|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Vilius A. Meistras
Prisijungė: 2004 10 24 Pranešimai: 2055 Pranešimų per dieną: 0.27 Miestas: Panevėžys | Vilnius
|
Parašytas: 2007-07-14, 19:33 Rašyti temą: |
|
|
Vyteni, tu ple lol!
Linkejimai is Singapuro! Ryt busim franfurkte ka nors sukurpsiu daugiau.Rapolas !
P.S. cia Liuba liepe man pasitaisyti... _________________ Orientavimosi sportas - tai gyvenimo būdas
Paskutinį kartą redagavo Vilius A., 2007-07-17, 23:12. Redaguota 1 kartą |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.46 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2007-07-14, 22:05 Rašyti temą: |
|
|
darles rašo: | VYTENI!!! TU PATS DEGRADUOJI!!! Kaip tau negeda vadinti degradavusiais zmones kurie aukojasi del musu salies?! Nelygink cia Druskininku ir Australijos, visiem seniai aisku, kad savose vietovese jie prabego geriau, nei kad nuskride i kita Pasaulio krasta... Sakai galima buvo padaryti treniruotes, visai netoli Lietuvos?! Tai gal nori paaukoti kelis tukstantelius vardan to? Ar bent zinai kiek kelione vienam zmogui kainavo? Reikia dziaugtis, kad isvis Lietuvai atstovavo ir netgi 6 sportininkai... Atsimerk truputi ir nebesvaik, nes paskaite tavo rasliava tie kurie atstovavo musu sali gali ir isizeisti... | Atleiskit-ne vadinu, bet konstatuoju vardan tų paių sportininkų, kurie visiškai nekalti, kad jų meistriškumo lygis sustojo dėl mųsų paių-trenerių kaltės. Aš irgi prisiimu kalt
, nesugebėj
s Įtikinti pernai, kad ruošiantis JWOC-06 (Druskininkams) Kristina ir Jonukas bųtų nuodugniausiai patikrinti. Kadangi jie buvo perspektyviausi, tai žymus sporto mokslininkas, nežiųrint didelio užimtumo, buvo sitik
s juos tikrinti ir konsultuoti ir padaryti dovanų mųsų sporto šakai, nes empionatas vyko Lietuvoje. Manau, kad po viso šito bųtų mums visiems treneriams atsivėrusios akys, kur daromos metodinės klaidos. Deja, mokslininkas labai nustebo, kai nei jų, nei trenerių, nei atsakingų vadovų nesulaukė, nors aš primygtinai už rankutės stengiausi v
sti, Kai pas minėtų mokslininkų didžiausios eilės ir jis atlieka tyrimus tik olimpinių sporto šakų atstovams, jo paslaugų atsisakymas štai dabar ir turi akivaizdžiausias pasekmes. Ir kai jau visas pasaulis atrado raktus Į naujausių metodikų prieangius-mes klaidžiojame užrištomis akimis. Negana to, kad klaidžiojame, dar ir gadiname sportinikus, pasiekusius savus topus. Aš tai sakau visai atsakingai visų trenerių ir savo vardu, nes ir aš esu priskald
s malkelių dėl nežinios. Patikėkite, ateina laikas, kai žinių barjeras jau stabdo, mes negalime konkuruoti su tais sportininkais, kurių šalyse jau Įvaldė tobulesnes metodikas. Tad mielasis darles labai teisingai pastebėjo, kad visų pirma aš degraduoju. Visiškai teisingai - degraduoju kaip treneris, nes man, kaip treneriui sustojo žinių srautas, kurĮ ankšiau mes, treneriai gaudavome. Apie tai reiktų kalbėti visai kitoje temoje. Atleiskite, kad netyliu, bet esu ir aš kaltas, kad mųsiškiams nesisekė Australijoje. Nekaltinkim tolimų išvykų. Juk Į tų tolimųjĮ žemynų išvyko visa Europa, bet ta tolimoji išvyka smogė tik mųsiškiams. Ir, patikėkite, kitaip net negalėjo bųti. Aš žinojau, kad bus tik taip. Labai prašau apie visa tai kitomis akimis mųstyti. Visko ia nesurašysiu, dėl ko ia viskas gaunasi.
O dėl darles paminėtų pinigų treniruotėms, tai, atleiskit, kai reikėjo, aš juos surasdavau. Neleisdavau taip, kad mano auklėtinė, atstovaujanti šalĮ nebųtų pasitreniravusi tomis sųlygomis, kurios laukia atsakingose varžybose. _________________ Sekite kelionę-ekspediciją dviraiu "Lietuvos žemėlapio 400-meio vietomis" |
|
Atgal į viršų |
|
 |
babuinas Patyręs
Prisijungė: 2007 03 28 Pranešimai: 46 Pranešimų per dieną: 0.01
|
Parašytas: 2007-07-14, 22:57 Rašyti temą: |
|
|
as nesuprantu, kodel visi ant Vytenio taip varo. Kai prie sito forumo prisijungiau ir paskaiciau tai supratau, kad vytenis yra kokiu 30 metu ir siaip nieko su siuo sportu bendro neturintis. Bet siemet pirma karta dalyvaudamas per Vileisio taures varzybas pamaciau kad Vytenis yra virs 60 metu amziaus. ir taip pastoviai vayti ir keikti vyresni zmogu yra paprasciu paprasciausia nepadoru. Is mano puses yra didziusia pagarba Vyteniui, kad jis iki siol domisi orentavimosi sportu, o ne ziuri pro langa is daugebucio kaip dauguma pensininku. Ir ko cia dauguma taip skausmingai reaguoja i Vytenio pasisakymus? man tai primena is sito forumo anekdotu skyrelio forumo taisykliu 5 punkta, kur rasoma: 5. "Niekad nesivelkite Į ginus jus gali nuginyti. Todėl iškart išvadinkite pašnekovų durniumi, nieko neišmananiu gyvenime snargliu ir drųsiai judėkite Į kitų temų". |
|
Atgal į viršų |
|
 |
cloudsmaker Meistras

Prisijungė: 2005 05 04 Pranešimai: 321 Pranešimų per dieną: 0.04 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2007-07-14, 23:55 Rašyti temą: |
|
|
Vytenis rašo: | Atleiskit-ne vadinu, bet konstatuoju vardan tų paių sportininkų, kurie visiškai nekalti, kad jų meistriškumo lygis sustojo dėl mųsų paių-trenerių kaltės. |
kai kazkas tave durnium vadino tai sakei, kad tik daktaras gali tai konstatuot,o dabar jau ir pats pradedi visus degradavusiais vadint.. geriau jau ziuretu per langa kaip visi normalus pensininkai. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Dajnorka Meistras

Prisijungė: 2004 04 06 Pranešimai: 251 Pranešimų per dieną: 0.03 Miestas: vilnius
|
Parašytas: 2007-07-15, 01:19 Rašyti temą: |
|
|
babuinas ---> isivaizduok, man 75 metai. pasiramsciuodama lazda, prislenku prie taves ir pasiulau tau saldaini. tu atsisakai. praeina trys minutes, as tau vel siulau saldaini. tu vel atsisakai. vel siulau. ir vel. ir vel.. ikyriai kisu ta savo saldaini, kurio tu dabar nenori. zinau, kad jo nenori, bet vis tiek primygtinai grudu tavo savo saldaini.. nesinoretu manes taip siustelt kur toleliau? neziurint to, kad esu pakankamai nejauna plius dar su lazda..
netikiu, kad cia rasantys zmones yra is anksto piktybiskai nusiteike vytenio atzvilgiu. labai valio, kad jis domisi bei rupinasi orientavimosi sportu bei jo vystymu, taciau yra toks dalykas, kaip pagarba. jei zmogus nesugeba gerbt kito zmogaus nuomones, nelabai daug sansu, kad jis sulauks pagarbos is kitu. kad ir koks jis (senas) ir teisus bebutu.
amen.
 |
|
Atgal į viršų |
|
 |
makeris Meistras

Prisijungė: 2005 12 24 Pranešimai: 971 Pranešimų per dieną: 0.14 Miestas: siauliai-vilnius
|
Parašytas: 2007-07-15, 11:33 Rašyti temą: |
|
|
pritariu ior noriu pasakyti kad chebryte cia JWOC 07 tema o mes kaip ir visose nukeliaujam iki gincijimosi su vyteniu. netersiam temu ir paprasciausiai ignoruojam ji kai nebus kas jam atrasys i jo straipsni baigsis bedos vis tiek kazkada baigsis tokiu atveju jo postai. gal kai kurie jau ir nebesulauksim tos dienos bet verta pabandyt  _________________ tinginys visais atvejais |
|
Atgal į viršų |
|
 |
J.U. Meistras

Prisijungė: 2006 11 09 Pranešimai: 487 Pranešimų per dieną: 0.07 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2007-07-15, 14:02 Rašyti temą: |
|
|
papildysiu Dajnorka: tas siulomas saldainis yra dar is tu laiku, kai siulytojas buvo jaunas ir grazus. Jis tada viena toki paragavo, ir jam ziauriai patiko. Todel nusipirko dar viena, isidejo i kelniu kisene ir saugojo. Metai bego, kelnes sudildavo, ir siulytojas saldaini is vienu kelniu kisenes (kai jas ateidavo laikas ismesti) perkeldavo i kitu kelniu kisene. O dabar siulo.... vaikui..... nes PRISIMENA, kad tai BUVO skanus saldainiai. Nors jau kiti laikai, ir kiti vaikai, ir kiti saldainiai... _________________ ...kai nėra ką veikti, reikia bėgti... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Hobitas Meistras
Prisijungė: 2004 04 01 Pranešimai: 479 Pranešimų per dieną: 0.06 Miestas: VILNIUS
|
Parašytas: 2007-07-15, 20:34 Rašyti temą: |
|
|
As jau viena karta siuliausi, bet ryskiai buvau neisgirstas.
Liuba duok ir bendro forumo moderatoriaus teises. Pasizadu buti metodiskas be jokio sazines grauzimo trinti visas evel zinutes.
Tvarka bus! Jei ir toliau bus demokratija baigsim kaip Atenai. _________________ Hobitas training log |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Eugenijus Meistras
Prisijungė: 2007 03 19 Pranešimai: 97 Pranešimų per dieną: 0.01
|
Parašytas: 2007-07-15, 22:11 Rašyti temą: |
|
|
Taigi, jaunimas grĮžo namo, pavarg
s, bet laimingas. Visų rinktinieių vardu noriu padėkoti Indrei Valaitei už nuoširdų sutikimų oro uoste. Indrė ne kartų pati tai pergyveno ir puikiai žino kų dabar jauia kiekvienas...
Lauksim kiekvieno Įspųdžių iš empionato ir kelionės. Pirmi Aušros žodžiai buvo: "Mes niekada nepatikėsim, kad buvom ten, kitoje žemės pusėje". |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vilius A. Meistras
Prisijungė: 2004 10 24 Pranešimai: 2055 Pranešimų per dieną: 0.27 Miestas: Panevėžys | Vilnius
|
Parašytas: 2007-07-15, 22:49 Rašyti temą: |
|
|
Dekui visiems pasitikusiams! Labai malonu buvo jus matyti! Man liko dar viena ciklo dalis: Is anapus zemes, kuria parasysiu rytoj, kai isimiegosiu  _________________ Orientavimosi sportas - tai gyvenimo būdas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
sunius Meistras

Prisijungė: 2004 04 01 Pranešimai: 940 Pranešimų per dieną: 0.12 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2007-07-17, 09:37 Rašyti temą: |
|
|
Dajnorka rašo: | isivaizduok, man 75 metai. pasiramsciuodama lazda, prislenku prie taves ir pasiulau tau saldaini. |
jataw.. taip ir susigundyti galima..
o šiaip, tai šaunuoliai lietuviai !!! Kas kų ir kaip bespjaudytų ar bemėtytų akmenimis, aš jais didžiuojuosi... _________________ <sunius> |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vilius A. Meistras
|
Parašytas: 2007-07-17, 09:46 Rašyti temą: |
|
|
Labai puikiai nepamenu visu svaisciojimu, nes jau senokai beskaiciau, bet truputelis kiek prisiminsiu is musu senuko pastebejimu:
* kai buvo kalbama apie saldymus ir panasiai, mes turejom visa reikalinga amunicija ( ledai, kurie saldo sutrenkus, aerozoliniai saldikliai, elastiniai bintai, teipai ir t.t.
* aklimatizacija musu kaip ir kitu komandu buvo tokia pati
* turejom ir aklimatizacijai reikiamu produktu (ne visi)
* papildu ir kitu reikalingu vitaminu ir stuff visokio taip pat turejom
*viska nusislave cekai, noprvegai, danai, svedai bei sveicarai, nes butent sios salys ziema ( australijoje vasara) buvo stovykloje ir tai atsispindejo rezultatuose.
* druskininkai ir australija du skirtingi dalykai.
*del rezultatu, jeigu butume tureje komandoje bent kiek geriau beganti zmogu, tikrai butume pakartoje pernai metu rezultata arba bent jau buve 6.
* visi rezultatai yra neblogi, gal kiek kai kuriu zmoniu kai kuriose distancijose ( reikejo daug sekmes, nes KP paslepti tarp akmenu ir jei startuoji gale gali prasokti KP, o jei priekyje, tau pasimaisys koks zmogus ir tu lengvai rasi ta KP.
* zodziu, Liuba jei nieko nesiimsi paduosiu as i teisma sita foruma  _________________ Orientavimosi sportas - tai gyvenimo būdas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Woodoo Meistras

Prisijungė: 2004 04 03 Pranešimai: 981 Pranešimų per dieną: 0.13 Miestas: Siauliai/Vilnius/Kaunas
|
Parašytas: 2007-07-17, 09:49 Rašyti temą: |
|
|
Tu geriau savo ispudzius is estafeciu parasytum, kiek zmones gali laukt  _________________ Tinginio training log'as  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vilius A. Meistras
|
Parašytas: 2007-07-17, 10:01 Rašyti temą: |
|
|
Parasysiu..nesijaudinkit biski aptingau galiu pasakyti neatejo ikvepimas, be to nervina visokie.... _________________ Orientavimosi sportas - tai gyvenimo būdas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.46 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2007-07-17, 21:57 Rašyti temą: |
|
|
Atsiprašau Viliaus, nes buvau išmet
s neargumentuotų vienų fraz
, dėl kurios dabar teko padirbėti, kad pažiųrėti, ar neapsirikau.
Labai gaila, kad pagal australietiškų protokolų, negalima pamatyti detaliau, kas dėjosi estafetės v-bose, todėl teko perdaryti Į mums Įprastų lietuviško stiliaus protokolų su visa info. etapuose. http://www.kazlusporto.puslapiai.lt/orientavimosi-sportas/JWOC-07-06.xls
Kad bųtų aiškiau, kaip atrodo Viliaus A. teiginys, dėl Rapolo Įtakos komandiniame rezultate, susumavau kiekvienai komanda I-o ir III-io etapų rodmenis.
Kaip matome, Rapolas trasoje rodo 28-tų rezultatų savo etape, o Vilius ir Jonas Vytautas 10-tus rezultatus (galėjau kiek ir apsirikti, bet paklaidos esm
neturėtų keisti.) Bet turint omenyje, kad antrame etape buvo gana glaudųs rezultatai, tai ar Rapolo žemesnio lygio rezultatas ar galėjo nusmukdyti komandų pabandykime pažvelgti Į padėtĮ po pirmų dviejų etapų. Ir pagal sudarytų skaiiuot
, matau, kad Rapolas perduoda estafet
lyg tai 21-as. (95:25,0), o Jonas Vytautasatlošia 7-ias vietas.
Jei sudėsime Viliaus ir Jono Vytauto etapų rezultatus (arba iš bendro rez-o atimsime Rapolo pasiekimų), tai gausime mųsų rinktinės senbuvių vis tiktai gana aukštų 89:46 rezultatų atitinkantĮ 7-tos vietos rezultatų tarp pirmų-treių etapų laikų sumų. Ir tai natųralu, po kaži, ar vykusios aklimatizacijos, toks vaizdas, kad Australijoje atsigavo tik per paskutinės rungties dienų. O gal ir labiau prie Australijos Įmantrybių labiau priprato (?).
Bet jei juos abu palyginsime su "Druskininkai-06" protokolu, tai pamatysime, kad vis tik Vilius pirmu etapu atvarė 6-tas atsilik
s nuo ukrainieio Starov-o Oleksandr-o 1:40,0 (dabar Ukraina nedalyvavo), tai dabar Vilius atsiliko tik 0:56,0. Bet Jonas Vytautas pernai parod
s 4-tų rez-ų 3-iame etape nuo lyderio (nuo Markus Puusepp-o) buvo atsilik
s 1:48,0, o dabar tik 10-tų ir nuo eko Adam-o CHROMY jau padidino atsilikimų iki 3:15,0. Beje, jei pernai ekai finišavo tik prieš lietuvaiius ketvirti, tai šiemet tos komandos senbuviai Jan BANES ir Adam Chromy padaro Įtikinamiausių pažangų ir tapo nugalėtojais. Beje, toje komandoje pirmu etapu bėg
s Stepan KODEDA, dalyvavo ir Druskininkuose už antrų komandų, kuri buvo gerokai lietuvaiiams pralošusi. Tokius, buvusius silpnesnėse nei lietuvių komandose, kurie dabar geriau už mųsiškius pasirodė, paryškinau violetine spalva. Tokių atradau net 12! Ypatingai atžymėtini mųsų kaimynai latviai, kurie buv
pernai žymiai silpnesni (tik 11-ti) dabar išplėšė bronzos medalius!!! Pernai Jonas Vytautas III-iame etape už Anatolijs-ų TARASOVS-ų bėgo greiiau 1:44,0, o dabar lėiau net 0:56,0! Du buvo silpnesni už mųsiškius, o Mikus ZAGATA Druskininkuose nestartavo. Tai,vadinasi, jis buvo dar silpnesnis ir Į savo šalies komandų nebuvo patek
s. Tokių naujokų pavardės mano protokole neparyškintos, nes buvusių silpnesnių žymiai didesnė dalis, kurie šiemet tapo stipresniais.
Atkreipiu dėmesĮ Į mano buvusios auklėtinės varžovės; dabar labai aplenkusios Antonya-os Grigorovos šalĮ tai paslaptingųjų Bulgarijų. Pernai bulgarai buvo tik 20-ti ir šiemet komandos senbuviu yra tik Petar-as DOGANOV-as. Bet jis su naujoku komanda ryškiai laimėjo prieš mųsiškius (jie dabar 7-ti) ir toje komandoje yra Viliui turintis labai gerai bųt žinomu Stanmir-as BELOMAZHEV-as, su kuriuo jau šiemet kovėsi Vilius OS su slidėmis trasose ir Austrijoje ir prie Maskvos Chimkuose. O kodėl nežabotų pažangų daro jaunieji bulgarai, manau, kad Vilius turėtų kur kas geriau ir išsamiau papasakoti, kų bulgarai daro už mus geriau ir kodėl jie taip daro. _________________ Sekite kelionę-ekspediciją dviraiu "Lietuvos žemėlapio 400-meio vietomis" |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|