|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Devis Meistras
Pranešimų per dieną: 0.08
|
Parašytas: 2009-03-12, 11:00 Rašyti temą: |
|
|
Devis Yra jūsų IGNORE sąraše. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
SMG Meistras

Prisijungė: 2004 04 05 Pranešimai: 1235 Pranešimų per dieną: 0.16 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2009-03-12, 22:45 Rašyti temą: |
|
|
Rezultatai bus ORIENTYRO puslapyje, o kol kas galima rasti ČIA _________________ Jei problemą galima išspręsti, vadinasi, nėra jokio reikalo dėl jos jaudintis. Jei problema neišsprendžiama, jaudintis dėl jos beprasmiška. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
SMG Meistras

Prisijungė: 2004 04 05 Pranešimai: 1235 Pranešimų per dieną: 0.16 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2009-03-21, 10:28 Rašyti temą: |
|
|
Praeitų penktadienĮ baigėsi Kauno SM Gaja SPRINTO ŠEŠTADIENIAI. Galutiniai rezultatai ir paskutinio turo nuotraukos pauslapyje http://orientyras.sks.lt/
Iki susitikimo "ORIENTYRO" ketvirtadieniuose.  _________________ Jei problemą galima išspręsti, vadinasi, nėra jokio reikalo dėl jos jaudintis. Jei problema neišsprendžiama, jaudintis dėl jos beprasmiška. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Rolas Meistras

Prisijungė: 2007 01 27 Pranešimai: 832 Pranešimų per dieną: 0.12 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2009-03-22, 18:22 Rašyti temą: |
|
|
Ooo, diskv. Įdomu, ant kurio KP "pamovėt", žiųriu, tokių ir daugiau buvo... ? Kad KP numerĮ kortelėje ne tų buvau užraš
s, tai žinau, bet atsižymėjau tikrai iš eilės, gal buvau nuskausmintas už "gramatines klaidas"...
Šiaip, aių už gerų renginĮ, manau, kad jis taps tradiciniu. SĖKMĖS  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
SMG Meistras

|
Parašytas: 2009-03-22, 21:42 Rašyti temą: |
|
|
Rolas rašo: | Ooo, diskv. Įdomu, ant kurio KP "pamovėt", žiųriu, tokių ir daugiau buvo... ? Kad KP numerĮ kortelėje ne tų buvau užraš
s, tai žinau, bet atsižymėjau tikrai iš eilės, gal buvau nuskausmintas už "gramatines klaidas"...
|
Na gramatika atrodo nešlubuoja, trųksta atidumo. Vietoj 39 KP "paimtas" 51 KP, kuris buvo pakeliui ant panašios griovelės, bet beveik centimetru ariau (prie takelio posųkio). Ir atviroje vietoje, o ne žaliame plote.
Užjauiam  _________________ Jei problemą galima išspręsti, vadinasi, nėra jokio reikalo dėl jos jaudintis. Jei problema neišsprendžiama, jaudintis dėl jos beprasmiška. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Rolas Meistras

Prisijungė: 2007 01 27 Pranešimai: 832 Pranešimų per dieną: 0.12 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2009-03-23, 00:05 Rašyti temą: |
|
|
Aių už paaiškinimų  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|