|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
vytenis Svečias
Pranešimų per dieną: 0.82
|
Parašytas: 2006-05-31, 22:14 Rašyti temą: |
|
|
Teisingai woodoo Mes nieko nežinom. Jau rašiau, kad niekur per visus bėgimo mėgėjų saitus perbėg
s, NUOSTATŲ su jokiu žiburiu neradau. Tai apie kų ia galima kalbėti. Nejau tos kliauzos galima patikėti, kad moterims tik 10 km galima buvo bėgti Tad Tu, woodoo ir nerce, esat teisūs tik mano buvusios Editos. Aš irgi jai tų patĮ buvau paraš
s. KALTAS AŠ DĖL JOSIOS DAUG KUR BUVAU. Nekabinkite jos - nedarykite man skausmo nors prieš rytdienų - labai svarbių švent
-VAIKŲ GYNIMO DIEN
" (pradedam sporto švente - OS ir dviraių v-bomis)
Na o dėl Kristinos, tai tikrai būt gerai, kad nors Kristina pakomentuotų daug gyviau apie Palangos nesamon
. Man atrodo, mokykimės ne tik iš savų, bet ir ypa išsvetimų, tiksliau -bėgikų organizatorių klaidų. Aiū Bėgimas autoriui, papildžiusiam mano samprotavimus. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
... Svečias
|
Parašytas: 2006-05-31, 22:32 Rašyti temą: |
|
|
ka jus cia kalbat nesamones, kad niekas nieko nezino ir ant Kristos varo. juk tos kalbos is lempos neatsirado...prisidirbo panele, pabande kitus apgaut ir jai tai pavyko...o dabar sedi sikna (atsiprasant)uzraukus, nieko nesakydama ir nekomentuodama.jei butu saziningai ta taure laimejus, tai tikrai atsakytu. GEDA!!!!  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
makeris Meistras

Prisijungė: 2005 12 24 Pranešimai: 971 Pranešimų per dieną: 0.14 Miestas: siauliai-vilnius
|
Parašytas: 2006-05-31, 22:36 Rašyti temą: |
|
|
Man atrodo kad betruksta jog dar per zinias kas nors pareikalautu pasiaiskinimo. Kas jus tokie kad kas nors jum privalo aiskintis? _________________ tinginys visais atvejais |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2006-05-31, 22:38 Rašyti temą: |
|
|
Atsiprasau, mielasis ar meiloji ... ! jei taip teigi, labai prašytume jūsų nors nuostatus ir rezultatus oficialius pateikti. O kitaip tai šmeižtas ir tiek.
Atleiskite, daugaiu negaliu rašyti, nors man labai užėjo -turiu varyti KP rytdienai per nakty iki ryto pastatyti |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Svečias
|
Parašytas: 2006-05-31, 22:39 Rašyti temą: |
|
|
ne sveias viršuj, o aŠ |
|
Atgal į viršų |
|
 |
makeris Meistras

Prisijungė: 2005 12 24 Pranešimai: 971 Pranešimų per dieną: 0.14 Miestas: siauliai-vilnius
|
Parašytas: 2006-05-31, 23:30 Rašyti temą: |
|
|
Galiu pasakyti jog ce jau nebe diskusija o sudo drabstymas Atsiprasau uz issireiskima. Gereu pasakykit kur rezus rast _________________ tinginys visais atvejais |
|
Atgal į viršų |
|
 |
limkas Meistras
Prisijungė: 2006 02 28 Pranešimai: 107 Pranešimų per dieną: 0.02 Miestas: siauliai
|
Parašytas: 2006-05-31, 23:36 Rašyti temą: |
|
|
kokiu nori rezu??
losf.lt yra siaip |
|
Atgal į viršų |
|
 |
IevaPieva Svečias
|
Parašytas: 2006-05-31, 23:46 Rašyti temą: I TEMA ;) |
|
|
Gerbiamieji OS myletojai, Vyteni, o ypac sveciai visaziniai, gal pradekite skaityti TEMOS PAVADINIMUS? Taip po kokius 3 kartus minimum perskaitykite, ir tada zinosite, ar turite ka pasakyti KONKRECIA TEMA, ar ne. Nes dabar vaizdelis toks graudziai juokingas - atsiverti viena tema, atsiverti kita, o ten vis tos pacios "nuodemingos" sportininkes "analizuojamos"- Editka, Kriste...Galima pagalvoti, jog jos neturi ka veikt kaip tik teisintis (ne bet kam, o visaziniams sveciams) del to, kad kazkieno manymu jos padare ka nors ne taip. Gerbiamieji teisejai, pasiteisinimu reikalautojai - jei turite asmeniniu kompleksu, spreskite juos uz forumo ribu, nes: 1. savo kompleksu taip nenugalesite; 2. uzknisate tuos, kurie nori diskutuoti I TEMA. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2006-05-31, 23:47 Rašyti temą: |
|
|
Woodoo rašo: | Tu norek jos kiek tik nori ir kokios tik nori, ji cia neparasys, duodu tau 100%.
Jei ir skaito. Joks save gerbiantis zmogus jos vietoj nerasytu, kaip ir Edita nerasys niekada, nes jus nemokat diskutuot zmoniskai, snekat kazkokias nesamones, tiesiog nera tikslo atsakinet ir isivelt i tokia diskusija.
Krista, jei skaitai, geriau ir toliau nerasyk nieko. |
Prie ko ia tų Editų Įkišai? Juk Ji Palangoje nebuvo. Ar kas nors klausė tav
s apie jų? Kodel tu su nerce, kaip susitar
, jų vėl ant šakių iškėlėt? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2006-06-01, 09:26 Rašyti temą: |
|
|
IevaPieva rašo: | Gerbiamieji OS myletojai, Vyteni, o ypac sveciai visaziniai, gal pradekite skaityti TEMOS PAVADINIMUS? Taip po kokius 3 kartus minimum perskaitykite, ir tada zinosite, ar turite ka pasakyti KONKRECIA TEMA, ar ne. Nes dabar vaizdelis toks graudziai juokingas - atsiverti viena tema, atsiverti kita, o ten vis tos pacios "nuodemingos" sportininkes "analizuojamos"- Editka, Kriste...Galima pagalvoti, jog jos neturi ka veikt kaip tik teisintis (ne bet kam, o visaziniams sveciams) del to, kad kazkieno manymu jos padare ka nors ne taip. Gerbiamieji teisejai, pasiteisinimu reikalautojai - jei turite asmeniniu kompleksu, spreskite juos uz forumo ribu, nes: 1. savo kompleksu taip nenugalesite; 2. uzknisate tuos, kurie nori diskutuoti I TEMA. |
Teisingai, IevaPieva, kad Į pievas pavarė ypa su editka. Prie iom ia ji šioj temoj? Bet pažiūrėk, kas ių jų pastūmė ir kodėl. Nesakyk, kad Kristės analizė, tai ne Į temų "sportas visiems renginyje ir šio renginio temoje? Jei jau sporte visiems Lietuvos rinktinės narės išsikalinėja tai viršūnė aukšiausia. Nejau IevaPieva ir tu Kristės poelgĮ pateisini? Ar nematai, kad Kristos poelgi pateisinti, ia josios "draugeliai Editkų pakišo? Be to ir pati, IevaPieva, Į pievų pasukai, Editų paminėdama. Ar nematei, kad Vytenis gražiai paprašė jos nekabinti? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2006-06-01, 09:37 Rašyti temą: |
|
|
Vyteni, nustok. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
neswarbu.. Svečias
|
Parašytas: 2006-06-01, 10:10 Rašyti temą: |
|
|
zinote man atrodo cia nera reikalo ant tos kristos stumti jai jei gerai,kad ji laimejo tai Saunu..sutinku Woodoo su tawim,kad tai jos yra reikalas del tos palangos!!!ir manau ataip ataip wisi zino kad KRISTA STIPRIAUSIA YRA... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2006-06-01, 11:15 Rašyti temą: |
|
|
makeris rašo: | Gereu pasakykit kur rezus rast |
Bėgikai nemoka taip greit suktis, kaip orientacininkai ir per naktĮ rezultatų nepadaro. Palangos bėgimo rezultatų dar niekur neieškokit. Jei šitoje temoje mažiau rašysit ne Į temų, lengviau bus pastebėti skelbimų apie rezultatus. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2006-06-01, 13:45 Rašyti temą: |
|
|
nerce rašo: | Man tai labai keista, kaip zmones apie ta pati gali rasyt, pilt purva ant zmoniu, nors ju nepazysta, ir nezino kaip viskas yra..
As pvz tikrai zinau daug apie Editos ir jos BUVUSIO trenerio Vytenio santykius.. Ir jei jus zinotumet, tai taip nesneketumet, o gal smerktumet treneri o ne Edita.
taip kad baikit varyt nesamones, jei nezinot tos istorijos..
As su Edita pakankamai daznai sutinku, ir galiu jus patikint kad jus nesulauksit atsakymu is jos i savo nesamones..tai yra beprasmiska.... kas ji jums dukra, kad turi ataskaitas rasyt?
Viskas amen, daugiau sita tema neberasysiu, pavargau... |
Na nerce, tikrai pavarei. Ar tu taip visu draugiu santykiavimus viešini? Ir pasakyk, kad tai nesamoningai? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2006-06-01, 14:00 Rašyti temą: |
|
|
Anonymous rašo: | Vyteni, nustok. | Stai ar neirodymas, kad siam sveciui cia kraujo E. reikia Vytenis praso jos nekabinti, o cia ant jo varo, kad jis nustotu. Cia tikrai DURNIU LAIVAS |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|