezona dalyvavote daugiau varzybu uz mane tai galite mesti i mane akmeni (nedideli prasyciau) ... sakyciau mane pazista nuo vaiku iki paciu vyriausiu veteranu, kuo turbut galetu pasigirti retas is musu ... na zodziu vaikins savas tarp savu ...
SU RYSIAIS
aisku yra ir geresniu atstovu siuo klausimu, bet jie negali ar nenori tu savo rysiu panaudoti OS tikslams, o as bent jau pabandysiu
Prirasiau atrodo pakankamai pirmam kartui ... cia pradziai, kad suliepsnotu diskusija apie tai ko mums reikia ir kad visi atvyke i konferencija zinotu ko jie nori ir kas ju laukia ... padarykim rinkimus bent jau panasiais i rinkimus
noriu pakviesti visus, kurie turi kazkokiu minciu, sudaryti man konkurencija ... as mielai uzleisiu vieta geresniam dabar reik laiko rast sudelioti rinkimine programa, kad turetumet po metu kitu uz ka mane "daryti"
nuosirdziai Jusu
miinde |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Gutis Meistras
Prisijungė: 2006 05 16 Pranešimai: 288 Pranešimų per dieną: 0.04 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2008-01-21, 21:05 Rašyti temą: |
|
|
Del solidumo, miels kandidate, galejai ir pilnu vardu ir pavarde pasirasyt. Dabar nieks taves nerinks, bo pasirodei kaip rumu juokdarys  _________________ Nebeperpektyvus visais atvejais  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
renvaldas Meistras
Prisijungė: 2005 08 12 Pranešimai: 457 Pranešimų per dieną: 0.06 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2008-01-21, 21:16 Rašyti temą: |
|
|
joks cia ne juokdarys. jeigu net as visai zalut zalutelis os'e miinde zinau, tai jau jums butu geda taip sneketi, veteranams
as uz minde, nors, jauciu, manes nieks ir neklaus  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Liuba Administratorius

Prisijungė: 2004 03 31 Pranešimai: 1434 Pranešimų per dieną: 0.18 Miestas: Klaipėda/Šiauliai
|
Parašytas: 2008-01-21, 21:20 Rašyti temą: |
|
|
O "Mindaugas Paukštė" netinka kaip pilnas vardas? Man rods ir pavardė labai graži, Įsimenama ir prisidės prie OS populiarinimo ("a, �ia tie, kur po miškus skraido, jų prezidentas ten berods yra Paukštė")
Aš miinde pasitikiu _________________ Justinas Liubinskas,
O! Klaipėda/Sakas,
+37061493982,
justinas@oklaipeda.lt |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Pumex Meistras
Prisijungė: 2004 04 26 Pranešimai: 115 Pranešimų per dieną: 0.01 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2008-01-21, 21:47 Rašyti temą: |
|
|
varyk Paukste mes su tavim  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
V.B. Meistras

Prisijungė: 2006 02 15 Pranešimai: 926 Pranešimų per dieną: 0.13 Miestas: vilnius
|
Parašytas: 2008-01-21, 22:14 Rašyti temą: |
|
|
as ir uz minde |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linute Meistras
Prisijungė: 2004 10 30 Pranešimai: 390 Pranešimų per dieną: 0.05 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2008-01-21, 22:45 Rašyti temą: |
|
|
Miinde, paskaityk LOSF'o Įstatus, tu, kaip teisininkas, tikrai turėtum suprasti kurioje vietoje ta tikroji LOSF valdžia yra Juk Valdas Adamkus nekaltas, dėl to, kad Kaune arenų niekaip neišeina pastatyti...
Prezidento pagrindinės funkcijos yra atstovauti federacijos interesus (visomis prasmėmis) aukš�iausiuose sluoksniuose. Todėl manau, kad dabartinis prezidentas šias pareigas atlieka puikiai ir nematau jokio kito kandidato, kuris galėtų jĮ lygiavertiškai pakeisti. Linkiu jam sveikatos ir noro toliau dirbti OS labui
Prezidentas turi 3 pavaduotojus, kurie atsakingi už tam tikras sritis. Vienas iš jų (D.Sadeckas) atsakingas už elitinĮ sportų, todėl turi galimyb�
� atstovauti sportininkų interesus visuose federacijos valdymo organuose. Tiesiog, gal ši pozicija nėra taip efektyviai išnaudojama, kaip norėtųsi...
Aš labai palaikau naujas iniciatyvas, tik manau, kad Miinde bųtų naudingesnis kitoje pozicijoje.
O sportininkams siųly�iau sudalyvauti LOSF konferencijoje ir išsakyti savo pozicijų bei išsirinkti tokius žmones, kurie tinkamai atstovautų jų interesus  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
kazapirskis Meistras
Prisijungė: 2007 07 07 Pranešimai: 194 Pranešimų per dieną: 0.03 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2008-01-22, 00:12 Rašyti temą: |
|
|
Ir aš manau, kad Paukštė yra tinkamiausias kandidatas Į LOSF prezidentus - žmogus su subtiliu jumoro jausmu, nebujantis pašiepti save. Tokie žmonės yra patys geriausi. Beje, jis mane kartų Į 8 KP "nutempė", už kų jam dėkingas iki šiol. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.46 Miestas: Kazl� Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2008-01-22, 00:32 Rašyti temą: |
|
|
Linute rašo: | Miinde, paskaityk LOSF'o Įstatus,... turėtum suprasti kurioje vietoje ta tikroji LOSF valdžia | O kurioje vietoje yra tie LOSF-o Įstatai? Kur juos galimas susirasti ir pasiskaityti?
Linute rašo: | Prezidentas turi 3 pavaduotojus, kurie atsakingi už tam tikras sritis. Vienas iš jų (D.Sadeckas) atsakingas už elitinĮ sportų, todėl turi galimyb�
� atstovauti sportininkų interesus visuose federacijos valdymo organuose. Tiesiog, gal ši pozicija nėra taip efektyviai išnaudojama, kaip norėtųsi... | Mųsų sporto šaka turi didžiuotis, turėdama tokĮ viceprezidentų. Kitoms sporto šakoms tik pavydėti, kad prie valdžios vairo aukšto lygio ne tik orientacininkas, bet dar ir žymus sportininkas, nušluost�
�s nosis net sporto karalienės stajeriams ir Įrod�
�s, kad orientavimasi sportas yra tikrasis sportas. Todėl dėkui Linutei, pastebėjusiai, kad reikia šių pozicijų efektyviau išnaudoti. Nieko nėra geriau, kai yra puikiausias pavyzdys, kaip reikia teisingai sportuoti. Šis pavyzdys - tai pats viceprezidentas, kurio mes visi neišnaudojame, neĮvertiname. Nuostabiai Linutė užsiminė apie L.R. prezidentų Valdų Adamkų ir jo tikrųsias galias. Noriu papildyti Linutės mintĮ, kad ir net mųsų viceprezidentai gali turėti per mažai galių, jei nebus pas mus noro teisingai sportuoti, nebus noro net žinoti, kaip rekia teisingiausiai sportuoti. Viceprezidentas ir seminarus su sporto mokslo galvomis surengtų. Bet ar bųtų kam Į tuos seminarus eiti, ar mes jų norime, ar mums jų reikia? Juk ir metodikos komitetas tuš�ias, nei vieno nario jame. Tai apie kokĮ aukšto meistriškumo puoselėjimų mes galime svaigti, jei neturime mes net elementariausios Įteisintos metodikos kųrimo bei fiksavimo struktųros. Kų apie tai galėtų pareikšti klandidatuojantis Į prezidento postų? _________________ Sekite kelionę-ekspediciją dvira�iu "Lietuvos žemėlapio 400-me�io vietomis" |
|
Atgal į viršų |
|
 |
-osininkas- Meistras
Prisijungė: 2006 01 09 Pranešimai: 172 Pranešimų per dieną: 0.02
|
Parašytas: 2008-01-22, 00:44 Rašyti temą: |
|
|
minde,
noriu paklaust taves vyriskai (kito zodzio nerandu)
AR TAVO KETINIMAI RIMTI?
atsakyk i tai nuosirdziai laiske gintaras@plunge.lt ir nepradek atsakinet tik vienu zodziu. Kartoju - nuosirdziai. Nepriklausomai kaip tu ten atsakysi - spaudziu tau ranka.
lauksiu |
|
Atgal į viršų |
|
 |
babuinas Patyręs
Prisijungė: 2007 03 28 Pranešimai: 46 Pranešimų per dieną: 0.01
|
Parašytas: 2008-01-22, 01:11 Rašyti temą: |
|
|
už litra alaus balsa parduodu. kas daugiau pasiųlys? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
makeris Meistras

Prisijungė: 2005 12 24 Pranešimai: 971 Pranešimų per dieną: 0.14 Miestas: siauliai-vilnius
|
Parašytas: 2008-01-22, 02:01 Rašyti temą: |
|
|
abejom rankom uz miinde. Zmogus savas, nors prie sirdies dek. Be to kupinas ideju ir ryzto, kurio mano manymu truksta dabartinei valdziai. Jei tik musu nuomones ka reiks, zn Miinde mes su tavim  _________________ tinginys visais atvejais |
|
Atgal į viršų |
|
 |
nerimka Meistras
Prisijungė: 2007 10 05 Pranešimai: 400 Pranešimų per dieną: 0.06
|
Parašytas: 2008-01-22, 09:46 Rašyti temą: |
|
|
Miindes nepazystu, gero aisku nieko jis man dar nespejo padaryt, ka OS'ui gero padare irgi dar nezinau, bet jau spejo man savo zodi sulauzyti, tsakant uz bazara zmogus neatsako. Tiesa tai nelabai kam svarbu, galima zadet daug kam ir daug ka isdurt, bet jei zmogus atsitemps su savimi nezinia kokiais budais itikintus remejus, tiksliau ju pinigus, jei pramus didesni finansavima is valstybes instituciju negu kiti kandidatuosiantys, tai tegu jis mane dar 1000 kartu isduria, bet prezidentu ji matyti noresim  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.46 Miestas: Kazl� Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2008-01-22, 09:59 Rašyti temą: |
|
|
Bet jo rinkiminėje "programoje", t.y. PRISISTATYME apie tai nei žodžio, ko labiausiai reikia mųsų sportui. Pažiųrėsime, kaip jis atskys Į mano klausimų.  _________________ Sekite kelionę-ekspediciją dvira�iu "Lietuvos žemėlapio 400-me�io vietomis" |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Hobitas Meistras
Prisijungė: 2004 04 01 Pranešimai: 479 Pranešimų per dieną: 0.06 Miestas: VILNIUS
|
Parašytas: 2008-01-22, 11:00 Rašyti temą: |
|
|
Va idomu Miinde, kas tau ruosia rinkimine kampanija ? Almax? ar koks kitas populistu megiamas UAB'as
Tu konkreciau parasyk, vizija, misija ir kitas -ijas, kad mes zinotume uz ka tave tarkuoti reiks. Nes, kad esi nepartinis chebroje su rysiais, reiskia tik tiek, kad eisi ten kur tave rysiai ar chebra temps  _________________ Hobitas training log |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|