�urnalas Orientavimosi Sportas
Osport.lt

Orientavimosi sporto forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

OS varžybos R.Šileikai atminti
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Bendras
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
VytenisEREZIJASskleidia
Svečias

Pranešimų per dieną: 0.82

PranešimasParašytas: 2006-06-21, 09:11    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Nejau, mielieji, ir Jųs nenorite nieko žinoti ir padėti atsitokėti mųsų sporto galvoms?

Dalinai sutinku, mielasis svetelĮ, bet tik dalinai, nes, savo rašinius skiriu kokiems 8 12% mėgėjams, sportininkams, ypa savarankiškai sportuojantiems bei treneriams, kurie internetų tikrai, žinau, skaito. Jie visi po mano staraipsnoų su manim susirašinėja. Na, o dėl sporto mokslo, tai tuoj tema bus išsemta. Po JWOC06 jau nebus kų kalbėti. Kadangi pasaulio empionatas Lietuvoje, buvo mokslininkų ketinimai padėti mųsų sporto šakai. Pirmiausiai mokslo galių reikėjo išbandyti praėjusių metų empionatui Šveicarijoje, o po to visai jaunimo rinktinei startuosianiai Druskininkuose. Deja dėl protu nesuvokiamu priežasių buvo atsisakyta siekti medalio Šveicarijoje ir Lietuvos orientavimosi sportui dėl bukaprotiškumo buvo padaryta didžiulė žala - prarasti net metai laiko. Mat po jaunimo, mokslo priemonės bųtų pradėtos taikyti tikrai ir suaugusių rinktinei.

Po mano nesėkmės dar pavyko ir toliau tartis dėl tolimesnės pagalbos mųsų sportui, nes iki renginio "Druskininkai-06" buvo lik
vos ne metai laiko. Mokslinei konsultacinei pagalbai išskirtinėms asmenybėms nebuvo jokių problemų. Sutariau ir su jų treneriais. Deja, kaip supratau, kad treneris ryžtųsi savo auklėtinio labui, jis turi gal Įtikėti mokslo priemonių galia. Kadangi aš ne mokslininkas, man savo kolegų Įtikinti nepavyko. Kadangi federacija dar nerengė jokių treneriams seminarų susitikimų su sporto mokslininkais, tai natųralu, kad nėra jokio supratimo apie tai, kad be pažangos sporte nėra joks sportas. Labai apmaudu, kad tie mano organizuoti treneriai iki šiolei dar net nenuėjo pasikalbėti ir pasitarti su paiu mokslininku, kuris žymiai Įtikinamiau nei aš paaiškintų apie pedagoginės ir medicininės kompleksinės kontrolės sporte bųtinyb
. O kadangi gyvenu dabar miškuose, nesugebėjau ir paių sportininkų už rankutės nuvesti.

ŠTAI BAIGĖSI VARžYBOS Romui Šileikai ATMINTI. Tai pasakykite, mielieji, nejau reikia nutylėti apie tai, kad šiose varžybose mųsų merginos netikėtai pralaimėjo prieš buvusias žymiai silpnesnes prancųzaites? Nejau ir dabar reikia nieko nematyti, kad mųsų jaunimas nenormaliai netobulėja? Nejau ir dabar reikia bųt užsimerkus ir toliau nematyti, kad be mokslo ir šiuolaikinių naujausių metodinių priemonių mes ne sportuosime, bet tik degraduosime?! Nejau apie tai reikia tylėti ir niekam neskleisti "erezijos, kad mųsų sporto šakoje atsirastų poreikis ir noras siekti aukštesnius rezultatus? Ar išvis galima sportuoti, kai visas pasaulis žengia Į pažangų, o mes esame tik pirmykšio išsivystymo stadijoje ir net nenorime a nei kiek patobulėti? Nejau, mielieji, ir Jųs nenorite nieko žinoti ir padėti atsitokėti mųsų sporto galvoms ir jas vis tik Įtikinti, kad vis tik reikia gal pažvelgti ir sportininko organizmo bei psichikos žemėlapĮ? Nejau malonugrybauti, visiškai nesiorientuojant sportinio kelio labirintuose?
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Bendras Visos datos yra GMT + 3 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4
Puslapis 44

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume