|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Svečias
Pranešimų per dieną: 0.82
|
Parašytas: 2006-09-25, 11:09 Rašyti temą: |
|
|
Na, tikrai, surenkite empionatų Vyteniui tai dienai kurių jis užsisakys.
"Lydekai paliepus, man panorėjus".
Tik iš pradžių Vyteni eik žvejoti auksinės žuvelės. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.46 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2006-09-25, 11:19 Rašyti temą: |
|
|
Manau, kad nedalyvavusieji patys susirengs sau empionatų ir paskelbs tikrai. Tik reikia, kad jie Viliaus A. aprašymų su žemėlapiu pastudijuotų.  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
miinde Meistras

Prisijungė: 2004 03 31 Pranešimai: 1049 Pranešimų per dieną: 0.14
|
Parašytas: 2006-09-25, 11:33 Rašyti temą: |
|
|
hello:)
super savaitgalis buvo ... as cia apie "Devyniu" varzybas nes kaunui jau nebeuzteko jegu lai gailisi dabar tie kurie nevaziavo
prasidejo viskas nuo naktines trasos Palusej i kuria as atvaziavau su dar skaudancia nugara nes Purvynuose pasigavau nerealu radikulita labiausiai pradziugino varzybu apiforminimas - zvakutes, projektorius, vynas ir geras oras trasa nakciai nebloga nors miskas ir visai baltas kadangi tai buvo pirmas isbegimas po 2 savaiciu ir dar su skaudancia nugara tai ijungiau 7 min/km greiti ir letai isbegau ... pajutau kad galiu begt, nugara niekaip i begima nereagavo tai tuo dziaugdamasis ir begau Poznanska 3 min pasivijau 3 punkte Masilionis mane pavijo pakeliui i 5 ir nubego, bet i 6 dare klaida as vel priartejau, 7 vel jis eme blogai, o paskui nuleke bet 13 vel susitikau atlekianti is priesingos puses begciau as taip kaip Maska tai Krepstai sakes butu Jau begdamas nutariau kad paskutines kilpos nesuksiu ir is 13 pasukau linkt 20 ir laimingai grizau svarbiausia kad nugara leidzia begt begau ramiai ir praktiskai be klaidu ka rodo mano labai tiesus grafikas
Orientlonas pasaudyt gavom ir nerealu rubaka Genadijus skundesi kad nieko daugiau is to misko isspaust neimanoma nepatiko dalis "pasirinktinai" nes variantai buvo tik du ir ilgas grizimas namo ... o man po naktiniu skaudejo viska ka tik gali skaudeti kazkaip grizau bet nelabai gyvas
Po naktiniu ir orientlono slaunys buvo medines, todel jokiu vilciu gerai pasirodyti cempe nepuoselejau:) isbegau turedamas tiksla pasigauti Metala o toliau kaip dievas duos:) i 1KP nubegau tiesiai nors kaip supratau visi aplink keliais nuvare ... su metalu laikas identiskas tai manau visai normaliai as ten begau, svarbiausia kad visa laika zinojau ar bent jau nujauciau kur esu Prabegimas i 2 mane papjove ... 500m lauku tarp zoliu beveik didesniu uz mane ... ar man taip pasitaike bet visas laukas man buvo visiskas kemsynas - dilgeliu viksvu avieciu ir ruko misinys, kai dabar ziuriu tai matyt as begau zaliai pabruksniuta pievos dalimi bet nakti as tu bruksniuku neiziurejau 2 mane pavijo Stulgys su Ciapu, todel link trecio nubegau paskui juos ... aisku mane greitai paliko bet sekmingai radau 3 super ilgas 4 ... nekenciu ilgu prabegimu nes juose visada bunu paskutinis ... trumpame visi kol isbega kol pagalvoja nespeja greiciu ijungt ir as turiu sansu, o ilgame isvaro Maska i kelia ijungia pagreiti ir daryk tu ka nori islindes i kelia pamaciau juo beganti Metala valio tikslas pasiektas tada dirbom kartu ... keliu o paskui tiesiai ... issuke is kelio sutikome truputi pasimetusi Gvildziuka ir jam padejome pakeliui link punkto dar sutikome Gvildyte (o gal Vesta??? nepamenu:) ) ir Ivanauskaite ... pasidare traukinys is 4 vagonu as begau tiesiai per pelkes o is paskos ir merginos is kuriu isgirdau keleta negeru zodziu suslapintas kojas sekantys du punktai buvo vienodi todel begome kruvele pakeliui dar kazka sutikome bet jau nepamenu ka prie 6 susiburimas ... dar pora besiblaskanciu nauju svieseliu ... nuejom per aukstai todel teko grizti viena is svieseliu pasirode besas Zilvinas, kuris pazadejo alaus jei mes ji parvesim namo ko tik nepadarysi del alaus todel paemem ir ji uzsirisau batus ir visa gauja nubegom i 7 prie kurio sestelejom bet as atsigaudziau kad esam ant kito kalniuko ir sekmingai pasiemem:) i 8 begom jau trise nes veteranai ir merginos pasuko i kita puse ... truputi suklydau i 9 bet pataise Metalas ir dziugiai nubegome "baltu" misku i 10 ... pakeliui pamateme Sako uniforma ir negrazius zodzius zemelapio autoriu atzvilgiu kurie sitoj vietoj balta miska pazymejo tai buvo Ptasekaite na taip keikdamiesi ir nuejome i ta 10 ten dar pasimaise Gvildziukas su kazkuo ant uodegos bet svarbiausia kad buvo pabaiga
Kas idomiausia kad buvau 3
aciu Gvidui uz lempa o "Devyniems" uz super savaitgali patiko man ir miskas ir dilgeles ir kirtimai
P.S. bet kaip ten Maska nepasiklydo tai as iki siol nesuprantu    |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Maska Svečias
|
Parašytas: 2006-09-25, 17:40 Rašyti temą: |
|
|
Paukste, tu cia ant manes nevaryk!!!! A'girdzh?!  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2006-09-25, 17:47 Rašyti temą: |
|
|
Gerai, kad DBtopo absolute time viska parodo  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|