Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Vyc Meistras

Prisijungė: 2005 03 26 Pranešimai: 749 Pranešimų per dieną: 0.1 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tiger Naujokas

Prisijungė: 2006 10 19 Pranešimai: 10 Pranešimų per dieną: 0 Miestas: iauliai
|
Parašytas: 2006-12-05, 13:57 Rašyti temą: |
|
|
As taip pat tos nuorodos nemaciau, kas ten rasoma? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vyc Meistras

Prisijungė: 2005 03 26 Pranešimai: 749 Pranešimų per dieną: 0.1 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-12-05, 15:29 Rašyti temą: |
|
|
tai paziurek..
cia yr muzikinis video klipas, kurio pagrindiniai veikejai radio orientavimosi (ar lapiu tixliai nznau) sporto megejai..
gana nemazas apie 20 MB bet verta paziuret.. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
cloudsmaker Meistras

Prisijungė: 2005 05 04 Pranešimai: 321 Pranešimų per dieną: 0.04 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-12-05, 17:11 Rašyti temą: |
|
|
kietai man ten tos antenos atrodo daina ta gerule bet dabar man nieko nezinanciam (kazka is pasakojimu zinau) apie ta sporta,taj susidaro vaizdas kad ten nesamone kazkokia tikiuos viskas atrodo ne taip kaip tam klipe  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
limkas Meistras
Prisijungė: 2006 02 28 Pranešimai: 107 Pranešimų per dieną: 0.02 Miestas: siauliai
|
Parašytas: 2006-12-05, 20:56 Rašyti temą: |
|
|
nerealus klipas, liux  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
bla bla Meistras
Prisijungė: 2006 06 02 Pranešimai: 210 Pranešimų per dieną: 0.03 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-12-06, 20:46 Rašyti temą: |
|
|
eik. Leva kazkoks. Nw gal biski paprikolu, bet siaip man levas. O ypac ta daina, kuri skamba visalaik ten. Tokia ypac kieta. Polski ar kaip ten varo.  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Maliusionis Vidutiniokas
Prisijungė: 2006 10 18 Pranešimai: 31 Pranešimų per dieną: 0
|
Parašytas: 2006-12-07, 00:06 Rašyti temą: |
|
|
Kaip pusiau lapininkas galiu pasakyti, kad siuzetas klipe geras. Nerealiai geras! Vietom siek tiek futuristinis. Ir issisaipyta gerai...  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
robinzonas Meistras
Prisijungė: 2006 10 24 Pranešimai: 88 Pranešimų per dieną: 0.01 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2006-12-07, 15:38 Rašyti temą: |
|
|
Neblogu minciu padave. O kad taip prie baidu antenas pritvirtinus  _________________ internetas prie pietu stalo |
|
Atgal į viršų |
|
 |
cloudsmaker Meistras

Prisijungė: 2005 05 04 Pranešimai: 321 Pranešimų per dieną: 0.04 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-12-07, 15:50 Rašyti temą: |
|
|
susikisk tu tas baidas i pats zinai kur...ir dar antenas jei jau taip ju nori  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
bla bla Meistras
Prisijungė: 2006 06 02 Pranešimai: 210 Pranešimų per dieną: 0.03 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-12-07, 21:40 Rašyti temą: |
|
|
ir vis del to isivaizduok tu baidare su antena... Neblogas derinukas. Ir kokius signalus gaudytu robinzonas. Na nnebent saw plaukiojancius punktus pasistatytu. Bet siaip jau sunervina siek tiek, kai ikisa i kiekviena tema savo baida. Mum pagrinde rupi os o ne baida. Susikurk tada baidariu foruma ir ten gali varyti savo nesamones apie antenas prie baidu. Nu gal suprantu, kad robinzonas juokavo, bet baidares jau uzkniso, ir manau ne tik man vienam!..  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
robinzonas Meistras
|
Parašytas: 2006-12-15, 18:16 Rašyti temą: |
|
|
Nesmagu ir man, kad uzknisu. Kazkokia tai nepykanta OS mazumai. Jei su baida orientuojiesi, tai esi kazkoks ne toks. Tarp baidarininku negali rasti bendraminciu, nes megsti orientuotis-daznai islipti i kranta ir prasibegti su zemelapiu. Maniau, kad cia pritapsiu, rasiu plaukiojusiusu baidarem orientacininku. Zinau, kad tokiu daug budavo. Negi jie forume niekad nesilanko? _________________ internetas prie pietu stalo |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Robertas Meistras

Prisijungė: 2005 12 02 Pranešimai: 165 Pranešimų per dieną: 0.02 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-12-15, 18:52 Rašyti temą: |
|
|
As suprantu tavo dievas - baidare, musu - osportas. Nemanau, kad orientavimasis ir baidarinimasis suderinami. O, kad baidarininkai naudoja zemelapi, tai dar nereiskia, kad yra os-ininkai.
choose _________________ Traweling somewhere could be anywhere |
|
Atgal į viršų |
|
 |
robinzonas Meistras
|
Parašytas: 2006-12-15, 19:12 Rašyti temą: |
|
|
Taigi daug OSininiku dalyvaudavo baidariu orientacinio varzybose _________________ internetas prie pietu stalo |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Robertas Meistras

Prisijungė: 2005 12 02 Pranešimai: 165 Pranešimų per dieną: 0.02 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.47 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2006-12-15, 22:28 Rašyti temą: |
|
|
Šiaip, tai ir man daug kartų tekdavo tokiose OS baidarėmis dalyvauti ir mano auklėtiniai startuodavo, ir net 4 auklėtiniai dėka gerų OS Įgųdžių pasaulio lietuvių žaidynėse medalius buvo iškovoje. Kiek pamenu, rali ar ne Lietuvos empionais buvo tap
mano buv
s treneris Aleksas Orlovas, kuris Į ekipažų buvo paėm
s "Gajos" direktorių AlgĮ Dambrauskų. Per rali reik labai daug orientuotis:
1. Bėgioti krantais, renkant KP ir žinoti kur susitikti su savo ekipažu - tai ir kitas turi mokėti skaityti upės žemėlapĮ
2. Mokėti skaityti upės vingių žemėlapĮ ir iždurti adata skylut
ant kranto aiškiai matomo KP. (taip kaip ženklintoje trasoje.)
3. Surasti KP ant vandens paviršiaus, matomus tik priepat jų priplaukus.
Tokiose varžybose tikrai daug orientacininkų startuodavo. Ir keliautojų bei vandenininkų daug yra susidomėj
OS-u, labai aktyviai jie masinėse KETVIRTADIENIŲ varžybose dalyvaudavo. Vienas žinomas orientacininkas KPI (dabar ding
s be žinios), persėd
s Į baidar
dėka OS Įgųdžių Pabaltijo empionu buvo tap
s. Taip kad ir unikomo robinzono nevykite Į medĮ - tikrai šauniai galima ir baidoje orientuotis, ypa treniruotis. (šių fraz
www.osport-as.lt pasikabins) Negaliu pasakyti kaip dabar, nes su vandeniu jau senai reikalų neturiu. Negaliu pasakyti, ar yra ir radio orientavimasis su baidarėmis Taip, kad grĮžkime Į temų. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|