|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Visaginas 3x4 tai: |
visikas lamtas - nepatariu eikvoti laiko |
|
12% |
[ 8 ] |
pus velnio - galite nuvaiuoti jei negaila pinigu |
|
9% |
[ 6 ] |
vidutinio lygio lietuvikos (visom prasmm) varybos |
|
15% |
[ 10 ] |
labiau geras nei blogas renginys - nuvaiuosi neverksi |
|
26% |
[ 17 ] |
super - dalyvavau, dalyvausiu ir kitiems patariu |
|
36% |
[ 24 ] |
|
Iš viso balsų : 65 |
|
Autorius |
Pranešimas |
makeris Meistras

Prisijungė: 2005 12 24 Pranešimai: 971 Pranešimų per dieną: 0.14 Miestas: siauliai-vilnius
|
Parašytas: 2008-08-20, 11:12 Rašyti temą: |
|
|
geros foto Valaite su bliudu geriausia  _________________ tinginys visais atvejais |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Woodoo Meistras

Prisijungė: 2004 04 03 Pranešimai: 981 Pranešimų per dieną: 0.13 Miestas: Siauliai/Vilnius/Kaunas
|
Parašytas: 2008-08-20, 11:22 Rašyti temą: |
|
|
ValaitIS
Dekui uz foto, net ir as i kadra pakliuves  _________________ Tinginio training log'as  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Jonelis Meistras
Prisijungė: 2006 10 18 Pranešimai: 135 Pranešimų per dieną: 0.02 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2008-08-20, 11:51 Rašyti temą: 2-os trasos tarpiniai |
|
|
wudu rašo: | Prašau, bųkit žmonės Įmeskit antros trasos tarpinius V21A trasos, taip stengiaus visas išsikroviau toje trasoj, (antram sprintui jėgų neliko..) o nėra kuom pasidžiaugti :) Įrašykit neoficialu ar dar kų nors.. |
Padariau, kas tarpinius laikus Į browser'Į siųstų, net jei ir grupės rezultatas diskvalifikuotas. Nežinau, ar gerai.
Gal reikėjo to nelemto 58 KP neperstatyti Į vietų varžybų eigoje. Tada sųlygos visiems vienodos išlieka, galima ir rezultatų nediskvalifikuoti, kaip galvojate? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
wudu Meistras

Prisijungė: 2004 03 31 Pranešimai: 379 Pranešimų per dieną: 0.05 Miestas: Vilnius - Telšiai
|
Parašytas: 2008-08-20, 15:44 Rašyti temą: |
|
|
Tai aišku gerai, kad yra dbtope.
Atsimenu kai aš per daugiadienes sprinte KP atsižymėjau iš Grašio rankų, prieš tai pagrybavus ~2min. nebuvo diskvalifikuoti rezai..
Dabar KP atsižymėjau berods iš latvio rankų dar anas suvapėjo, kad perneša KP Į teisingų vietų..
Iškart peržvelgus DB tope "per cent behind", Į akis krenta, kad daugiausia grybauta ne dėl 58KP, o pvz. Į 69, 76 žymiai daugiau minuių buvo palikta.. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Woodoo Meistras

Prisijungė: 2004 04 03 Pranešimai: 981 Pranešimų per dieną: 0.13 Miestas: Siauliai/Vilnius/Kaunas
|
Parašytas: 2008-08-20, 16:02 Rašyti temą: |
|
|
Antros trasos rezultatai turejo buti anuliuoti, nepriklausomai nuo to, buvo perstatytas KP, ar ne, todel tas perstatymas nelabai ka keicia (mano nuomone).
Tas turejo buti padaryta ir tose Vilniaus daugiadienese (cia pernai, jei gerai atsimenu).
P.S. wudu, su salyga, kad trasa anuliavo, esi skolings man alaus  _________________ Tinginio training log'as  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
wudu Meistras

Prisijungė: 2004 03 31 Pranešimai: 379 Pranešimų per dieną: 0.05 Miestas: Vilnius - Telšiai
|
Parašytas: 2008-08-20, 16:19 Rašyti temą: |
|
|
Aš savo alų išlošiau garbingai (galim neskaityti to 8 kp ir plius kaip kompensacijos tavo blogiausio praėjimo) galėsim kitoj trasoj persimesti
p.s. ten vienintelis tarpinis kurĮ aš tau trasoj gavau
Woodoo rašo: | Antros trasos rezultatai turejo buti anuliuoti, nepriklausomai nuo to, buvo perstatytas KP, ar ne, todel tas perstatymas nelabai ka keicia (mano nuomone).
Tas turejo buti padaryta ir tose Vilniaus daugiadienese (cia pernai, jei gerai atsimenu).
P.S. wudu, su salyga, kad trasa anuliavo, esi skolings man alaus  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Woodoo Meistras

|
Parašytas: 2008-08-20, 16:30 Rašyti temą: |
|
|
Zinau gi, juokauju tik  _________________ Tinginio training log'as  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
3Pac Meistras

Prisijungė: 2005 07 24 Pranešimai: 204 Pranešimų per dieną: 0.03 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Liuba Administratorius

Prisijungė: 2004 03 31 Pranešimai: 1434 Pranešimų per dieną: 0.18 Miestas: Klaipėda/Šiauliai
|
Parašytas: 2008-08-25, 16:41 Rašyti temą: |
|
|
Aš atsimenu, kad mane fotkino ir pirmų, ir antrų dienų, ale taip ir neišvydau dar sav
s su naujais neilonais Prašau atsiliepkit  _________________ Justinas Liubinskas,
O! Klaipėda/Sakas,
+37061493982,
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Elvis Meistras

Prisijungė: 2005 08 11 Pranešimai: 1582 Pranešimų per dieną: 0.22 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2008-08-25, 18:35 Rašyti temą: |
|
|
Liuba rašo: | Aš atsimenu, kad mane fotkino ir pirmų, ir antrų dienų, ale taip ir neišvydau dar sav
s su naujais neilonais Prašau atsiliepkit  |
Nepyk Liuba, bet kadangi aš fotkinau su muiline, pirmų dienų tu bėgai per greitai ir susiliejai fotkėje... Teko ištrinti... Dėl kitų dienų nepamenu. Tas pats galioja ir kitiems sportininkams  _________________ www.splits.lt |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|