|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
SMG Meistras

Prisijungė: 2004 04 05 Pranešimai: 1235 Pranešimų per dieną: 0.16 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2008-09-03, 10:36 Rašyti temą: |
|
|
Vytenis rašo: | SMG rašo: | O dabar Vyteni išdrĮsk Įvardyti kieno asmeninius interesus ia turi mintyje. Jei nesugebėsi, tai daugiau šia tema nerašyk  | Tai negi neaišku kieno interesai - net ir iš ia forumo pasisakymu labai gražiai atsiskleidžia, kad prezidiumas siekia, kad kuo mažesnė bųtų konkurencija, ir kad prizai be konkurencijos atitektų ... Negi neaišku, kam. Negi dar Įvardinimo reikia? ... |
Taip, Vyteni, kaip tik to ir prašiau ir dar pasakyk kodėl federacijai tai aktualu?
JustasJ rašo: | ... Neisizeiskit... Bet Smilgius nieko teisiskai nesaziningo nepadare. O kad kiti neseke jo pavyzdziu, tai jau jusu problemos... Ir nepradekit vardint etikos principu ir t.t. Jis ju nepazeide... Krc, nebutume lietuviais jei paskui save kito netemptume... Geda mums visiems... | gieu rašo: | ...Kad yra dalyvis užsiregistrav
s dviejose grupėse, sužinojau po kvalifikacinių vėlai vakare... Priėj
s pasakiau, kad jis turėtų startuoti V21B grupėje. Atsakymo geriau necituosiu. ... |
Jei pradėsime apeliuoti Į teisinius reglamentus, tai varžybų iš vis nerengsim. Manau, kad yra 1001 bųdas kaip apgauti varžybų teisėjus, tad be tarpusavio supratimo ir etikos mųsų sportas neĮgalus
Vytenis rašo: | ...Be raštiško protesto - BE JURIDINIO PAGRINDO SVARSTYMAMS neturi bųt daromi jokie net svarstymai... |
Vyteni pasiskaityk OS varžybų taisykles (yra dar ir žodiniai raportai-skundai) 
Paskutinį kartą redagavo SMG, 2008-09-03, 12:34. Redaguota 1 kartą |
|
Atgal į viršų |
|
 |
nerimka Meistras
Prisijungė: 2007 10 05 Pranešimai: 400 Pranešimų per dieną: 0.06
|
Parašytas: 2008-09-03, 10:37 Rašyti temą: |
|
|
Visa sita istorija gera tuo, kad parode ivairius neapibreztumus ir trukumus. Registracijos sistemoje ir nuostatuose. Tik ar kas imsis ta sistema taisyti? Kita vertus absoliuciai viska apibrezti nera lengva. Net ir istatymams po to leidziami poistatyminiai aktai ir isaiskinimai. Bet siekti apibreztumo reiketu.
Sveikinu Audriu, jis tikrai vertas tos vietos. O kodel jis taip dare tai man atrodo ji paklausus jis ir pasakys. Nekabai ko gero ir verkia kad ta medali ateme, stalciuj daugiau vietos bus rimtesniem prizams.
O atimti ar neatimti tai diskusija beprasme. Azuoliniai reks kad mazdaug musiskius musa, kiti suinteresuoti parems A.S. is solidarumo jei yra neutralus, arba patyles jei mano kad LOSF gerai padare. Neturintys asmeninio intereso parasys ka mano is tikro. Nieko naujo, viskas kaip iprasta. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
SMG Meistras

Prisijungė: 2004 04 05 Pranešimai: 1235 Pranešimų per dieną: 0.16 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2008-09-03, 10:41 Rašyti temą: |
|
|
J.U. rašo: | Dar karta, jau paskutini, pasikartosiu, nes atkakliai nenorit suprasti: ne apie oficialu rasta, ne apie uzrasyma, ne apie galu uzrisima ar atrisima kalbama, o apie tai, kad sportininkas, zinodamas, kad elgiasi neleistinai, vistiek taip elgesi. Ir kadangi jau dabar toks precedentas ivyko, tai visiskai aisku, kad reikia viska kuo aiskiau uzrasyti, nes koks nors nenorintis nieko suprasti vel ko nors prisigalvos ir specialiai ka nors atvirksciai padarys. Tik protingiems zmonems be galo sunku numatyti visus galimus neprotingu arba uzsispyrusiu zmoniu poelgius, todel vis kas nors lieka neuzprotokoluota ir kokiose nors taisyklese neuzrasyta. |
Visu 100% pritariu šiam pasisakymui ir tikiuosi, kad po šios diskusijos ruošiant kitų metų nuostatus, bus daug kas Įvardinta konkreiai. Taisykles kurkime tam, kad jų laikytumėmės, o ne tam, kad ieškotume kaip jas apeiti.  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
miinde Meistras

Prisijungė: 2004 03 31 Pranešimai: 1049 Pranešimų per dieną: 0.13
|
Parašytas: 2008-09-03, 10:53 Rašyti temą: |
|
|
Smilgiau neatiduok medalio jis tavo
Man gaila, kad as nusileidau ... reikejo padet ant visko ir begt V35 ... beje praeitais metais mane b/k padare ... ir problema buvo zinoma jau pernai, bet niekas tuo klausimu nebuvo daroma  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
rapolas Meistras
Prisijungė: 2005 04 18 Pranešimai: 118 Pranešimų per dieną: 0.02 Miestas: vilnius
|
Parašytas: 2008-09-03, 11:06 Rašyti temą: |
|
|
Šitas klausimas iškyla ne pirmi metai. Ir vien dėl šios priežasties jau net LOSF vykdomasis komitetas neturėtų sau leisti remtis "visuotinai priimta nusotata", nes per visų tų laikų niekaip nesugebėjo nuostatuose Įrašyti vieno sakinio.
O apie oficialų raštų ar užrašymų (kaip J.U. tai pavadino) ir kalbama todėl, kad bųtų aišku kas leidžiama. Aš galvoju, kad kvalifikacijoje Į elito grupės finalų gali dalyvauti visi žmonės iš kitų grupių, o nepatek
, kitų dienų bėgti savo grupėse. Ir tai juk tik mano nuomonė, kuri sutampa su miindės bei kitų ir yra priešinga J.U., SMG ir pan. nuomonėms. Ir kol nėra užrašyta, tol tai yra tik mųsų nuomonės. Dabar Audriui laimėjus medalĮ, LOSF paskelbia, kad vadovaujasi viena iš nuomonių. Bet jei ir taip - negalima daryti sprendimų atgaline data. Dabar norint kažkų padaryti reikia atsiprašyti ne Audriaus, o visų kitų jo grupės dalyvių už tai, kad viskų žinojom, bet nieko nedarėm. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Remis Meistras
Prisijungė: 2004 04 21 Pranešimai: 392 Pranešimų per dieną: 0.05
|
Parašytas: 2008-09-03, 11:22 Rašyti temą: |
|
|
Oho, seniai forume toks sujudimas bebuvo. Bet man Įdomiau bųtų pasiskaityt apie paias varžybas (trasas, žemėlapius, organizacijų), negu apie vieno užsispyrusio sportininko santykius su organizatoriais.
Va, iš nuotraukų pastebėjau, kad organizatoriai stipriai prašovė su ta pelke. Sumurdė Saulius ia visus Į purvų Kų apie tai galvoja dalyviai, manau galima sp
sti iš D. Melaikos veido (žr. nuotraukų) Reikėjo rastelių kokių paieškot... Ir reportažas "Panoramoje" apie tų pelk
be reikalo mano nuomone Įdėtas. Tikrai ne vienas pagalvojo apie mųsų sportų.... "kokie ia durniai ..." |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vilius A. Meistras
Prisijungė: 2004 10 24 Pranešimai: 2055 Pranešimų per dieną: 0.27 Miestas: Panevėžys | Vilnius
|
Parašytas: 2008-09-03, 11:24 Rašyti temą: |
|
|
O man kaip tik bent trys grupiokai pasake: pas Jus kaip idomu, per pelkes kaip lakstos.Visada Jus taip? Geras sportas Ir ne vienas zmogus po sio reportazo man taip sake. Manau, tai buvo geriausias reportazas per visa gerb. Sauliaus reportazu laikotarpi. Dekui  _________________ Orientavimosi sportas - tai gyvenimo būdas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Cambas Meistras
Prisijungė: 2004 08 26 Pranešimai: 1049 Pranešimų per dieną: 0.14
|
Parašytas: 2008-09-03, 11:38 Rašyti temą: |
|
|
Jep. Ir mano keletas benradarbių irgi užfiksavo tų reikalų, nors paprastai tokios žinios prasprųsdavo pro jų ausis ir akis. Dabar labai klausinėja, ar aš tikrai nepamiršiu šĮ savaitgalĮ atvažiuot Į Kauno SenamiestĮ:)) |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.46 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2008-09-03, 12:18 Rašyti temą: |
|
|
rapolas rašo: | ... Aš galvoju, kad kvalifikacijoje Į elito grupės finalų gali dalyvauti visi žmonės iš kitų grupių, o nepatek
, kitų dienų bėgti savo grupėse. Ir tai juk tik mano nuomonė, kuri sutampa su miindės bei kitų ir yra priešinga J.U., SMG ir pan. nuomonėms. ... | Tik tai ir turi siekti LOSF-o visi politikai ir, ypa, samdomasis darbuotojas. Kai šitaip pradėtų daryti daugelis sportininkų, labai pakiltų visų grupių lygis ir ypa kvalifikacinių varžybų lygis. Bųtent, tai ir turėtų siekti LOSF-o vedantieji - siekti viso sporto lygio kėlimu, o ne atvirkšiai - vadovautis kažkieno siaurais interesais. Dėkui, kad rapolas Įvardijo, kieno yra siauri interesai. Aiškiai iš Įvardintųjų matyti, kad tai jauni veteranai, siekiantys atimti iš Audriaus tų medalĮ. Tai jau labai nesportiška. Liųdna, kad nesportiniai interesai braunasi Į visų LOSF-o struktųrų.
Atkreipiu dėmesĮ, kad medalio atėmimas, tai neeilinis precedentas. Atimti medalĮ po iškilmingo apdovanojimo galima tik paaiškėjus labai grubiam sportinės etikos pažeidimui. Siųlau atsitokėti, iki ko nusirista. Mieli sporto pedagogai ! Prisiminkime Audrių dar buvusi vaiku. Negi norisi, kad tokio pat likimo susilauktų bet kuris mųsų auklėtinis. Atiminėti medalius už niekų - tai didžiausias sporto šventovės paminimas. Ne paio medalio problema Audriaus staliuje, bet pasityiojimo iš šventos procedųros problema. Kų jau kų, bet ia iš federacijos pusės peržengtos elementariausios padorumo ribos. Siųlau prezidiumui atsitokėti ir nauju sprendimu atsiprašyti, kad buvo bandoma pasikėsinti Į sporto šventenyb
. Niekad nevėlu suklydus taisytis. be to nesitiki, kad išvis prezidiumas galėjo pirmadienĮ rinktis dėl tokio niekingo klausimėlio ir kad galėjo tokĮ absurdų priimti. Čia toks vaizdas, kad kažkas vienšališkai prezidiumo vardu pasirašė.
Dėkui, kad yra dar padorių mųsų sporto organizatorių. Po šio Įvykio jau varžybų komiteto pirmininkas atsistatydino. Sveikinu savo buvusĮ auklėtinĮ išlaikiusĮ sporto etikos principų. _________________ Sekite kelionę-ekspediciją dviraiu "Lietuvos žemėlapio 400-meio vietomis" |
|
Atgal į viršų |
|
 |
edis Meistras
Prisijungė: 2006 10 24 Pranešimai: 114 Pranešimų per dieną: 0.02 Miestas: VilniusKaunas
|
Parašytas: 2008-09-03, 14:10 Rašyti temą: |
|
|
Nusivaziavom visai... Prakaitu uzdirbtus medalius pradejome atimineti... Ir bereikalingos emocijos liejasi: pyktis, neviltis, palaikymas, nepalaikymas... Kaltuju paieskos prasidejo...
KAM TO REIKIA?
Ar ne paprasiau butu V/M21 kvalifikacijoje leisti startuoti kiekvienam norinciam. Tegul veteranai ir jauniai sudaro konkurencija vyrams ir moterims, o paskui, jei nori, tegul startuoja savo grupese. Ir visiskai nesvarbu, ar vietoves sutampa, ar nesutampa. Ka, manote, Miinde butu padares Backi, jei butu is vakaro pabegiojes toje pacioje vietoveje? Vargu bau... Veteraniskose grupese mes tik "zaidziame" cempionata, o pagrindinis varzymasis vyksta V/M 21 grupese. Ten taisykles turi buti grieztos. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
ep Meistras
Prisijungė: 2006 10 06 Pranešimai: 297 Pranešimų per dieną: 0.04
|
Parašytas: 2008-09-03, 14:57 Rašyti temą: |
|
|
tokiu atveju kvalifikacija taptu OPEN varzybomis!
visi zinome kad tokie sportininkai kaip Audrius, Edgaras, Svajunas, Rolandas ir keletas kitu tikrai nepagadintu V21 cempionato. Visi jie butu to verti.
bet mano nuomone kvalifikacija yra ne tam kad pasibegiot ir pasitreniruot pries cempionata, tai yra vientisos varzybos ir jei pradedi V21 grupeje tai ir turi joje baigti, cia manau turi buti taip - arba begi V21 arba nebegi ir viskas.
idomu kaip sekretoriatas reaguotu i Svajuno registravimasi cempionate i tris grupes (pagal vidutines varianta tai butu imanoma) |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Gadas Vidutiniokas
Prisijungė: 2007 09 03 Pranešimai: 35 Pranešimų per dieną: 0.01
|
Parašytas: 2008-09-03, 15:11 Rašyti temą: |
|
|
Man ir kas kaip atrodo kad kaip tik faina tokios pelkes, gal but nevaikams maziems, bet mums suaugusiems tai super ir aplamai bent man asmeniskai (cia kas kas skunedesi tako varzybomis kad sabakstynas ir pan.) kaip tik faina po tokes dziunkles begioti, beto ir biski jegos issilygina tu kurie greit bega ) Gal kai begi tuometu keiki bet paskui kai grysti tai pagalvoji kaip buvo jega, mane tuom ir suzavejo sis sportas, kad nevien tik asfaltu begioti, jei bijot suslapti kojas tai eikit ir begiokit maratonus stadijone ratais  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
JustasJ Vidutiniokas
Prisijungė: 2007 11 25 Pranešimai: 41 Pranešimų per dieną: 0.01
|
Parašytas: 2008-09-03, 15:12 Rašyti temą: |
|
|
o taip kaip smagu klampoti pelke.... nieko smagesnio tikriausiai siame sporte nebera....  _________________ I am back!!!  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Gadas Vidutiniokas
Prisijungė: 2007 09 03 Pranešimai: 35 Pranešimų per dieną: 0.01
|
Parašytas: 2008-09-03, 15:22 Rašyti temą: |
|
|
Pelke yra vienas is idomesniu detaliu orentacinem.Nesakau kad vien po pelkes reik lakstyti, tiesiok idomu ir faina kai kokia pelkaite ar siaip kokia bala pasimaiso pakialiui ypac karsta diena, o beto jai nenori niekas nevercia jug begti gali tiesiok apibegti ir tiek  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
SMG Meistras

|
Parašytas: 2008-09-03, 15:41 Rašyti temą: |
|
|
edis rašo: | ...Ar ne paprasiau butu V/M21 kvalifikacijoje leisti startuoti kiekvienam norinciam.
... Veteraniskose grupese mes tik "zaidziame" cempionata, o pagrindinis varzymasis vyksta V/M 21 grupese. Ten taisykles turi buti grieztos. |
Pradžia prieštarauja pabaigai  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|