|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Dajnorka Meistras

Prisijungė: 2004 04 06 Pranešimai: 251 Pranešimų per dieną: 0.03 Miestas: vilnius
|
Parašytas: 2006-05-20, 11:11 Rašyti temą: |
|
|
Vyteni, vietoj to, kad rasinetumet savo be rysio traktatus, uzimancius milijona vietos, galetumet pasedet ir pastudijuot estonskus puslapius ir esu tikra rastumet tuos rezus.  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
V.B. Meistras

Prisijungė: 2006 02 15 Pranešimai: 926 Pranešimų per dieną: 0.13 Miestas: vilnius
|
Parašytas: 2006-05-20, 16:49 Rašyti temą: |
|
|
tai kad yra tie rezultataij vyru tarpe laimejo estukas Paulius buvo 4, Agnius
8
o merginos taij Kristina laimejo bronzos medaly sweikinimai jai. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Svečias
Pranešimų per dieną: 0.82
|
Parašytas: 2006-05-20, 21:26 Rašyti temą: |
|
|
Ar Kristina atsirinks Į rinktin
jaunimo? Nesijuokite, klausimas nekvailas
Malonu, kad Kristina startuoja šioje "studentijadoje" ir atstovauja savo brangiausiųjų Akademijų. Bet yra jai šioks toks pavojus. Mat ji atstovaudama Lietuvų suaugusiųjų Euroempionate, nedalyvavo atrankinėse KASK varžybose, o dabar per Vilniaus daugiadienes ji nedalyvauja jau antrose atrankinėse. Tai ar nėra grėsmės Kristinai nepatekti Į jaunimo rinktin
Baltijos šalių empionatui, o po to ir Į JWOC06 Aš klausiu labai rimtai
Todėl, mieloji Dajnorka, ir parašiau, ilgiausių mažai kam perskaitomų traktatų, su pasiskolinta Tavo skausmo kupina fraze, kad taip neatsitiktų šĮ kart Kristinai, kaip tai buvo Tau, Dajnorka skaudžiai nutik
, ir Sandrai ir dar ... (neminėsiu kam), kai nepatekote Į rinktin
oficialiausiai turėjėjusios atsirinkti be jokių trenerių sprendimu. O ia Kristina nesurinks išvis būtino startų skaiiaus. Kur garantija, kad trenerių taryba balsuos už Kristinų, kai kiekvienas narys gali turėti ir savų interesų ir siekių prastumti Į rinktin
kažkų ...(neminėsiu kų)? Pamenu, kai Sandros tėvelis atsistatydino pats niekieno neraginamas iš moksleivių trenerių tarybos, kad nereikėtų jam balsuoti už savo dukrų. Taigi nepykyte už ilgiausių rašinĮ ir jo visai neskaitykyte. Kam reiks, tas perskaitys.
Na, nors ir išdėjai, Dajnorka, kad nestudijuoju "estonskų" puslapių, bet kų ten studijuoti, kai man http://www.sellstudentgames.com/sport9.php OS nuoruduose ir rezultatai, ir starto protokolai vietoj skaiių bei raidžių tik ieroglifus ir dabar - vakare rodo. Kodėl taip yra? Kas kompiuteristas - paaiškinkite, nes Į girių dabar neisiu konsultuotis su žvėreliais. Nebent dar pabandysiu pasieškuoti kitų estiškų puslapių. Gaila, kad estų kalbos nemoku.  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2006-05-20, 21:59 Rašyti temą: |
|
|
Vyteni, ko tu senis budamas landzioji po studentiskus puslapius Nejau neaiskiai tau nurode Skyrma - pamirsti savo Edita visiems laikams. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
velVytenis Svečias
|
Parašytas: 2006-05-21, 01:36 Rašyti temą: |
|
|
Tikrai apsimetelio nevygdysiu "nurodymo" . , nes negaliu pamiršti ir visų Editos varžovių, nuo jos paauglystės laikų. Kadangi, nelabai mielas sveteli mane užvedei, tai tada tik Į merginas savo žvilgsnĮ dabar mesiu.
Pirmakursė tapo SEL žaidynių nugalėtoja !!!
Džiūgu matyti geriausiai startavusias mūsų merginas - Kristinų ir Editų! Rašiau ne kartų, kad buvusi mano auklėtinė, kurių primygtinai ir Tu, sveteli, reikalauji man jų užmiršti, kad ji puikiai startuoja, kad reikia, kada reikia svarbiose varžybose pasirodyti. Iš vyrų Paulius Kudriavcevas vidutinėje 3-ias ir Domas Kudaba 6-tas. Sveikinkime juos!
Labai apgailėstauju, kad vakar (jau užvakar ) sprinto rungtyje pirmame KP Edita prarado net apie 1 min. ir iš 18-os vietos labai laipsniškai vos dasikasė iki 5-os. Priekyje jos smulkutė Kristine Kokina, prieš kurių visad didoku skirtumu Edita laimėdavo. Tik kodėl Kristine vidutinėje nestartavo ir savo 4-ų vietų užleido Editai?! Čia ji tradiciškai vėl trasos pradžioje praranda per 1 min. Kų daryti, kad šĮ trukumų ištaisyti, galėiau patarti savo buvusiai auklėtinei, jei tai Skyrma leistų, jei tai ne jis nurodė man jų pamiršti.
Smagu matyti labai greitai besivejanių Agn
Matonyt
ir užėmusių 5-tų vietų. Anksiau Editai, lyg ir neteko niekad rungtyniauti su Agne. (tokios varžovės Editos tikrai nepamenu) Man dar maloniau matyti ir dar kitų Kristinų iš KTU, kuių pažinojau, kai iš Jurbarko buvo pas Editų Į Jonavos 250 OS dvikov
atvykusi. Šlovė Karšuvos klubui išugdžiusiam šių žaidynių aukštos 6-tos vietos iškovotojų! |
|
Atgal į viršų |
|
 |
gedaz Meistras

Prisijungė: 2004 08 27 Pranešimai: 671 Pranešimų per dieną: 0.09 Miestas: Pasaulio pilietis
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
kunigas Meistras

Prisijungė: 2005 10 23 Pranešimai: 638 Pranešimų per dieną: 0.09 Miestas: Siauliai
|
Parašytas: 2006-05-23, 14:32 Rašyti temą: |
|
|
Sweikinimai Kristai.... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
veteranas Svečias
|
Parašytas: 2006-05-24, 14:33 Rašyti temą: |
|
|
Anonymous rašo: | Vyteni, ko tu senis budamas landzioji po studentiskus puslapius Nejau neaiskiai tau nurode Skyrma - pamirsti savo Edita visiems laikams. |
Skaudu sulaukus metų
Kodėl tyli ir nereaguoja tas, kam būtina atsilieptii?
Ar tai tik tokia studentiška kultūra  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|