�urnalas Orientavimosi Sportas
Osport.lt

Orientavimosi sporto forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Lietuvos Čempionatas maratono trasoje ir Klaipėdos taure
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Bendras
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
limkas
Meistras

Prisijungė: 2006 02 28
Pranešimų per dieną: 0.02

PranešimasParašytas: 2006-03-17, 13:24    Rašyti temą: Atsakyti su citata

jokios kritikos negali buti. kritikuoti galime tik aukstesnias pareigas uzimancius zmones orientavimosi sporte. ir pykti ant Ju bei reiksti pasipiktinima del esamos padeties apskritai musu sporte, ypac del finansavimo... ir klausti Ju, ka darote kad jaunimas nesitrauktu is OS?
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą [ užslaptinta ]
Woodoo
Meistras

Prisijungė: 2004 04 03
Pranešimų per dieną: 0.13

PranešimasParašytas: 2006-03-17, 13:34    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kritika gali buti visur ir visada. Ir teisinga kritika yra reikalinga, parodo klaidas geriau negu kartais sugebi matyti pats. O pries kaltindamas valdzia pamegink paklausti saves: Ka as padariau del OS?
limkas
Meistras

Prisijungė: 2006 02 28
Pranešimų per dieną: 0.02

PranešimasParašytas: 2006-03-17, 13:44    Rašyti temą: Atsakyti su citata

geras klausimas. o ar turejau ka nors padaryti? jei buciau valdzioje tada galeciau atsakyti i si klausima bet kadangi as joje nesu tai vargu ar esu kazka didelio padares del OS. bet juk laiko dar yra Smile valdzia bent jau galetu labiau rupintis jaunimu, nes juk tai yra Lietuvos ateitis...
Atgal į viršų
Svečias

Pranešimų per dieną: 0.82

PranešimasParašytas: 2006-03-17, 15:07    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Lietuvos ateitis yra zmones, kurie laukia ir yra ipratinti, kad jais kazkas pasirupintu... Kas bus, kai jie pasens, taip ir neiprate nei patys savimi pasirupinti, nei tuo labiau kitais? Question
Atgal į viršų
Svečias

PranešimasParašytas: 2006-03-17, 15:25    Rašyti temą: Atsakyti su citata

nezinau kas bus... bet tokie zmones ir neisliks orientavimosi sporte Smile
Atgal į viršų
rim
Meistras

Prisijungė: 2004 10 14
Pranešimų per dieną: 0.07

PranešimasParašytas: 2006-03-17, 16:19    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Konstruktyvus klausimas-pasiūlymas: tai pasiūlykit tiems LOSF "funkcionieriams" kų nors konkretaus. Kų padaryti, kad būtų geriau ir pan.
Čia kvieiu siūlyti, o ne vien peikti ir neigti. Galima, žinia, ir taip, bet nuogas peikimas yra nieko vertas be pasiūlymo, kų daryti, kad būtų geriau ar nors kitaip Smile
Vyteniui
Svečias

PranešimasParašytas: 2006-03-17, 17:24    Rašyti temą: Atsakyti su citata

1.Nveikia internetas.
2.Čempionatas.
3.Darinio "LOSF taryba" nebėra.
4.Taip.
5.Ne.
6.žiūr. 5-tų punktų.
7.Išbaigti, negalimos.
8.Kuo jaunesnė grupė(išskyrus VM20), tuo ilgesnė trasa.
9.Atskiras.
10.Nelaikas.
11.žiūr. IOF reikalavimus.
12.žiūr 11-tų punktų.
13.a)organizatorių nuožiūra,
b)galime,
c)praverstų,
d)reikalingas,
e)bus,
f)nežinom,
g)su žiburiu irgi,
h)nepilni,
j)ne.
Atgal į viršų
petras
Svečias

PranešimasParašytas: 2006-03-17, 18:31    Rašyti temą: Atsakyti su citata

ko cia del to sniego verkiat?bus sniego - brisim per pusni. Ne parolimpines vyksta, o LC.Tam kad isaiskint kas stipriausias Toje trasoje Ta diena, o ne kam greiciausiai kojeles nukerta per pusni brendant Exclamation
Atgal į viršų
To Vyteniui
Svečias

PranešimasParašytas: 2006-03-17, 20:10    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Nu, saunuolis! Cia tai geras!
Atgal į viršų
vlVytenis
Svečias

PranešimasParašytas: 2006-03-17, 20:30    Rašyti temą: Atsakyti su citata

TSTINIŲ MINČIŲ SRAUTAS

Aiū, kad jau darosi kažkas panašaus Į diskusijų. BET BŪTŲ GERAI, KAD VIS TIK TAI PRASIDĖTŲ ČIA IR KONFERENCIJA. Kad ji prasidėtų, reikia tik gal ne taip atsakinėti, kaip ia aukšiau tikras ir tipiškas federacijos samdomas ir labai romus dėl savo kėdės nutuk
s biurokratas. Tai tikras net paio sausiausio biurokrato pavyzdys, kuris net tingi savo smegeninės pakrutinti, kad nors kokĮ argumentėlĮ pagrĮsti savo sausiems atsakymams. Taigi atsakinėja be jokių savų Įsitikinimų, bet tik kaip jam kažkokia partija jam Įsakius būtų, ar "Leninas nubrėž
s nepajudinamų kelių. Juolab, kad, vietoj sav
s pristatymo - ne visiems šiuos atsakymus teikia, bet tik man asmeniškai adresuotus. Tai akivaizdu, kad ne savo nuomon
teikia, o tik kažkieno palieptas. Užjauiu! Bet ar tokia iš aukšiau nuleista man asmeniškai atsakymų forma ar nereiškia, kad jau man išrašytas "bilietas Sibiran už pasikėsinimų kitaip mųstyti?

Na, o dėl gamtos stichijos, kaip pernai, TAI DARYKIME KOREKCIJAS ŠVELNIAS, NUKELIANT NE DAUGIAU KAIP SAVAITEI DVIEM. Gamta korekcijų daugiau nedaro, o dėl vietų, nebūkime ištižėliai. Nejau Lietuvos aukšiausio lygio renginys dar turi lankstytis prieš smulkesnės reikšmės renginius? Nejau jau niekas nenorės užleisti? Jei taip, tai tada nėra jokios hierarchijos ir struktūros bei jos mechanizmo. Labai prašau, gerbkime sportininkų fiziologijų ir jų planus. Galima korekcija gal nežymias daryti, bet ne kardinaliai draskyti metodikas vidury metų, kaip tai pernai atsitiko. Mokykimės iš klaidų! Na, o žiūrėkite ne dėl kojelių per pusnis nukirimo, bet vis tik maratone kad paios kojos nenušaltų, ar tik dėl šalimo iš trasų nereiktų trauktis! Juk po maratono jau svarbi sezono pradžia. Tai koreguokitės ir prie gamtos ir protingų realijų.

Na o Remiui dėl virkavimų tai rašysiu ir rašysiu, kol pats už tas moiutes netapsi entuziastingesnis savo sveikatos labui ir kol nepradėsi gerbti ir senatvės. Nemanyk, kad ji labai greitai ir paiam ateis. Tad gal gerbkime tiek vyresnius ir tiek ypa jaunesnius. Piktinkis, Remi, ne manim, kad jau kartoju ir kartoju, bet piktinkis, kad po mūsų tauškalai ia niekų aukšiau nekaso. Nors atsakymų kas konkretų ar rimtų mastymų pateiktų. Tai tada velniam ia forumas? Kad mūsų išrinktieji iš mūsų pasišaipytų? Kų ar federacijos galvos negali tarp mūsų eiluių kų nors sau irgi Į galvų Įsidėti ir savo požiūrĮ išreikšti?žiūrėkite kų kažkoks funkcionierius kokių savo proto galyb
ia demonstruoja! Kodėl ia niekad nematom išrinktuosius, išskyrus mind
? Atleiskit, jei jų yra daugiau iš slapyvardžių tikrai nepažĮstu.

O dėl jaunimo Remi, jei jo tema Tau nepatinka tai tiesiai taip ir rašyk, kad jis Tau nereikalingas, ir tik savim nori rūpintis. Tai akivaizdžiai parašė užknistas sveias, kuriam tėveliai ne tik sportui, bet ir alaus bokalui nepagailėdavo. Bet ne visi iš tėvų išmaldos prašo ar gali paprašyti. Vadinasi jau vieno nuomonė yra aiški, kad jaunimui nėra ko pradėti apie polarų net mųstyti. Pasiskaitykite mano vienų pavyzdĮ ilgame mano Fortūnos temos straipsnyje, kuriame edĮ užkniiiisau. (labai jo atsiprašau) Ten paminėjau, kad yra ir tokių, kurie tik treniruojasi aktyviai, bet Į jokius empionatus net neišgali nuvažiuoti! O kur dar motyvacijos, jei mes padėtume? Ar nesukiltų tada noras dar labiau stengtis, jei mes vyresni dėmesĮ rimtesnĮ jaunimui skirtume? Kvieiu atsitokėti! Ar ne Lietuvoj šiemet JWOC2006? Ar tai ne mūsų sporto šakos garbės reikalas? Bet aišku užknĮstas sveias mano, kad tik jaunimas yra mūsų sporto šakos pajamų šaltinis. Na, o dėl trasų ir taisyklių ne kas kitas kaip mes patys jas kuriame ir kokias sukuriame, toks ir Įspūdis apie mūsų sporto šakų išlieka. Taigi savo paistalus nesubrandintus net nesiruošiu be Jūsų pritarimo federacijai galvų knisti. Užtenka kad edĮ užkniiisau. Kų dabar rašau, jei visiems tik kniiisu, tai vadinasi visiems gerai. Tai tada valio Stalinui, valio Partijai!

Malonu, kad yra ir mananių, kad noriu pasirodyti. Bet ne manau, kad nuo to kam gali būt šiliau. Mat ateina tokiame dabar kvailiausiame amžiaus tarpsnyje, kai galvoje jei laikysi smegenyse sukauptų ir perkauptų informacijų, tikrai ji galvų gali suplėšyti, jei josios dar gailėsi saviems bendraminiams paskleisti. Juk ne kiekvienas ia Įrašų apsilank
s palieka. O kam pakenkė informacija? Aš augau jaunystėje tik iš tokios ir todėl noriu skolų vėlei grųžinti, iš kur jų gav
s kadaise buvau. Manau, kad ia forume ne tik muilo operų mėgėjai, bet tikri mūsų sporto šakos puoselėtojai tikrai lankosi. Tad Į bendrų katilų mintis sukal
bendrai tikrai kažkų nukalsime. Tik būkime optimistais ir savo pamėgtos sporto šakos tikrais gerbėjais bei kūrėjais. o nuostatai tai tikrai neišbaigti ar bus nurodytas jprotokolose jaunimas?
Atgal į viršų
cld
Meistras

Prisijungė: 2004 03 31
Pranešimų per dieną: 0.01

PranešimasParašytas: 2006-03-17, 23:37    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Jau atsibodai Vyteni su savo snekejimais ir nusisnekejimais, daugiau nieko ir neveiki tik kaip virkauji, kad kazkas kazka turetu padaryti, o ka pats darai???... Kodel niekas nesneka kad Kazlai Lietuvos OS sostine?? kur tas laurus skinantis Kazlu jaunimas???... o salygos tikrai yra, aplink 10 km vien tik miskai, turi sporto centra ir patalpas... tad kur tavo darbai???... tad gal pradek nuo saves ir tada cia vekslenk kaip viskas blogai. Arba isigyk koki tai augintini, geriausia suni, kad galetu bet 5 kartus per diena isvesti pasivedzioti, nesedejas prie kompo, o pavasario vejas bet dali minciu ispus, beto dar turesi del ko verkslenti ir susirasi kita foruma savo verkslenimams, nes cia jau ATSIBODAI!!!
Atgal į viršų
Svečias

PranešimasParašytas: 2006-03-18, 01:16    Rašyti temą: Atsakyti su citata

O,... nebūtumėte suvalkieiai! Viens raso, o kits pavydi! Tai gal pradėkite gaidziu pestynes, kas ka daugiau ar maziau padare Razz
Atgal į viršų
Suvalkietis
Svečias

PranešimasParašytas: 2006-03-18, 10:59    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ei, cld! Kodel visai Suvalkijai ir jos sostinei Marjampolei darai geda, budamas bukas kaip bato aulas? Idomu, ka tu nuveikei OS-ui, kad taip pavydi musu zemiecio neikanuojamiems rasiniams?
Atgal į viršų
Svečias

PranešimasParašytas: 2006-03-18, 14:28    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Vyteni tau reikia rasytoju buti.net neidomu skaityti ka cia prirasineji.
Atgal į viršų
vlVytenis
Svečias

PranešimasParašytas: 2006-03-18, 15:52    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Po Klaipėdos maratono gal vertės ir didžiausiomis Lietuvos giriomis klaidžioti?

Labai gaila, kad nuo temos nukrypstama. Tema apie maratonų ir mielų klaipėdieių renginĮ. Tai būkite mieli, grĮžkite prie temos. Exclamation Atleiskite, gal prastai rašau, kad mano rašiniuose prasisunkia "virkavimas. Mat neturiu kada prie jų sėdėti ir dailinti. Manau, kad ia mūsų pokalbiai gali likti ir juodrašio pavidale būsimiems ir rimtesniems pamastymams APIE TOLESNES MŪSŲ OS MARATONŲ TRADICIJŲ KŪRIMO PERSPEKTYVAS.

Atsiprašau ir aš ia nukrypsiu Į suvalkietiško pavydo savyb
, prašydamas ant šios savybės nepykti. Gal kada paaiškinsiu kitur apie šio fenomeno psichologinės istorijos šaknis. Na, cld giliai klysta dėl Kazlų Rūdos. Kažkaip marijampolieiai vėlų rudenĮ startavo naktiniame sprinte būtent prie cld paminėto sporto centro, kurio žemėlapiukas tai iš dangaus nenukrito ir ne cld iš Marijampolės jĮ piešė. Ir kų jis priekaištauja siūlydamas man šunĮ Įsigyti, tai atleisk jam Viešpatie, nežino, kų sako. Vietoje šuns aš ir su slidėm visus kazlieius "kraupinu jie dar tokių niekad nemat
, nors vaikystėje atvažinėdamas pas savo mamų ir tetų, kurios jau kapuose, tik Kazluos slidinėdavau ir pirmų kart juose dar penkiolikmeiu buvau slidinėjimo varžybas laimėj
s. Nejau cld nori, kad mesiau dabar kompiuteryje pradėtus visų Kazlų miškų topo situacijos pavertimų elektronais? Juk cld treneris ir davė man visus sovietinius topografinius žemėlapius, kad pagrindus sportiniams paruošiau. Čia ir gaištu daugiausiai dabar pasinėr
s Į kompiuterin
topografijų, o ne rašinius, kaip kam vaidenasi. Poilsiui nuo Įvargusios pelytės pabaksnoti klaviatūroje man daug nei proto nei laiko tam skirti tikrai nereikia. Tad ir dabar, kaip cld treneris, aš irgi nutariau nevažiuoti Į šiuo metu vykstantĮ LOSF posėdĮ ir likau prie kompiuterio piešti žemėlapius. Mat pasižiūrėjau giliau dienotvark
posėdžio, ir kadangi neturiu jokios info. apie svarstomas man tolimas temas daug produktyviau OS-ui, kai likau prie savo konkretaus darbo ir prie Jūsų, mielieji bendraminiai. Aišku, labai liūdna, kad šalia Kazlų gyvenantis marijampolietis cld per mažai dar žino apie šalia jo esanių miškų OS perspektyvų. Juose ne tik šiemet birželio vydūry laukia Europos OS empionatas. Prie jo ir dirba dabar Marijampolės treneriai. O mano dabar mintys ir darbai sukaupti Į tai, kad Kazlų Rūdos miškų didžiausi plotai gali tapti tinkamiausi, būtent, MARATONAMS.

Na, o konkreiai jau dėl Klaipėdos maratono, tai gal pats laikas pradėti kalbėti ir apie pasirengimų jam. žiūriu Į cld registracijų ir matau jĮ registruotų dar mano gimtajame mieste Kaune. Tai gal jis jau ne vaikas, gal besimokinųs buvusioj sostinėj ir gal irgi maratonui ruošiasi? Galėiau papasakoti apie 1980m. olimpinio empiono Woldemaro Cerpinskio naudotų angliavandenin
dietų ir metodus, kaip sukaupti organizme kuo daugiau glikogeno, nepasidarant sau superklikemijos
. Aš jų asmeniškai esu band
s ne kartų. Bet nežinau,ar verta ia tai pasakoti, kai yra tokių, kuriems atsibodau. Jei kokiam vaikėzui buiau atsibod
s tai nekreipiau dėmesio. Bet gal šis cld žino jau tobulesnius savo organizmo parengimo maratonui paslaptis ir jis gal dar labiau supyks, kad ia paskleisiu. Juk ir mokslo paslaptis nuo visų slėpti tai irgi suvalkietiškas būdas. Ar jis naudingas ia nežinau? Šiaip didžiausiais lietuviais yra suvalkieiai ir aš gerbiu suvalkietiškus ypatumus. Tai ar reikia ia dalintis mintimis, kaip rengtis svarbiausiajai rungiai?
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Bendras Visos datos yra GMT + 3 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4  Toliau
Puslapis 24

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume