|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Fair Play Svečias
Pranešimų per dieną: 0.82
|
Parašytas: 2006-05-12, 05:36 Rašyti temą: |
|
|
Anonymous rašo: |
... Gal Editka is labai prastos seimos, kad taip sugebejo viesai pasielgti su savo treneriu Apie ta jos akibroksta ir as girdejau. Stebina ne tik, kad tai padare viesai. Svarbiausia, smogti treneriui sugebejo cia pat iskart po jos apdovanojimo. ... kuo studente budama galejo "atsidekoti"  |
Maciau ne po apdovanojimo, bet per pati apdovanojima, is kart nulipus nuo pakylos: Ignalinoje. Fainas buvo vaizdelis Tikrai vertas pristatyti kilnaus elgesio (Fair Play) ne LTOK, bet TOK komisijai. Jei ji turi siek tiek padorumo, tai nors dabar kaip LKKA studente apie toki ivyki turetu cia mums paaiskinti. Nerasyciau, jei nematyciau ir negirdeciau, kaip ji dabar ... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
scopy Meistras

Prisijungė: 2005 12 16 Pranešimai: 336 Pranešimų per dieną: 0.05 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-05-12, 11:13 Rašyti temą: |
|
|
nerce rašo: | JEI NIEKO NEZINOT TAI IR NESNEKEKIKT  |
Na tai pašnekėkit, jei žinot.
Nors jau nelabai ir Įdomu. Ir išvis, kas tai per žodis "smogė", tarsi sovietų armija fašistinei Vokietijai. Gal tai buvo lažybų finalas, bėgikė prieš varžybas susiginijo su treneriu ir pasakė: "na, jei laimėsiu 2 min, tai viešai trenksiu", o treneris pasakė: OK, nors laimejimui užtenka ir 1 s.
Aš tik noriu pasakyti, maža kokių aplinkybių iki tol galėjo būti. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2006-05-12, 14:09 Rašyti temą: |
|
|
Teisingai, scopy! Nebuvo jokio smūgio. Tik treneriui su fotoaparatu paleido Į galvų. Bet gal fotoaaparatas tai kietas daiktas. Kaži kaip, kai iš metro - dviejų Į galvų atskrenda! Ar tas fotoaparatas ne SMOGS
Aišku - SMOGĖ treneriui ne Edita, bet FOTOAPARATAS paleistas iš jos rankų. Tik koks bukas tas Vytenys, kuris net galvos nepasuko Į smūgĮ.  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2006-05-12, 21:34 Rašyti temą: |
|
|
Gal nusipelnė Vytenis nuo savo chuligankos Tikras lopuchas, jei merga viešai jam fotoaparatus Į galvų mėto. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
tomoshiuss Meistras

Prisijungė: 2005 04 11 Pranešimai: 100 Pranešimų per dieną: 0.01 Miestas: vilnius
|
Parašytas: 2006-05-12, 23:00 Rašyti temą: |
|
|
Liuba rakink shita SANTA BATBARA .... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vyc Meistras

Prisijungė: 2005 03 26 Pranešimai: 749 Pranešimų per dieną: 0.1 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2006-05-13, 02:54 Rašyti temą: |
|
|
Anonymous rašo: | Nesistebiu, kad apie Edita vis rasoma ir rasoma.
Anonymous rašo: | Cia gal ir editka kazka labai prisidirbusi Kitaip nebuna | Labai teisingai pastebeta! Pati maciau, kai Edita tapo Tako daugiadiniu nugaletoja, per apdovanojima "atsidekojo" treneriui ir smoge jam i galva. O Vytenis net nesureagavo. Kodel jis po tokio skandalo jos neisvijo ir toliau su ja dirbo, manau, kad tai didziausia jo klaida. Isivaizduokit - tokia ragana bus dar trenere.  |
Jau nemazai praejo laiko nuo sio tikro ivykio paskelbimo. Net per 1000 kartu cia per ta laika pasiskaite apie neeilini elgesiuka. Nemanau, kad trinti reikia, kai tai viesai net per apdovanojima pavare. Busimoji trenere tikrai galetu ka nors paaiskinti apie savo paauglystes kvailystes. Nejau nezino, kad cia apie ja raso. Toks vaizdas, kad jai dzin ir dabar josios buvusio trenerio garbe. Bent atsiprasytu. Jei to nepadarys, bus akivaizdu, kad ir dabar su ja kazkas netvarkoj.  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Svečias
|
Parašytas: 2006-05-13, 08:32 Rašyti temą: |
|
|
Mielieji sveteliai! Ar nepagalvojate, kad IŠ MUSĖS DRAMBLĮ PADARĖTE. Ar šito reikia mūsų visam sportui? Pagalvokite, kokia mano bus nuotaika, dabar važiuojant su vaikuiais Į varžybas! Juk už valandos man teks važiuoti Į KASK-o varžybas. Juolab, kad mano vaikams tai bus šiemet, o kai kam net išvis pirmosios varžybos. Juk dabar toks Įtemptas laikas, kai nėra kada po internetus landžioti ir žiūrėti, kas kų rašo.
Nejau nesupratote mano pajuokavimo dėl tų kelių cm.? Jei mane kabinate, tai kabinkite mano pedagogines klaidas. Bet prie ko ia mano buvusi auklėtinė ir kodėl jai primetate kažkokių "kalt
, kai aš gal buvau kaltas dėl josios būsenos. Pagalvokite, ar Jūs vaikystėje nebūdavote irzlūs po varginanių varžybų net penkias dienas trunkanių.
Juk patys rašote, kad koks aš "bukas ir net nesureagavau Į "smūgĮ. Juk to smūgio tikrai nebuvo. Kitaip aš būiau atsimin
s. Man tik gerokai vėliau apie tai pradėjo pasakoti. Kai išsiaiškinau, pasirodo, fotoaparato diržiukas sulaikė tų fotoaparatų, kuris taip ir nepasiekė mano galvos. Tai ar ne "iš musės dramblys? Na, mano išdykėlė paišdykavo. Juk aš mėgstu protingai išdykusius vaikus. Dėkui išmintingajam scopy! Nejau jis nepaaiškino nercės labai giliai prasmingų pastabų?! Nejau nesuvokiate, kad yra tokia SPORTO PSICHOLOGIJA. Būkite kantrūs aš josios skyrelyje labai plaiai papasakosiu apie biocheminius fiziologinius reiškinius lemianius mūsų psichikų sporte. Dabar šie procesai valdomi. Valdomi ir santykiai su treneriais dėka subtilių tyrimų.
Labai prašau, nekabinkite mano buvusios auklėtinės, nes ji gyvenime tikrai nėra už kiekvienų iš Jūsų kų nors vaikystėje daugiau paišdykavusi. Na, o dėl josios šeimos, tai man net kraupu skaityti išvis galvokite, kų rašote. Kad tik visos tokios nuostabios ir pavyzdingos šeimos būtų tai tikrai visa Lietuva suklestėtų. Nejau nežinote, kas dabar pradėjo darytis su mūsų tautieiais, kai mano mažyliai pradėjo savo tėvelius auklėti. Mažyliai baudžia juos, neidami Į mokyklų, patys kreipdamiesi net Į vaikų teisės darbuotojus. Net ir "puikiose šeimose problemų yra, kai šeimoje prasideda karas ir kariaujanios pusės pradeda visaip tvirkinti vaikus, lenktyniaudami jų užgaidų patenkinime. Iš tokių bevalių ugdomų ne kokios prognozės, jei padėtys nesitaisys.
Ir išvis, šis nuostabus Kauno empionatas vidutinės trasos pasibaigė jau senai, o aistros nerimsta, nors jau poryt ilgos trasos empionatas. Todėl neprievartaukite, kad dar ir Edita ia t
stų tiradų, kai ši tema Į istorijų turi nueiti. Ir išvis kų ia kurpiate apie dabartĮ! Praėjusiais metais tik kelis kart savo auklėtin
buvusių pamatydavau po keliolikų sekundžių per varžybas. Šiemet pamatau jų jau tik po kelias sekundes tik "labai dienai pasakyti. Per apšilimų prieš startų net nepradėsim pokalbių vesti. Taigi nekabinkite, prašau, apie kokius tai man josios treniravimus. Pažiūrėkite, kas gamtoje darosi. Juk visi paukšiai išskrenda ir kitus lizdus pradeda |
|
Atgal į viršų |
|
 |
scopy Meistras

Prisijungė: 2005 12 16 Pranešimai: 336 Pranešimų per dieną: 0.05 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-05-13, 13:37 Rašyti temą: |
|
|
Vyteni, tik nekreipk dėmesio. Kuo labiau aiškini, tuo labiau mielieji sveiai erzins. Matyt, jie patys su savim nelabai susitvarko. Tiek tos, siūlau palikti jų nuomon
be didesnių komentarų. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|