Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
bla bla Meistras
Prisijungė: 2006 06 02 Pranešimai: 210 Pranešimų per dieną: 0.03 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-12-08, 15:24 Rašyti temą: |
|
|
Kitamet Perkunas ir Sietynas susirinks visus laurus. Aciu. Kam tos geles...  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
sunius Meistras

Prisijungė: 2004 04 01 Pranešimai: 940 Pranešimų per dieną: 0.12 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-12-08, 16:52 Rašyti temą: |
|
|
Elvis rašo: | Tinginiai Galvojau, vėl bus proga prisidėti prie organizavimo  |
Prisidėti galima jei labai nori ir prie kitų varžybų organizavimo... Manau ne vienas klubas padėkotų tiktais..
Beje, patariu... Galėtum mielai prisidėti prie Miindės varžybų (Visagino).. Tikrai pagalba bus reikalinga.. Reikia juk stengtis, kad ir sekaniais ir dar sekaniais metais bųtų Visagino daugiadienės... O miindė sakė, jei surengs blogai ir kitamet (2007), daugiau neberengs... Su kuo aš tuomet eisiu Į šokius?  _________________ <sunius> |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Elvis Meistras

Prisijungė: 2005 08 11 Pranešimai: 1582 Pranešimų per dieną: 0.22 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-12-08, 17:11 Rašyti temą: |
|
|
sunius rašo: | Elvis rašo: | Tinginiai Galvojau, vėl bus proga prisidėti prie organizavimo  |
Prisidėti galima jei labai nori ir prie kitų varžybų organizavimo... Manau ne vienas klubas padėkotų tiktais..
Beje, patariu... Galėtum mielai prisidėti prie Miindės varžybų (Visagino).. Tikrai pagalba bus reikalinga.. Reikia juk stengtis, kad ir sekaniais ir dar sekaniais metais bųtų Visagino daugiadienės... O miindė sakė, jei surengs blogai ir kitamet (2007), daugiau neberengs... Su kuo aš tuomet eisiu Į šokius?  |
Na reiks pagalvoti tada Dėl Visagino dar sunku pasakyti, nežinau dar kų tų savaitgalĮ veiksiu. _________________ www.splits.lt |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Gutis Meistras
Prisijungė: 2006 05 16 Pranešimai: 288 Pranešimų per dieną: 0.04 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-12-08, 18:02 Rašyti temą: |
|
|
Nu Suniau, nesiliudink taip... Gali Miinde ir Vilniuj i sokius pasikviest.
"O miindė sakė, jei surengs blogai ir kitamet (2007), daugiau neberengs... Su kuo aš tuomet eisiu Į šokius? " _________________ Nebeperpektyvus visais atvejais  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|