|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
vosvos Meistras
Prisijungė: 2005 12 06 Pranešimai: 721 Pranešimų per dieną: 0.1 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-12-01, 21:29 Rašyti temą: |
|
|
Ar tikrai Andrius Kubilius(jei ia apie jĮ šnekama) "kietai" plaukioja? Nepamenų, kad bųiau mat
s jĮ kuriose nors varžybose (gal jau seniai metė šita sportų?). Tuos "daug daug..." Įtariu irgi bųtų sunku išvardinti;) Ir šiaip tokios kalbos primena mažų vaikų pagyras alia: "A: o mano vyresnis brolis yra karatistas B: o mano turi tikrų šautuvų!"
robinzonas rašo: | Tai senai esu apdejes. Juk su baida kietai plaukioja Arturas Paulauskas, Jakavonis, Kubilius ir daug daug....  |
_________________ http://www.trails.lt |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.46 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2006-12-02, 22:05 Rašyti temą: |
|
|
Man tai išvis keistai problema temoje pateikta. Pasiųlymas LOSF garbės nariu padaryti galima, jei žmogus kuom nors yra nusipeln
s, aišku, ne tik estradai, bet ir kuom nors bent minimaliai mųsų sportui. Ar jis žino nors, kad yra toks OS? Na, nuo mokesio už starta atleidimo - tai, jei ponas Kazlas yra tik gatvės artistukas net neturintis lėšų pragyvenimui, tai ia be kalbų reik pagelbėti vargstaniajam.
Taigi, ar tik dėl starto mokesio jis OS trasose nepasirodo? Ar bėgimų organizatoriai irgi jĮ yra atleid
nuo starto mokesių? Jei jam bus suteikta galimybė nemokamai startuoti, ar jis tikrai tada pasirodys mųsų varžybose?
Gal mes Andriaus 11 puikių Įdėjų kitu šiek tiek kampu pakreipkime. Gal šios temos iniciatorius ar kitas koks nors mųsų sporto populiarintojas nori asmeniškai pakviesti ponų Kazlų? Bet Į sveius pas save kvieiant, gal nepatogu iš kart starto mokesio prašyti . O tas, kuris nori tų ponų - ryškiausių padangių žvaigžd
ia pa mus atsitemti, jis pats yra studeniokas ir savų lėšų labdarai neturi.
Tai gal reikia sudaryti kokĮ REPREZENTACINĮ SVEČIAMS FOND
", iš kuriuo ne vienų ponų Kazlų Į OS trasas galėtų bet kas atsitemti. Kad ir Ryiams Cicinams ir visiems jo ANGELAMS kodėl neduoti už dykų po trasas mųsų paskraidyti  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
bla bla Meistras
Prisijungė: 2006 06 02 Pranešimai: 210 Pranešimų per dieną: 0.03 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-12-08, 16:40 Rašyti temą: |
|
|
mataw kad nelabai ka swdomino sis pasiulimas ir garantuoju kad niekas nesiims iniciatyvos. Ir vel si tema buvo tik baeriukas speju. Aisku ir as pats nesiruosiu ten kazko daryt. Ir viskas baigesi, kai mielasis robinzonas prakalbo kaip visada apie ta savo baida. zj.. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|