Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.47 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2008-06-08, 13:50 Rašyti temą: Kaip sekėsi LČ estafetės rungties trasose? |
|
|
Gaila, kad mažoka informacijos apie estafeių rungtĮ - galėtų rezultatai "gyvai" transliuojami bųti ir iš šių be galo Įdomių varžybų. Juk buvo orientacininkų, kurie vakar nepilna jėga startavo ir kai kurie gal visai nestartavo, kad geriau galėtų savo komandas atstovauti estafetės rungties empionate. Ar pasiteisina tokia "taktika"? Ar gerai nesusipažinti su mišku individualioje rungtyje ir savo komandų atstovauti dar nemaius to paio miško? Ar daug šiandien bėgo tokių; vakar nedalyvavusių? Kokie Įspųdžiai iš taktinės kovos niuansų? Kada rezultatai bus paskelbti? Juk dbtopas nepritaikytas estafeių rungtims. Kokia, aplamai, pažiųra Į šių komandinės kovos rungtĮ? _________________ Sekite kelionę-ekspediciją dviraiu "Lietuvos žemėlapio 400-meio vietomis" |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Arte Naujokas
Prisijungė: 2008 04 20 Pranešimai: 11 Pranešimų per dieną: 0 Miestas: Panevėžys
|
Parašytas: 2008-06-08, 17:23 Rašyti temą: |
|
|
Aš manau, kad reikėtu keisti nuostatus. PVZ. tie kurie nestartavo ilgoje trasoje negali startuoti ir estafėtese. Dabar gaunasi nelygios jėgos. Kai kas ilsisi o kaikas dirba dvi dienas. Čia yra mano nuomonė.
Geriausias sprendimas bųtu atskirti estafėtes Į kitų datų. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Elvis Meistras

Prisijungė: 2005 08 11 Pranešimai: 1582 Pranešimų per dieną: 0.22 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
[Giedrius] Meistras

Prisijungė: 2005 11 07 Pranešimai: 685 Pranešimų per dieną: 0.1 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2008-06-08, 20:35 Rašyti temą: |
|
|
Arte rašo: | Aš manau, kad reikėtu keisti nuostatus. PVZ. tie kurie nestartavo ilgoje trasoje negali startuoti ir estafėtese. Dabar gaunasi nelygios jėgos. Kai kas ilsisi o kaikas dirba dvi dienas. Čia yra mano nuomonė.
Kai kas gali laimeti ir du medalius per dvi dienas, o kas ilsisi, tik viena - estafetej. _________________
 |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Arte Naujokas
Prisijungė: 2008 04 20 Pranešimai: 11 Pranešimų per dieną: 0 Miestas: Panevėžys
|
Parašytas: 2008-06-08, 20:58 Rašyti temą: |
|
|
[Giedrius] rašo: | Arte rašo: | Aš manau, kad reikėtu keisti nuostatus. PVZ. tie kurie nestartavo ilgoje trasoje negali startuoti ir estafėtese. Dabar gaunasi nelygios jėgos. Kai kas ilsisi o kaikas dirba dvi dienas. Čia yra mano nuomonė.
Kai kas gali laimeti ir du medalius per dvi dienas, o kas ilsisi, tik viena - estafetej. |
Ar ia LČ? Taip
Ar ia laimi stipriausi? Taip
Tai kaip galima vadinti stipriausiais jei vieni simuliuoja o kiti dirba iš peties.
P.S. Olandai bus EURO 2008 futbolo empionai!!!! |
|
Atgal į viršų |
|
 |
[Giedrius] Meistras

Prisijungė: 2005 11 07 Pranešimai: 685 Pranešimų per dieną: 0.1 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2008-06-08, 21:00 Rašyti temą: |
|
|
Stipriausi nesimuliuoja  _________________
 |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Robertas Meistras

Prisijungė: 2005 12 02 Pranešimai: 165 Pranešimų per dieną: 0.02 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
[Giedrius] Meistras

|
Parašytas: 2008-06-08, 21:44 Rašyti temą: |
|
|
Moterys:
1. Sakas
2. Kopa
3. Azuolas
Vyrai:
1. Sakas
2. Versme
3. Dainava
4. Perkunas
5. Azuolas
6. Azuolas
7. Oriens
berods taip _________________
 |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Marius Patyręs

Prisijungė: 2004 04 13 Pranešimai: 58 Pranešimų per dieną: 0.01 Miestas: iauliai/Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.47 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2008-06-09, 00:15 Rašyti temą: |
|
|
Nai ir davė "Sakas - gražųmelis-1 ir 2 ir dar meistrai"!!! Tai tikras GRAžUMĖLIS Net pats "Perkųnas" nebųtų moterų "gražumėlio" paėm
s. Nors perkųnietės gal ir galėjo sidabrų ar bronzų, jei ne "dns" 3-iame etape. Bųt tada žymiai Įdomesnė kova. Negi tokiame dideliame klube neatsirado, kas pakeiia "dns"-ų? Juk tas "dns"-as buvo ir dienų prieš tai.
O kaži kaip lygių lyių galymybių komisija pažiųrės, kai Sandra net tarp vyrų elitininkų 3-ių rezultatų savame etape parodė? Gal tada dainavietės vėl bųtų pergal
šventusios, jei pas dzųkus vyrų nebųtų pritrųk
?
Arte rašo: | Aš manau, kad reikėtu keisti nuostatus. PVZ. tie kurie nestartavo ilgoje trasoje negali startuoti ir estafėtese. Dabar gaunasi nelygios jėgos. Kai kas ilsisi o kaikas dirba dvi dienas. Čia yra mano nuomonė.
[Giedrius] rašo: | Stipriausi nesimuliuoja  | Man regĮs, kad kaip tik, kai šiek tiek esi pavarg
s, gav
s iš vakaro neblogų krųvio doz
, tai geriau sekasi orientuotis - mažiau klaidų darosi. Tai gali patvirtinti gana nemažai orientacininkų. Tai ir man daug teko stebėti, ir mano vienam auklėtiniui sekdavosi tik tada, kada jis bųdavo pavarg
s. Tas nuovargis, kaip apynasriai, kad trasoj Įsižiojus mažiau bųti. Juolab, kad miškas jau žinomas, kas iš vakaro startavo. Be to ir pats orientavimosi procesas - emocijos stimuliuoja labiau tuos, katrie iš vakaro paplųšėj
. Kaži, ar neverta giliau kiekvienam save patyrinėti? Kartais nuotaika ir jausmai gali bųt apgaulingi. _________________ Sekite kelionę-ekspediciją dviraiu "Lietuvos žemėlapio 400-meio vietomis" |
|
Atgal į viršų |
|
 |
SMG Meistras

Prisijungė: 2004 04 05 Pranešimai: 1235 Pranešimų per dieną: 0.16 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2008-06-09, 00:41 Rašyti temą: |
|
|
O ar niekam nekyla klausimas, kad vyrų ir moterų elito grupėse nugalėtojai startavo be konkurencijos ir jiems neturėjo bųti Įteikiami medaliai  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
vosvos Meistras
Prisijungė: 2005 12 06 Pranešimai: 721 Pranešimų per dieną: 0.1 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vilius S. Patyręs
Prisijungė: 2004 10 20 Pranešimai: 71 Pranešimų per dieną: 0.01
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
who cares... Meistras

Prisijungė: 2005 05 31 Pranešimai: 318 Pranešimų per dieną: 0.04 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2008-06-09, 09:25 Rašyti temą: |
|
|
SMG rašo: | O ar niekam nekyla klausimas, kad vyrų ir moterų elito grupėse nugalėtojai startavo be konkurencijos ir jiems neturėjo bųti Įteikiami medaliai  |
o kodel be konkurencijos ?
ar cia del to, kad buvo dalyviu ne is 21 grupes ? _________________ (\_/)
(0.o)
(> <)
""""""" |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vilius A. Meistras
Prisijungė: 2004 10 24 Pranešimai: 2053 Pranešimų per dieną: 0.27 Miestas: Panevėžys | Vilnius
|
Parašytas: 2008-06-09, 11:00 Rašyti temą: |
|
|
Jei B/K del pavadinimo tai manau, kad klausimu neturetu kilti, nes aiskiai parasyta Sakas, o po to per bruksni gali rasytis ka tik nori. Visi tie sportininkai priklauso OSK Sakui ir manau, kad nera cia ko kabinetis. Nebent del kazkokiu kitokiu priezasciu  _________________ Orientavimosi sportas - tai gyvenimo būdas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|