|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
K A U K I E T I S Meistras

Prisijungė: 2004 04 01 Pranešimai: 301 Pranešimų per dieną: 0.04 Miestas: K A U N A S
|
Parašytas: 2006-05-20, 19:05 Rašyti temą: |
|
|
kaip tokiom varzybom, manau truksta komentavimo...
dar galbut reiketu greitesnio rezultatu pateikimo.. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Svečias
Pranešimų per dieną: 0.82
|
Parašytas: 2006-05-21, 00:14 Rašyti temą: |
|
|
Nors ir Eurovizija, bet šalia teleekrano ir interekranas.
Vilius A. rašo: | Labai saunus sprintas, aciu Dievui, kad nedave i triju kryziu kalna begti. taip pat aciu uz dusu, zodziu viska sbuvo beveik gerai, tik startas velavo. bei papiktino kai kuriu teiseju darbas.. geda  | Parašytas: Št., 05 20 2006, 01:55
Viliau A.! žinok, kad visi šaiposi iš man
s, kai tokiu laiku rašau, kad tokiu laiku reikia miegoti. Bet aš juk nepratenduoju Į rinktin
nei jaunimo, nei Į senimo Vakar nemiegojai, nemiegi ir šiandien - juk gal žiūri eurovizion Gerai, kad šiandien Vytautas iškrito - bet Tu vis tiek šios dienos rungtyje ne pirmas. Tai kaip su režimu sportiniu?
Labai nyku žiūrėti, kai jaunimo grupės nėra gausios (ypa merginų) ir tarpusavyje nėra jokios kovos rimtesnės. Manau, kad prizus jaunimui galima duoti ir rungtyniaujantiems kartu su suaugusiais. Nejau gaila jaunimui, jei jis iškovos po du prizus -savo amžiuje ir tarp suaugusiųjų ?
Labai nustebau ia startuojanias Evelinų ir Neringų. Kodėl jos ne "Universiadoje"? Ypa Evelina ??? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Dajnorka Meistras

Prisijungė: 2004 04 06 Pranešimai: 251 Pranešimų per dieną: 0.03 Miestas: vilnius
|
Parašytas: 2006-05-21, 01:13 Rašyti temą: |
|
|
Vyteni, uzteks apie ta pati per ta pati!!
pirksiu sautuva.
WE ARE THE WINNERS OF EUROVISION!!!
 |
|
Atgal į viršų |
|
 |
velVytenis Svečias
|
Parašytas: 2006-05-21, 01:40 Rašyti temą: |
|
|
Tai ir Tu, Dajnorka, negi pavydi, kad jaunimui skirti po 2 prizus?  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Dajnorka Meistras

Prisijungė: 2004 04 06 Pranešimai: 251 Pranešimų per dieną: 0.03 Miestas: vilnius
|
Parašytas: 2006-05-21, 02:16 Rašyti temą: |
|
|
Vyteni, negi jus is tikruju esat toks beviltiskas prizu bei medaliu medziotojas?! negaleciau su tuo susitaikyti - zmogus, kuris taip rupinasi rinktines reikalais bei sportininku gerove, yra sitaip uzsifiksafes ant apdovanojimu.. negi ir jusu mazieji aukletiniai girdi kaip svarbu yra medaliai bei prizai? mano silpna sirdis neatlaikytu tokio smugio. pasakykit, kad jus juokaujat!!! pasakykit, kad viskas tera didelis pokstas!!!
pirksiu sautuva. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
vlVytenis Svečias
|
Parašytas: 2006-05-21, 02:56 Rašyti temą: |
|
|
Teisingai-šautuvas reikalingas, nes ir mane mažieji, ypa naujokai damušė, kaip jie nori tų prizų. O beviltiškas esu, kad maiau Editų besigrūdinanių kovoje su susuaugusiais, o dabar matau, kad jaunimas išvis suaugusių net nematys. Prisimink tai kų rašei apie jaunimo staigų atėjimų Į NEĮPRAST
" SUAUGUSIŲJŲ PASAULĮ. Nejau nereikalinga laipsniška aklimatizacija? Pasigrožėk M20 rezultatais ir kokių jos ten "naudų" gauna varžybose tik kelios tarpusavyje besikaudamos. Tas pats vaizdelis ir M21 grupėse, kai dabar per pus dalyvių sumažėjo merginas iš "ELITO" atėmus. Jei M21 nestartuotų veteranės (Jolanta, Vilma), tai iš vis 4-5 elitininkės; rinktinietės ir viskas. Aišku, tom ir tiem, kurie vos pabėga, tai suaugusiųjų grupės tikrai nereikalingos ir kai jie užaugs iki MV21 - iš kart jiems tik Į B ar C grupes. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Dajnorka Meistras

|
Parašytas: 2006-05-21, 10:06 Rašyti temą: |
|
|
sautuvo!!! staigiai!!!!
please... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2006-05-21, 14:05 Rašyti temą: |
|
|
Dajnorka rašo: | sautuvo!!! staigiai!!!!
please... |
Yra rogatke |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2006-05-21, 15:41 Rašyti temą: |
|
|
vėlVytenis rašo: | O beviltiškas esu, kad maiau Editų besigrūdinanių kovoje su susuaugusiais, o dabar matau, kad jaunimas išvis suaugusių net nematys. |
Kartoju - ar neaiskiai pasake Skyrma tau Edita uzmisti visiems laikams. Ar nematai, kad net Skyrmai ji pasiskundusi. Tik idomu, ka tu jai pridirbai, kad skundzia ir nekencia taves  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Elvis Meistras

Prisijungė: 2005 08 11 Pranešimai: 1582 Pranešimų per dieną: 0.22 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-05-21, 16:00 Rašyti temą: |
|
|
Dajnorka rašo: | sautuvo!!! staigiai!!!!
please... |
Šitoks tiks?
 |
|
Atgal į viršų |
|
 |
edis Svečias
|
Parašytas: 2006-05-21, 17:06 Rašyti temą: |
|
|
Rimtos vietoves, geros trasos, operatyvus rezultatai. Saunios varzybos! Aciu organizatoriams. Tik vat kai kuriu grupiu grafikeliai neatsidaro, tikriausiai klaideliu isivele. Tikiuosi, organizatoriai pailses ir viska sutvarkys. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vyteni Svečias
|
Parašytas: 2006-05-21, 18:38 Rašyti temą: |
|
|
Elvis rašo: | Dajnorka rašo: | sautuvo!!! staigiai!!!!
please... |
Šitoks tiks?
 |
Kaip paveiksliukų sugebėjote Įdėti? Paaiškinkite.
Man irgi su Edita tokio šautuvo reikia. Nejau nepabaigsite burbulus pūsti? Kų cia prigalvoja visokie sveciai - nejau sporte rimtesniu problemu neliko? Kų tik nepasiulau sporto labui, vis kazkokias išknisate nesamones, kad tik nuo temos i MUILO OPERAS burbulais mėgautis. Gal tikrai DARYKIME REFORMAS Oforume IR UžDARYKIME ANONIMAMS žODžIO TEIS. Nejau reiks pasitraukti? Juk noriu Jums visiems gero. Nejau negalime civilizuotai diskutuoti?
Nesupratau jumoro, kaip dbtope Laimis V21E trijų dienų sumoje nugalėtoju tapo, sudalyvav
s tik šiandiena ir tik 16-tų rezultatų parod
s ?
Sveikinu Sandrų su Įtykinamų pergal
. Įdomu, kai Indrei tik 3 sek. šiandien pritrūko, kad Evelinų aplenkti. Sveikinu ir Skirmantų su aukšta antra vieta. Pamenu prieš kokia 15 m., kai šiose varžybose Skirmantas nugalėtoju netapo, nes handikape KP ne vietoje stovėjo ir tik jam tos KP "nevietos" situacija pakenkė. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2006-05-22, 09:49 Rašyti temą: |
|
|
Neatsidaro splitai. Galvoju, kad tai tikriausiai mano kompiuterio problema, nes jau seniai visi butu pakele triuksma, be to, neatsidaro ne tik siu varzybu.
Kompas poros metu senumo, windowsai nauji. Gal kas zino ka daryti?  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vilius A. Meistras
Prisijungė: 2004 10 24 Pranešimai: 2056 Pranešimų per dieną: 0.27 Miestas: Panevėžys | Vilnius
|
Parašytas: 2006-05-22, 10:44 Rašyti temą: |
|
|
Na tikrai tavo kompo problema, nes man tai puikiai veikia. O seniau atidarinedavai splitus? Turi java? Jei neturi gali parsisiusti is java.com
Gal pades... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Devis Meistras
Prisijungė: 2004 04 02 Pranešimai: 630 Pranešimų per dieną: 0.08 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2006-05-22, 11:27 Rašyti temą: splitai |
|
|
Kompas 8-ių metų senumo, widows 98 SE, splitai atsidaro...
Su kokiu browser'iu žiūri - gal java ne visai veikia? Man tokia problema su opera ar mozzila žiūrint praėjimus iš europos empo, nors splitus rodo gerai. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|