Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Karlito Meistras
Prisijungė: 2006 07 17 Pranešimai: 132 Pranešimų per dieną: 0.02
|
Parašytas: 2006-10-17, 19:21 Rašyti temą: Ar kokakola sveika? |
|
|
isgirdau viena ausim kad kokakola sveika gerti ji kazka duoda ar panasiai,o per kitus girdejau kad su kokakola valo lektuvu langus??
idomi butu kitu nuomone?? |
|
Atgal į viršų |
|
|
Svečias
Pranešimų per dieną: 0.85
|
Parašytas: 2006-10-17, 19:35 Rašyti temą: Re: Ar kokakola sveika? |
|
|
Karlito rašo: | isgirdau viena ausim kad kokakola sveika gerti ji kazka duoda ar panasiai,o per kitus girdejau kad su kokakola valo lektuvu langus??
idomi butu kitu nuomone?? |
Kokakola nuo zodzio kokiaKAKA |
|
Atgal į viršų |
|
|
vosvos Meistras
Prisijungė: 2005 12 06 Pranešimai: 721 Pranešimų per dieną: 0.1 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-10-17, 19:57 Rašyti temą: |
|
|
Coca Coloje yra ~11% angliavandenių - t.y truputi daugoka kaip sportiniui gėrimui (kuriame turėtų bųtĮ 5-9%). Galima praskėsti 2 dalys kolos su 1 vandens. Teigiamų poveikĮ rezultatui gali turėti koloje esantis kofeinas (Ąia - galima apie tai pasiskaityti). Manau kiekvienam reikia išbandyti kas jam labiau tinka, pvz jųsų skrandžiui varžybų metu kola gali visai nepatikti. Aš pats tai nesu didelis kolos fanas ir šiaip nelabai mėgstu gerti gazuotus gėrimus. Bet jei varžybos trunka ilgai (ne vienų valandų), tai manau, kad kola gal ir bųtų visai neblogas variantas (reiks išbandyti). |
|
Atgal į viršų |
|
|
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.48 Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2006-10-17, 21:17 Rašyti temą: |
|
|
vosvos rašo: | ... Aš pats tai nesu didelis kolos fanas ir šiaip nelabai mėgstu gerti gazuotus gėrimus. .... | Aš irgi jos bandau vengti tik todėl, kad nieko nežinau apie jų ir nepasitikiu. Visokių gandų apie kenksmingumų teko girdėti, bet reikia specelistų išvadų. Manau, kad jei kartų atsigersi, tai neapsinuodisi, o sporte vartoti geriau tam specialius gėrimus. net ir paprastas vandenėlis su medum yra tikrai patikimesnis gėralas, nei velniai žino kas. Svarbiausia Įvairovė mityboje -nereikia užsiciklinti Į vienų gėrimų ar maistų. O eksperimentuoti nepatariu, nes kas organizmo tyrimus darys eksperimentuojant?
Aš pamenu, kai buvau kokių 12-os metų per patĮ ChrušĄiovmetĮ ir, bųdamas Maskvoje Sokolnikų parke, maĄiau didžiausių stebųklų - JAV parodų, kuri apvertė mųsų sųmonĄ, ir pamenu, kai reikėjo muštis, kad gauti apie 150 gr. coca-colos nemokamai paragauti. Tai buvo nežinau kielintas pasaulio - bet tikras stebųklas. Atsimenu, kad nieko skanesnio gyvenime nebuvau ragavĄs, kaip tų lašelĮ šios temos gėrimo. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Karlito Meistras
|
Parašytas: 2006-10-17, 21:53 Rašyti temą: |
|
|
tai taip ir nelabai supratau kola atstato organizma ir duoda jam anglevandeniu? |
|
Atgal į viršų |
|
|
V.B. Meistras
Prisijungė: 2006 02 15 Pranešimai: 923 Pranešimų per dieną: 0.13 Miestas: vilnius
|
Parašytas: 2006-10-17, 21:59 Rašyti temą: |
|
|
google.lt susirask is kokiu madziagu pagaminta coca-cola, poto susizinok ar tos medziagos yra sweika tau ir tavo organizmui ir zinosi apie ta coca-cola.
siaip tai manau kad nieko naudingo ten nerasi |
|
Atgal į viršų |
|
|
Maliusionis Svečias
Pranešimų per dieną: 0.85
|
Parašytas: 2006-10-17, 22:21 Rašyti temą: |
|
|
Coca-Cola yra gerai tik vieninteliu atveju. Kada ryte skauda, kad vakare labai labai daug prigerei alkoholio Tada skiesta coca-cola "pravalo" kazkokiu budu organizma |
|
Atgal į viršų |
|
|
Karlito Meistras
|
Parašytas: 2006-10-17, 23:09 Rašyti temą: |
|
|
Stai sita teks atsiminti as kaip alchoholikas man pravers |
|
Atgal į viršų |
|
|
Stankevic Meistras
Prisijungė: 2005 09 08 Pranešimai: 544 Pranešimų per dieną: 0.08 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
|
|
Karlito Meistras
|
Parašytas: 2006-10-20, 14:04 Rašyti temą: |
|
|
aciu uz isame informacija |
|
Atgal į viršų |
|
|
agnostikas Naujokas
Prisijungė: 2006 10 20 Pranešimai: 10 Pranešimų per dieną: 0 Miestas: Matrica
|
Parašytas: 2006-10-26, 09:54 Rašyti temą: |
|
|
Dar šiek tiek apie coca - cola ir ne tik
http://www.energyfiend.com/death-by-caffeine/ - kokia mirtina atskirų gėrimų ,,dozė" - tarp jų ir coca-cola _________________ Alles, was du weisst, ist falsch... |
|
Atgal į viršų |
|
|
|