|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
SMG Meistras

Prisijungė: 2004 04 05 Pranešimai: 1235 Pranešimų per dieną: 0.16 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2006-11-20, 00:56 Rašyti temą: |
|
|
Gerbiamas www.osport.lt Naujoke
Nei aš esu Vytenio gerbėjas, nei ruošiuos atsakinėt Į jo klausimus. Atsakyt Į daugumų klausimų galima, kiekvienas gali turėt savo nuomon
, kaip reikia ruoštis varžyboms, kaip planuot (tų daro bent tredalis trenerių ir sportininkų), bet ia reikalas lieia bendrus reikalus, šalies mastu, tad sprendimus turi priiminėti LOSF komitetai, kuriuos beje ir pavardijau.
Ne visi Vytenio iškelti klausimai logiški ar korektiški, kai kurie gal ir retoriški, bet teisybės grųdas juose yra ir jo reikia ieškot. Kadangi tema apie kalendorių, tai nepradėkim ia filosofuot apie treniruoių procesų  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svecias Meistras
Prisijungė: 2006 10 24 Pranešimai: 168 Pranešimų per dieną: 0.02
|
Parašytas: 2006-11-20, 01:01 Rašyti temą: |
|
|
MANO TIKSLAS KUO DAUGIAU TRENIRUOTIS IR KUO DAUGIAU VAZINET I VARZYBAS KAD TEN GALECIAU SUTIKT VYTENI...  _________________ Ir kam nepasisekė, tiems tikrai pasisekė nepasisekimą patirti - tai irgi labai svarbi vertybė. (Vytenis)
SPORTAS JAU NE LOTERIJA, o mokslas
Paskutinį kartą redagavo Svecias, 2006-12-13, 22:34. Redaguota 1 kartą |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.46 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2006-11-20, 02:24 Rašyti temą: |
|
|
Labai teisinga pastaba. Treniruoių proceso principai, o dar tiksliau, tų principų tikslai svarbiausiųjai visumai tik turi Įtakoti KALENDORIAUS SUDARYMO PRINCIPAMS.
Tragedija, kai federacija neranda kur Įkišti LČ-ui vietų, viskų užsiėm
, neva, klubai. Jau vien tik, kad LČ-ams naudojamas pats terminas "ĮKIŠTI" yra tragedija.
Kalendoriaus sudarymui pirmiausia reik pradėti, kaip išsivizduoiau, nuo pagrindinių tikslų. Kokie jie turi bųti, Į kur prioritetas?
1. Ar Į organizatorius, ar Į sportininkus
ir kokius sportininkus -
2. ar Į sportuojanius, ar tik Į turistaujanius?
Jei prioritetai Į pastaruosius - tai tada mano retorinius paistalus meskite Į šiukšlynų Pateikiau retorikos pavyzdĮ ne tam, kad aklai Į tuos klausimus prievartaujantis atsakinėti, bet tam, kad palavinti smegenis ir susikurti paprastesn
jau ne retorikų, bet praktiškų teorikų. Sveikinu www.osport.lt nepatingėjusĮ atrinkti klausimus. Su tekstu citatos padirbėjo šauniai - matosi, kad didel
patirtĮ turintis, kad sugebėjo labai taikliai per dantĮ mane patraukti.
Labanakt visoms naktibaldoms  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|