|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.47 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2006-09-20, 08:13 Rašyti temą: |
|
|
Apie kų ia dar vis rašote? Nors tik perkųnija praėjo, bet man vis tiek nedašyla, kų galėtų reikšti ia tos Jųsų alegorijos.
Jau vakar Marjampolės masinės LABIRINTO varžybos buvo Jurgežeriuose, praeitų savait
Kazlų Rųdoje, o Jųs taip nieko apie Varnabųd
ir neužmetėte jokios pastabėlės.
Galiu pabrėžti, kad vienoje interviu Ieva S., tapusi pasaulio kariškių empione, užsiminė ar ne Lietuvos Ryte apie Varnabųdės miškų, primenantĮ suomiškus miškus, kur orientuotis nėra lengva tarp pelkuių labirintų. Todėl Marjampolėje ir vadinasi masinės važybos - LABIRINTAS.  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
RAMUNCHIKAS Meistras
Prisijungė: 2004 04 03 Pranešimai: 100 Pranešimų per dieną: 0.01 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2006-09-20, 11:35 Rašyti temą: |
|
|
Ramunikai Ar vaikėzas, ar nesveikas esi, kad pavydi daug rašaniam?
Kodėl tau užknisa, jei rašo Į temų apie Varnabųdės pelkių drėgm
?
Kur ia šioje temoje kas nors kalbėjo apie fotografijas, žurnalistikas, mokslus, medicinas, pedagogikas, psichologijas, politikas ir kitus tavo minėtus užknisanius dalykus?
Kodėl stengiesi ir toliau diskusijų nuo temos nuvesti Į pievas?
Ar gali diskusijų Į temų sugrųžinti?
Juk forume ne naujokas, o meistrasesi
Nuo to ar prie mano vardo bus uzrasas meistras ar naujokas mano nuomone nepasikeis. Tie kas mane pazista, manau neleis meluot kad titulu man nereikia - as zmogus paprastas. Ir is koto vercianciu kalbu nuo backos, ir kilometriniu straipsniu as irgi nevertinu. Anot Vytenio jis nenori nusinest i kapus savo ziniu ir sugebejimu... Duok dieve jam dar 200 metu gyvent. Taciau gerbiu zmones, kurie kai jiems ateina laikas iseina is sio pasaulio tyliai. Be pompastikos ir be reklamos. Ir kiti zmones prisimena ne ju kalbas ar straipsnius, o DARBUS !!! Nesinori veltis i bereikalingas diskusijas su pievu herojais, bet reikes Vytenio paprasyti , kad jo apvaizda jam pasakytu kas slepiasi po siuo pseudonimu...
P.S. o ar esu sveikas, negaliu dabar vienareiksmiskai atsakyti. Tyriausi neseniai sirdi, kraujagysles pas T. Venckuna - pakitimu nerado. Pries menesi gavau vairuotojo pazymejima - galima butu teigt kad psichinem ligom irgi nesergu, o seip 3-4 kartus per metus duodu krauja , nes esu donoras. Tikiuosi dabar tai zinodamas nebijosi uzkratu ir prieisi pabendraut ir issakyti savo nuomone vienu ar kitu klausimu varzybose  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|