|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
wudu Meistras

Prisijungė: 2004 03 31 Pranešimai: 379 Pranešimų per dieną: 0.05 Miestas: Vilnius - Telšiai
|
Parašytas: 2008-06-06, 10:10 Rašyti temą: |
|
|
Atsikraute i daugiabuti nauja, grazi (seksova) vienisa moteris.
Na kaimynas pamate ja, sako blin reik pakadrint. kaip tik zmona isvare su draugem susitikt ir 2 dienas namie nebus. Na galvoja, einu as pas kaimynka pasiskolinsiu ciainika ir pakalbinsiu.
Na kaip sugalvojo, tai ir padare, eina link duru, aunasi batus ir galvoja: "Atidarys duris, paprasysiu ciainiko. Kadangi ji vienisa, gal pasiulys uzeit vidun, visgi kaimyne nauja, nores susipazint su kaimynais. Na uzeisiu.."
jau rakina savo duris, lipa laiptais ir toliau galvoja "uzeisiu, isgersim arbatos, gal pasiulys ir taurele prie arbatos, isgersim po taurele, pakalbesim, pabendrausim, biski busim jau apsvaige.."
Lipa toliau laiptais, jau viena auksta nulipo, lipo tik vienas, rankos ima prakaituoti. Galvoja toliau:
" busim apsvaige, pakalbesim gal ka intymiau, visgi as simpatiskas, ji labai seksuali, pakikensim, pajuokausim. Na pasikvies i lova, pagulesim. Juk vienas kartas tai nieko tokio.."
jau liko trys laiptukai iki jos, toliau galvoja:
"..nieko tokio..na bet pala ji kaip nauja, nores ir kitais kaimynais pabendraut, o juk jos auskto kaimyne, mano zmonos drauge, uzsimins apie mane.."
jau spaudzia duru skambuti: " uzsimins apie mane, kad fainas vyrukas, netycia issipliurps, kad permiegojo, ta juk ozka moka isklausinet. Pranes poto zmonai, prasides gincai, barniai.."
Jau girdisi, kaip kaimyne duris rakina. Jis toliau "..gincai, barniai, skyrybos, vaikus dalintis, buta, masina, alimentai, paskola nesugebesiu grazinti, prarasiu darba, pradesiu gerti..PYZDIEC BUS.."
Atidaro katik is duso, tokia gaivi, tik su lengvu chalatuku, krutine beveik matosi, kaimyne, visa laiminga issisiepus, o tas susinervines: "EIK TU N....I SU SAVO CIAINIKU!" |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Elvis Meistras

Prisijungė: 2005 08 11 Pranešimai: 1582 Pranešimų per dieną: 0.22 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2008-06-10, 23:47 Rašyti temą: |
|
|
Ne anekdotas, bet vistiek, prisimenant Eurovizijų:
 _________________ www.splits.lt |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Marius Patyręs

Prisijungė: 2004 04 13 Pranešimai: 58 Pranešimų per dieną: 0.01 Miestas: �iauliai/Vilnius
|
Parašytas: 2008-06-11, 10:18 Rašyti temą: |
|
|
Raudonkepuraitė raudonu dviratuku važiuoja per miškų pas senel�
�. Jų pasiveja vilkas, parver�ia, sulaužo dviratĮ ir jau ės, bet �ia iš krųmų išlenda bųrys medžiotojų ir nutaik�
� Į vilkų savo šautuvus sako:
� Kų �ia darai, greit suremontuoji dviratĮ.
Vilkas kažkur susiranda svark�
�, suvirina dviratukų, ir po kiek laiko Raudonkepuraitė vėl važiuoja savo raudonu dviratuku per miškų. Kur buv�
�s, kur nebuv�
�s jų vėl pasiveja vilkas, vėl parver�ia, sulaužo dviratĮ ir pasiruošia ėsti. Ta�iau prisistato tie patys medžiotojai ir vėl liepia vilkui remontuoti dviratĮ. Ir vėl Raudonkepuraitė važiuoja per miškų dvira�iu, ir vėl jų pasiveja vilkas, parver�ia....
Galiausiai Raudonkepuraitė pasiekia senelės namus. Įeina Į vidų ir klausia:
� Senele senele, o kodėl tavo akys tokios raudonas
� Nuo svarkės. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
bongo Vidutiniokas

Prisijungė: 2008 02 06 Pranešimai: 41 Pranešimų per dieną: 0.01 Miestas: Kns/Vln
|
Parašytas: 2008-06-23, 02:42 Rašyti temą: |
|
|
Plaukia Nojaus laivas, pilnas gyvulių - visų tvarių po porų - ir žmonių - gausi Nojaus šeimyna. Laivas diiidelis, sausakimšas, aplink - pasaulinis tvanas, sausumos nėr ir nenusimato artimiausiu metu. Plaukia taip jau mėnesĮ, tada pas Nojų ateina jo vyriausiasis sųnus.
- Tėve, - sako, - mes turime problemų. Tie visi gyvuliai, kurių pilnas laivas... Jie šika! Ir jų išmatos jau padengė visų denĮ, žmonės eidami paslysta, du jau iškrito už borto. Reikia kažkų daryti.
Nojus atsako:
- Man reikia pasitarti su Dievu.
Užsidaro savo kajutėje, pamedituoja pusvalandĮ, grĮžta pas sųnų.
- Ne, Viešpats man nedavė jokių papildomų nurodymų. Mes plauksime toliau.
Plaukia, vadinasi, tas "Titanikas alfa version" taip dar mėnesĮ. Pas Nojų ateina vidurinysis sųnus.
- Tėve, - sako jis, - padėtis darosi nebekontroliuojama. Mėšlo ant denio jau iki kelių. Smarvė tokia, kad kvėpuoti neĮmanoma.
- Aš pasitarsiu su Jahve, - sako Nojus. - Viskam yra Jo valia.
Užsidaro kajutėje, grĮžta po pusvalandžio.
- Ne, sųnau, Dievas man nedavė ženklo. Mes lauksime.
Praeina dar mėnuo. Ateina pas Nojų jo jaunėlis.
- Tėve, blt, šitoj su3,14stoj geldoj šųdo jau iki juosmens. žmonės šokinėja už borto ir plaukia šalia laivo, nes taip lengviau. Gal jau laikas kų nors daryti net nelaukiant Dievo ženklo?
- Nesinervink, - sako Nojus. - Man reikia pasimelsti.
Po pusvalandžio Nojus grĮžta, linkteli sųnui, išeina ant denio ir paskelbia vo vseuslyšanje:
- Dievas man atsiuntė žinių. Mes kuopsime laivų!
Visi džiaugsmingai �iumpa po bliųdų ir pradeda semti mėšlų ir mėtyti jĮ už borto. Procesas trunka gerų savait�
�, bet galų gale laivas atlaisvinamas nuo mėšlo.
Tuo tarpu visas tas šųdas liko plųduriuoti jųros paviršiuje. Plųduriavo jis taip plųduriavo, o po keletos tųkstan�ių metų jĮ atrado Kolumbas. _________________ Jah bless Jalle:) |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Rolas Meistras

Prisijungė: 2007 01 27 Pranešimai: 832 Pranešimų per dieną: 0.12 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2008-07-02, 23:22 Rašyti temą: |
|
|
Vienų šeštadienio vakarų žmona padavė vyrui šilkin�
� virv�
� ir tarė:
- O dabar surišk mane ir daryk viskų, kų tik nori.
Vyras jų surišo ir išėjo su draugais gerti alaus. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
[Giedrius] Meistras

Prisijungė: 2005 11 07 Pranešimai: 685 Pranešimų per dieną: 0.1 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2008-07-02, 23:46 Rašyti temą: |
|
|
Rolas rašo: | Vienų šeštadienio vakarų žmona padavė vyrui šilkin�
� virv�
� ir tarė:
- O dabar surišk mane ir daryk viskų, kų tik nori.
Vyras jų surišo ir išėjo su draugais gerti alaus. |
|
 |
makeris Meistras

Prisijungė: 2005 12 24 Pranešimai: 971 Pranešimų per dieną: 0.14 Miestas: siauliai-vilnius
|
Parašytas: 2008-07-03, 10:20 Rašyti temą: |
|
|
bet protingas vyras nesakykit  _________________ tinginys visais atvejais |
|
Atgal į viršų |
|
 |
J.U. Meistras

Prisijungė: 2006 11 09 Pranešimai: 487 Pranešimų per dieną: 0.07 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2008-07-03, 12:42 Rašyti temą: |
|
|
Viena vakara zmona, visiskai nuoga stovedama miegamajame priesais veidrodi, sako vyrui:
-Zinai, vakar buvau pas gydytoja, tai sake, kad mano krutys kaip kokios dvidesimtmetes.
Vyras:
-Hmmm... O apie penkiasdesimties metu uzpakali nieko nesake?
-Ne brangusis, apie tave mes isvis nesnekejome... _________________ ...kai nėra ką veikti, reikia bėgti... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Rolas Meistras

Prisijungė: 2007 01 27 Pranešimai: 832 Pranešimų per dieną: 0.12 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2008-07-06, 21:04 Rašyti temą: |
|
|
I kurorta isvaziavo is vieno miesto 3 moterys: 25 metu, 35 metu ir 55
metu. Po kurio laiko jos raso savo vyrams telegrama, kurioje yra tik 1
zodis: "PIVO" (alus). Vyrai suko smegenys, suko, bet taip ir
nesugalvojo, ka tai reiskia. Nusprende nueiti pas bureja, kad
issifruotu. Bureja perskaite ir pasake:
Nuo 25 metu moters: Prosti, Izmenila, Vernus - Objasniu.
Nuo 35 metu moters: Probovala Izmenit - Vovremia Odumalas.
Nuo 55 metu moters: Prosila Iznasilovat - Vse Otkazalis. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
-osininkas- Meistras
Prisijungė: 2006 01 09 Pranešimai: 172 Pranešimų per dieną: 0.02
|
Parašytas: 2008-07-11, 22:05 Rašyti temą: |
|
|
gal tas buvo, bet......
Labai norėjau gyventi nuostabiame moderniama mieste, kurio pavadinimas bųtų iš dviejų žodžių Los Angelas, Monte Karlas, San Paulas... Dabar mano svajonė išsipildė gyvenu Kazlų Rųdoje. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.46 Miestas: Kazl� Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2008-07-11, 23:09 Rašyti temą: |
|
|
Tai kas �ia gali dar gyventi toje Kazlų Rųdoje?
tai anekdotas - jau pravariau su apkrautu dvira�iu visų Lenkijų ir naktĮ bųsiu jau Čekijoje.
Daugiau Įspųdžių žemiau pagal nuorodų: _________________ Sekite kelionę-ekspediciją dvira�iu "Lietuvos žemėlapio 400-me�io vietomis" |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.46 Miestas: Kazl� Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2008-07-23, 13:48 Rašyti temą: |
|
|
DAR VIENAS MANO ANEKDOTAS - Olomouce prie O-festivalio centro man pavoge dvirati. Neprirakinau, nes turejau uzgaisti apie 10 sek., bet uzsiziurejau i rezultatus kokias 2-3 min. Buvau ramus, kad dviratis prie iejimo i ofisa priesais stendus rez-u stovi, tuo labiau, kad tik O-sininkai visu saliu, tikrai nepaims. Bet, pasirodo, jis pats nuvaziavo (pabego), nes jo Lietuvoje niekur niekad nerakindavau - tokiu prastu niekas nevagia.
Na, o kai ruosiausi sugrizti ir islydejes Lietuvos rinktine namo, nuejau atsisveikinti i WOC-08 centra, menkesniu daiktu kuprine palikau prie centro ant suoliuko. Kai atsisveikines isejau - savo akimis nepatikejau, kad po mano kuprine rausiasi dvi asabos. Pagalvojau, kad man vaidenasi ar rodosi. Todel dar nesokau prie ju, dar atsisveikinejau su labai maloniu ofiso budinciuoju.
Bet zado netekau, kai priejau prie daiktu - is kuprines visi buvo istraukti ir ismetyti, o po juos rausesi kazko labai ieskodami "aiskios asmenybes". Tada prisiminiau naujai tik ka isigyta gera mobiluji, kuris "nustipo" ir, kadangi PIN kodas liko namuose - ji su grotuvu nauju irgi "nudvesusiu" idejau tarp menkaverciu daiktu. Kad ju nera, is kart supratau. Budintis is kart iskviete policija, o mano kolega Tomasas is WOC-08 centro (jis buvo ir WOC-72 organizatorius, kada ji man teko stebeti tuometineje Cekoslovakijoje) - pradejo uzsiimineti su blaivesniu "asmeniu", kuris, neva, pamirso, kokiose siuksledezese tai paslepe.
Supratau, kad piktuoju neispesime. Pradejau ji glostyti, aiskindamas, kad zmogelis yra alkanas ir jam parodziau baknota, kuri uz nuosirduma jam dovanosiu. Alkanasis ir istirpo - is kart nuvede mane i griuvesius esancius salia bendrabuciu, kuriuose gyveno WOC-08 dalyviai. Griuvesiai buvo to ALKANOJO bustine, kurioje jis pradejo begioti po ivairius aukstus ir kratyti is siukslynu surusiuotus daiktus. Pagaliau iskrate ir manuosius.
Tik buvo siokios tokios problemos, kai policijai reikejo isaiskinti, kad atidave geruoju. Todel uzsimaniau tokiu budu ir savo dvirati atgauti. Uzsidejau ant sprando dviratine kuprine, lyg koki balna sau ir einu per miesta, WOC-08 bustines vietove palikes. Pirmojo sutiktojo paklausiau: "Kur pardavineja vogtus dviracius?" Jis man: "Matau, kad tavo arklys nudvese". Jis man pasisiule padeti - pasodino mane i automobili ir po visus "bazarus" paveziojo, kad galeciau atsirinkti dvirati padoresni. Taip, kad tikrai, dabar turiu padoresni, nei tas "nudveses ir nuvaziaves". O tas, kuris man padejo - jo vardas Martin ir yra verslininkas, kuris gamina dviraciams uzrakinamuosius itaisus skirtus prie parduotuviu pastatyti. Jojo gaminiais galetu pasinaudoti ir musu varzybu organizatoriai. Placiau www.tano.cz
Taigi Olomouca palikau besijausdamas tikru TUR DE FRANC lenktyniu dalyviu. Ta proga manes kalnuose i kuriuos tamsoje reikejo sukilti, PENZION-e lauke manes atvykstant nakvynei jo savininkas FRANCIŠEKAS. Taip vadinasi jo vardu tas "penzionas" Stara Ves kaimelyje, prie kurio vyko WOC-08 vidutines kvalifikacija su finalais ir tame "penzione", bei jo RESTAURACIJ-oje Norvegijos rinktine naudojosi. jos nuotrauka veliau idesiu. Jis man kvalifikacijos bei finalu trasu zemelapiais aprupino ir as "sudalyvavau" WOC-08 abiejose trasose per diena kaip tikras cemp-o dalyvis. be to seimininkas papasakojo apie Portugalijoje veteranu pasaulio cemp-a, kuriame jis dalyvavo ir ...
Tai tiek ... _________________ Sekite kelionę-ekspediciją dvira�iu "Lietuvos žemėlapio 400-me�io vietomis" |
|
Atgal į viršų |
|
 |
vosvos Meistras
Prisijungė: 2005 12 06 Pranešimai: 721 Pranešimų per dieną: 0.1 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2008-07-23, 15:07 Rašyti temą: |
|
|
Vytenis rašo: | Taip, kad tikrai, dabar turiu padoresni, nei tas "nudveses ir nuvaziaves". |
Na ir smagiai gi leidi laikų Vyteni:) Įdėk savo naujo žirgelio nuotraukų, Įdomu pažiųrėti kų ten Įsigyjai:) _________________ http://www.trails.lt |
|
Atgal į viršų |
|
 |
makeris Meistras

Prisijungė: 2005 12 24 Pranešimai: 971 Pranešimų per dieną: 0.14 Miestas: siauliai-vilnius
|
Parašytas: 2008-07-23, 16:10 Rašyti temą: |
|
|
e anekdotu skyrelis tai juos ir rasykit. _________________ tinginys visais atvejais |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Dajnorka Meistras

Prisijungė: 2004 04 06 Pranešimai: 251 Pranešimų per dieną: 0.03 Miestas: vilnius
|
Parašytas: 2008-07-29, 21:09 Rašyti temą: |
|
|
Veža kiškis briedĮ 200 km/val. grei�iu su britva ir klausia:
- Apsimyžai?
Briedis:
- Aha!
Kiškis:
- Palauk, apsišiksi - stabdžių nepasiekiu. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|