Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Vilius A. Meistras
Prisijungė: 2004 10 24 Pranešimai: 2052 Pranešimų per dieną: 0.27 Miestas: Panevėžys | Vilnius
|
Parašytas: 2005-11-01, 14:35 Rašyti temą: Stovykla Ignalinoje lapkriĄio 5-6 dienomis |
|
|
Neseniai buvo isplatintas trenerio Prano Mockaus rastas apie Lietuvos slidinejimo rinktines kandidatu stovyklos Ignalinoje. Tai yra labai sveikintina iniciatyva. Taciau iskilo vienas klausimas. Zinoma jis nerupes kaip kam, nes tai liecia jaunima. Kodel kvieciamas Vilius Aleliunas, t.y. as, o nekvieciamas Ramunas Truklcikas? Pastarasis rode zymiai aukstesnius rezultatus uz mane, taciau tarp kandidatu jo nera. Tikiuosi, kad gerb. treneris atsakys i si klausima, nes zinau, jog jis lankosi siame forume  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
kunigas Meistras

Prisijungė: 2005 10 23 Pranešimai: 638 Pranešimų per dieną: 0.09 Miestas: Siauliai
|
Parašytas: 2005-11-01, 17:33 Rašyti temą: |
|
|
Man taip pat labai aktualus sis klausimas Gal butu imanoma suzinoti palei ka buvo atrenkami i sia rinktinieciu stovykla? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
Pranešimų per dieną: 0.83
|
Parašytas: 2005-11-02, 15:44 Rašyti temą: |
|
|
manau viliau tavo rezultatai vasara rodo, kad turi daug didesni potenciala, o ramunas kazkur dinges, be to niekas jam nedraudzia dalyvauti ten ir parodyti kad jis yra kietas kaip ir tu... o kandidatai atrenkami ne vieno trenerio sprendimu....  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vilius A. Meistras
Prisijungė: 2004 10 24 Pranešimai: 2052 Pranešimų per dieną: 0.27 Miestas: Panevėžys | Vilnius
|
Parašytas: 2005-11-02, 16:18 Rašyti temą: |
|
|
Taciau nemanau, kad vasara ir ziema yra du lygus dalykai. O jis nedinges, jis tiesiog treniruojasi ziemai. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
MaTgic Vidutiniokas

Prisijungė: 2005 03 30 Pranešimai: 24 Pranešimų per dieną: 0 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2005-11-02, 19:41 Rašyti temą: |
|
|
Ne nu cia svecio komentaras tai jau jo
palygyno begancio osmeno pajeguma ir nusprende kad ziema tikriausiai taip pat gerai varys.
Tai juk orientacinis ziema ir orientacinis begte mano nuomone nepalyginamai skiriasi tiek orientavimosi tiek fizinio pasirengimo atzvilgiu.
Galbut kazkiek MTBO ir OSS galima butu paliginti ten kazkokia orientavimosi samprata panasesne. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|