�urnalas Orientavimosi Sportas
Osport.lt

Orientavimosi sporto forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Visaginas 2006
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Toliau

Pradėti naują temą   ši tema uždaryta. Jūs negalite redaguoti pranešimų ar rašyti atsakymų    Pagrindinis puslapis -> Bendras
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
sunius
Meistras

Prisijungė: 2004 04 01
Pranešimų per dieną: 0.12

PranešimasParašytas: 2006-08-16, 08:33    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Anonymous rašo:
sunius rašo:
Anonymous rašo:
Pogorelovas pastate trasa ir paskui startavo?

Pogorelovas pastatė trasų vienų iš keturių dienų DH 8 ar DH 10 per sprinto varžybas...
Pogorelovas užėmė ~8 vietų.

Dar yra klausimų?

Yra klausimas: ar minde tau sumokejo?

Sveias, gali drųsiai prieiti prie man
s kuriose varžybose ir to paklausti, jei tau Įdomu (jei išvis ia man
s klausiama)... Bus malonu nors su vienu sveiu pasikalbėti akis Į akĮ, o ne sveiui slepiantis už "anonimo" skydo...

o kam aš kų mokėjau, mano rųpestis Laughing

taigis atsakiau Į du klausimus iškart, nes neaišku apie kokĮ mind
šĮkart kalbama.. miind
ar sunių..
scopy
Meistras

Prisijungė: 2005 12 16
Pranešimų per dieną: 0.05

PranešimasParašytas: 2006-08-16, 08:50    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Niekaip negaliu atsistebėti, kaip Įmanoma tokĮ renginĮ suorganizuoti su tokia ramybe (ia apie miind
).
Pagaliau sudalyvavau Įžymesnėse varžybose ir pamaiau daugelĮ forumo feisų Very Happy Very Happy . gyvai

Miesto sprintas - nepakartojama, ypa punktas iuožyklos viršuje Shocked
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą [ užslaptinta ]
H-18 Arturas Aranskis
Svečias

Pranešimų per dieną: 0.82

PranešimasParašytas: 2006-08-16, 09:42    Rašyti temą: Atsakyti su citata

gal galetu kas nors is organizatoriu paaiskinti kodel as nefinisavau paskutine diena?as tai tartpinius turiu:)man atrodo nenuskaite gerai mano idento vienoje is sekretoriato stoteleje,prasyciau mano rezultata atstatyti,mano laikas 55:10(cia jau su pirmu punktu),beto pas mane jusu identas, kad mano laikas toks galiu irodyti, turiu ir identa ir tarpinius,aciu:)
Atgal į viršų
sunius
Meistras

PranešimasParašytas: 2006-08-16, 09:55    Rašyti temą: Atsakyti su citata

H-18 Arturas Aranskis rašo:
gal galetu kas nors is organizatoriu paaiskinti kodel as nefinisavau paskutine diena?as tai tartpinius turiu:)man atrodo nenuskaite gerai mano idento vienoje is sekretoriato stoteleje,prasyciau mano rezultata atstatyti,mano laikas 55:10(cia jau su pirmu punktu),beto pas mane jusu identas, kad mano laikas toks galiu irodyti, turiu ir identa ir tarpinius,aciu:)

nuskaityti reikėjo Į abi stoteles (raudonų ir juodų su žalia juosta)... matyt nuskaitei tik Į vienų.
rezultatas nebus atstatytas, kol nebus idento.. splitus gali nuskanuot ir atsiųst meilu, sudėsiu rankiniu bųdu...

o už negrųžintus identus reikia stipriai barti... visai gerai bųtų kokias nuobaudas sugalvojus... išvis aptingo orientacininkai... registruojasi dienų prieš varžybas.... identus keiia kas dienų (tai jie turi, tai jie šiandien pamiršo namie, tai jie jau vėl rado)... galvas nešiojat ant peių... prisiminkite eidami Į startų, kų reikia su savim pasiimti...
Aranskis
Svečias

PranešimasParašytas: 2006-08-16, 10:13    Rašyti temą: Atsakyti su citata

bet as i abi stoteles buvau idejes tik kad mano ranka is antros istrauke per anksti,as galvojau kad kazkas negerai nes nesupypsejo,bet jei teisejas istrauke tai jis galvojau zino,o tai kur man db nuskaityti ji,ir kur ji man grazinti?
Atgal į viršų
sunius
Meistras

PranešimasParašytas: 2006-08-16, 10:24    Rašyti temą: Atsakyti su citata

gražinti reikėjo varžybų metu. atsižymėti irgi reikia varžybų metu.. jeigu matote, kad sav
s nerandate naujausiuose rezultatuose, nors jus jau atsizymejote, privalote klausti dar varžybų metu teisėjo ar sekretoriato, kodėl nėra jusu rezultato.
Vilius A.
Meistras

Prisijungė: 2004 10 24
Pranešimų per dieną: 0.27

PranešimasParašytas: 2006-08-16, 18:04    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kada butu galima laukti tarpiniu? Butu pravartu zinoti, kad nereiktu i diena 30 kart ziurineti i dbtopo psl. O del Pagorelovo, tai as tureciau klausimu, bet lai lieka taip kaip yra..JUk cia ne pasaulio cempionatas. Bet jei rusla skaitys si foruma, tai pirma diena per sprinta biski nesaziningai begai Smile Cia ne is blogos puses....
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje Skype vardas
ash :)~
Svečias

PranešimasParašytas: 2006-08-16, 18:40    Rašyti temą: Atsakyti su citata

geros varzybos buvo, nesvarbu kad organizavimas gal ir nelabai koks, uztat buvo gera begt varzybose grynai savo malonumui, nesiekiant kazkokiu rezultatu, nes tai nei koks cempionatas svarbus, nei ka Smile ir tie sprintai jega, lb faina begt Very Happy

va jei taip viskas butu buve per pvz LT cempa (veluoja startas, nepastatyti/sukeisti punktai ir kt.) tai tikrai butu pikta, o dabar...nera ko, viskas liux, ir nesiparink miinde, saunuolis esi, kad apskritai imiesi vienas tokio sunkaus darbo Smile respect Smile
Atgal į viršų
Svečias

PranešimasParašytas: 2006-08-16, 19:01    Rašyti temą: Atsakyti su citata

ash Smile~ rašo:
geros varzybos buvo, nesvarbu kad organizavimas gal ir nelabai koks, uztat buvo gera begt varzybose grynai savo malonumui, nesiekiant kazkokiu rezultatu, nes tai nei koks cempionatas svarbus, nei ka Smile ir tie sprintai jega, lb faina begt Very Happy

va jei taip viskas butu buve per pvz LT cempa (veluoja startas, nepastatyti/sukeisti punktai ir kt.) tai tikrai butu pikta, o dabar...nera ko, viskas liux, ir nesiparink miinde, saunuolis esi, kad apskritai imiesi vienas tokio sunkaus darbo Smile respect Smile

O kodel vienas?
Atgal į viršų
sunius
Meistras

PranešimasParašytas: 2006-08-16, 19:05    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Vilius A. rašo:
Kada butu galima laukti tarpiniu? Butu pravartu zinoti, kad nereiktu i diena 30 kart ziurineti i dbtopo psl. O del Pagorelovo, tai as tureciau klausimu, bet lai lieka taip kaip yra..JUk cia ne pasaulio cempionatas. Bet jei rusla skaitys si foruma, tai pirma diena per sprinta biski nesaziningai begai Smile Cia ne is blogos puses....

išeinu rytoj atostogų, tai iki 5-dienio vakaro tikiuosi sutvarkyti viskų... (pasistengsiu).. anksiau 5-dienio pietų manau galite nelandžioti
Vilius A.
Meistras

PranešimasParašytas: 2006-08-16, 19:06    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sad o kodel taip ilgai Sad ?
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje Skype vardas
ash:)~
Svečias

PranešimasParašytas: 2006-08-16, 21:41    Rašyti temą: Atsakyti su citata

varžybas, galima pavadinti, organizavo vienas žmogus Wink[/quote]

niu va, taip parasyta buvo Razz
Atgal į viršų
Riardas
Meistras

Prisijungė: 2005 11 07
Pranešimų per dieną: 0.07

PranešimasParašytas: 2006-08-17, 10:00    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Rezultatai jau galutiniai, ar bus dar kokių taisymų?
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Svečias

PranešimasParašytas: 2006-08-17, 13:23    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Varzybos nepatiko, nes:
1 - startai velavo;
2 - miske buvo kruvos nepazymetu keliuku ir netgi viena kita proskyna;
3 - reljefas ir rastras kai kuriu punktu zonose buvo zemiau kritikos;
4 - nebuvo pasirupinta vieta palapiniu miesteliui;
5 - dalyviai buvo klaidinami, kad palapines galima statyti tik stadione;
6 - nebuvo organizuota palapiniu prie sporto centro apsauga;
7 - buvo duotas startas sprintui, dar net nespejus pastatyti visu punktu, ko pasekoje susinervine sportininkai dare kitas klaidas;
8 - vaiku (8 ir 10 metu) tiek startai, tiek finisai, tiek rezultatai buvo kazkoks kosmaras, kurio tevai vaikams taip ir neistenge paaiskinti;
9- - vaiku trasos NEBUVO IKI GALO NUMARKIRUOTOS - cia jau ne apsileidimas, cia - nusikaltimas!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
10 - trasose dalis punktu pastatyti nekorektiskose vietose, o kai kurie (pvz. ilgame sprinte) - apskritai ne vietoje

Cia man uzkliuve minusai. Organizatoriai gali nesivarginti i juos atsakinedami ir teisindamiesi - tai visiskai neidomu. Geriau isvardinkite tiek pat ir tokiu pat svariu motyvu, kiek as isvardinau grubiausiu minusu, del ko kitais metais metais vertetu registruotis i sias varzybas???
Atgal į viršų
Vilius A.
Meistras

PranešimasParašytas: 2006-08-17, 13:34    Rašyti temą: Atsakyti su citata

As isvardinsiu viena del kurio kitais metais tikrai registruosiuosi! Super sprintai.Neesme, kad KP sumaisyti ar KP 2 m ne ten stovejo.Bet tokio zemelapio jus lietuvoj nerasit ir tokio tikro sprinto jus niekur nerasit Lietuvoj. Tai yra mano subjektyvi nuomone. Bet as tai jei tik galesiu 100 procentu i Visagina.Is palapiniu niekas nebuvo pavogta, kiek as zinau..ten visa laiak buvo daug zmoniu Smile zodziu, juk cia ne pasaulio cempionatas, o poilsis Smile Man nepatiko antros dienos pirmos trasos zemelapis pradejau eiti peskom ir parejau..Juk rezultatas neesme...Esme yra malonumas..Esme yra kad kazkas kazka daro. Mynde, jei kitais metais reiks pagalbos kreipkis i mane. Padesiu kuo galesiu, jei tik leisit sprinte startuoti.
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   ši tema uždaryta. Jūs negalite redaguoti pranešimų ar rašyti atsakymų    Pagrindinis puslapis -> Bendras Visos datos yra GMT + 3 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Toliau
Puslapis 1012

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume