|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
SMG Meistras

Prisijungė: 2004 04 05 Pranešimai: 1235 Pranešimų per dieną: 0.16 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2006-09-05, 22:33 Rašyti temą: |
|
|
sout rašo: | ko jųs rėkaujat ia?...., ar Įsivaizduojat nors vienas kiek ten darbo reikia Įdėti,... |
Na rėkauji tai tu pats daugiau už visus. Bent jau aš tikrai Įsivaizduoju kiek reikia darbo / laiko Įdėt, bet ar tu Įsivaizduoji kaip anksiau (XX amžiaus 8-9 dešimtmetyje), kai dar nebuvo kompjuterių, kai finišo laikai buvo fiksuojami popieriuje, rezultatai skaiiuojami rankomis, spausdinami mašinėle, atsižymėjimo kortelės tikrinamos vizualiai ir nebuvo jokių starto mokesių, taigi ir atlygio už darbų, o rezultatai vistik bųdavo, ir dalyvių bųdavo nemažiau, ir klaidų nedaugiau. Dirbt reikia, o ne verkšlent.  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vyc Meistras

Prisijungė: 2005 03 26 Pranešimai: 749 Pranešimų per dieną: 0.1 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-09-05, 22:44 Rašyti temą: |
|
|
nu va rezai tuo paciu adresu siek tiek suspausti ir klaidu ash bent nerandu..
http://klajunas.dtiltas.lt/archyvas/klubutau06rez.htm
del klaidu galite dalintis atsakomybe ir patys: paskutiniu momentu nereikia lyst ir kazka keist.. arba registruotis
o del vietu etapuose.. gal ka ir padarysiu.. cia butu matoma kelintoj vietoj komanda isejo i kita etapa.. aktualu  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.46 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2006-09-05, 23:22 Rašyti temą: |
|
|
O, jau šiek tiek geriau, kai smulkesnis šifras ir kitam gale taip pat komandos pavadinimas pakartotas. Tik, štai, ar ne geriau kiekvienai komandai dar 4 eilutes skirti, kad nereiktų važinėti Į šonų, o leisti ekrane protokolų tik žemyn. Nežinau, bet man asmeniškai ties kiekvienu dalyviu starto ir finišo laikų grafos kažin ar reikalingos. Ar negeriau apsiriboti bendru laiku ir to dalyvio etapo laiku? Taip ties kiekvienu dalyviu bus sutaupyta po viena grafa. Geriau vietoje jos padaryti informatyvesnes dvi grafytes siaurutėles - bendros komandinės vietos etape ir asmeninio rezultato vietos nurodymui. Čia tik mano nuomonė. Jei klystu, paargumentuokite. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
Pranešimų per dieną: 0.82
|
Parašytas: 2006-09-06, 10:16 Rašyti temą: |
|
|
Vytenis rašo: | Nežinau, bet man asmeniškai ties kiekvienu dalyviu starto ir finišo laikų grafos kažin ar reikalingos. Ar negeriau apsiriboti bendru laiku ir to dalyvio etapo laiku? . |
Yra tokia funkcija "HIDE" galite pslepti viska kas jums atrodo nereikalinga  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Elvis Meistras

Prisijungė: 2005 08 11 Pranešimai: 1582 Pranešimų per dieną: 0.22 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-09-06, 11:08 Rašyti temą: |
|
|
Vytenis rašo: | O, jau šiek tiek geriau, kai smulkesnis šifras ir kitam gale taip pat komandos pavadinimas pakartotas. Tik, štai, ar ne geriau kiekvienai komandai dar 4 eilutes skirti, kad nereiktų važinėti Į šonų, o leisti ekrane protokolų tik žemyn. |
Vyteni, spėju jųsų monitoriaus ekrano raiška per maža. Aš viskų gražiai matau. Aišku, jeigu monitorius mažas, jos nelabai padidinsi  _________________ www.splits.lt |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.46 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2006-09-06, 21:35 Rašyti temą: |
|
|
Labai dėkui Elviui už rimtų pastabų. Taip ir yra - mano monitorius prastas. Manau, kad perkėlus protokolų Į exelĮ, tos mano aprašomos problemos galima išvengti. Bet siųlau vis tiek apgalvoti dėl kitų siųlymų - komandinių ir indivisulių vietų paryškinimų. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
sunius Meistras

Prisijungė: 2004 04 01 Pranešimai: 940 Pranešimų per dieną: 0.12 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-09-07, 10:36 Rašyti temą: |
|
|
sout rašo: | SUNIAU o tu klaidų nedarai?as dar iki šiol Visagine nefinišav
s, daryk išvadas  |
Klaidas darome visi, aš jas stengiuosi pripažinti...
miinde rašo: | Suniau, buk geras sutvarkyk Aranskio paskutini starta Visagine... jis vis dar nefinisaves |
Pastabų maiau, miindė net skambino, klaida bus pataisyta.
Tik rodos apie tai kažkam jau kažkų sakiau, kad:
"Jeigu nematote savo rezultato varžybų vietoje esant jau praktiškai galutiniams rezultatams, kreipkitės dar varžybų metu pas teisėjus."
Problema buvo ta, kad SI kortelė buvo nuskaityta tik Į vienų nuskaitymo stotel
(žalių), o Į raudonų - ne, todėl rezultatas nepateko Į programų, tik atspausdino tarpinius laikus be prabėgimo Į 1-ų KP. Taip kad bųkit atidesni ir patys sportininkai.
Ir kas link šių varžybų, rodos, kad aš nepiktai paprašiau ištaisyti pora pavardžių ir tiek... Man bent jau gražiau atrodo, kai klaidų kuo mažiau bųna privelta.
Pagarbiai OK Klajųnui, _________________ <sunius> |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vilius A. Meistras
Prisijungė: 2004 10 24 Pranešimai: 2054 Pranešimų per dieną: 0.27 Miestas: Panevėžys | Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
nustebes Svečias
Pranešimų per dieną: 0.82
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
sunius Meistras

Prisijungė: 2004 04 01 Pranešimai: 940 Pranešimų per dieną: 0.12 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-09-11, 14:54 Rašyti temą: |
|
|
va va... šita man irgi užkliuvo fotkė.. labai jau "sportiška"  _________________ <sunius> |
|
Atgal į viršų |
|
 |
makeris Meistras

Prisijungė: 2005 12 24 Pranešimai: 971 Pranešimų per dieną: 0.14 Miestas: siauliai-vilnius
|
Parašytas: 2006-09-11, 16:42 Rašyti temą: |
|
|
tai jau tikrai  _________________ tinginys visais atvejais |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
|
Parašytas: 2006-09-11, 17:22 Rašyti temą: |
|
|
Manau, kad ia netyia aparatas nusispaudė ir kaip sugadinto kadro neišmetė. Juk tame kadre nei kompozicijos nei ... Gal ir nebloga bųtų nuotrauka su labai gilia mintimi, ypa jei tam paruoštas kontekstas. Galvojau, kad ji iš konteksto išimta, bet ir serijoje neĮžiųrėjau, kad ji turi kų nors sakyti. Juk "tokie" vaizdai reikalauja krupštumo ir gilesnio apmastymo, nors ir taip gali bųt nesuprasti, ypa puritoniškai nusiteikusiems.
O bendrai, tai sveikinu Vilių A. pradėjusĮ fotografuoti. Fotografavimas, tai irgi sportas savotiškas, o sporto fotografavimas, tai išvis nepakartojamas dalykas. Sportinė fotografija - tai operatyvi informacija, kuri gali net istorijai likti. O išlieka labiausiai MENINĖS IŠRAIŠKOS fotografijos. Labai bųtų šaunu siekti SPORTINĖS MENINĖS FOTOGRAFIJOS lygio. O ia ir laimės dalykas. Bet ta laimė irgi turi savo teorinius estetinius dėsnius. Gal vertėtų mums atskirų temų sukurti apie FOTOGRAFAVIMO MEN
". Juk apie kiekvienų nuotrauka galima daug ir daug filosofuoti, ypa, jei iš jos kažkų išpešti galima. O, svarbiausia, - išpešti save tobulėjimui.
Pamenu, kad fotoklube jei nuotraukoms atneštoms kolegos neduodavo kritikos ir pylos, labai pikdavo autoriai, nes rinkdavosi ne pataikavimų klausyti, bet ateidavo žmonės Į klubų su tikslu tobulėti. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
vap Meistras
Prisijungė: 2006 06 08 Pranešimai: 263 Pranešimų per dieną: 0.04
|
Parašytas: 2006-09-11, 22:14 Rašyti temą: |
|
|
Ne visos nuotraukos darytos Viliaus A.
Ir tai gali bųt vienos iš nedaugelio Viliaus A. nuotraukų  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vilius A. Meistras
Prisijungė: 2004 10 24 Pranešimai: 2054 Pranešimų per dieną: 0.27 Miestas: Panevėžys | Vilnius
|
Parašytas: 2006-09-11, 22:32 Rašyti temą: |
|
|
Cia mane kariat? as ta foto tik dbr pats pamaciau Ir zinau kas tuometu turejo foto aparata  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
sunius Meistras

|
Parašytas: 2006-09-12, 09:15 Rašyti temą: |
|
|
mums nereikia aiškintis... paauglystė  _________________ <sunius> |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|