�urnalas Orientavimosi Sportas
Osport.lt

Orientavimosi sporto forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Anekdotai
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 45, 46, 47  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Nusišnekėjimai
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Rolas
Meistras

Prisijungė: 2007 01 27
Pranešimų per dieną: 0.12

PranešimasParašytas: 2009-09-12, 19:31    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sustabdė policininkas mašinų. O jų vairavo seniausios profesijos atstovė.
- Paleisk mane, drųsusis policininke, - tarė mergina, - aš tau dar
praversiu!
Taip vat iš karto ėmė ir pravertė
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
tukmir
Meistras

Prisijungė: 2014 01 26
Pranešimų per dieną: 0.07

PranešimasParašytas: 2009-09-16, 09:58    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Коpидоp больницы;
- Доктоp! Как там мой мyж!?
- Опеpация пpошла yспешно, но он еще полежит в опеpационной, потом его пеpеведем в pеанимацию и чеpез две недели в палатy для тяжелых
больных. Вам самой пpидется за ним поyхаживать около месяца, yткy yнести-пpинести, покоpмить его и все такое.
Жена начинает впадать в истеpикy, а доктоp пpодолжает: - Hy а потом мы вас опpеделим в хоpоший санатоpий, но я должен честно заявить, все это вам выльется в копеечкy. Санатоpное лечение сейчас очень доpого стоит. Hy а потом - забеpете его домой, но ходить он yже не сможет, да и вообще двигаться.
Доведя женщинy до пpедобмоpочного состояния, доктоp с yлыбкой восклицает, похлопывая ее по плечy:
- Да успокойтесь же , шyчy я. Умеp он, yмеp!
Atgal į viršų
Petriukas
Meistras

Prisijungė: 2007 09 11
Pranešimų per dieną: 0.01

PranešimasParašytas: 2009-09-17, 11:06    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Nusipirko vyriškis batus.
Vaikšioja visų vakarų po namus apsiav
s-niekas nepastebi.
Nusimovė kelnes,vaikšto-nieko...
Supyko,nusimovė ir triusikus...
Pribėga vaikas prie jo,klausia:
-Tėti,kas ia pas tave kabo?
-Tai rodyklė,sųnau.Rodo Į naujus batus!
žmona iš virtuvės:
-Eik tu!Geriau kepur
bųtum nusipirk
s!!! Razz
Atgal į viršų
renvaldas
Meistras

Prisijungė: 2005 08 12
Pranešimų per dieną: 0.06

PranešimasParašytas: 2009-09-22, 13:01    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Jei ia ne videomontažas, tai ir visai jau nejuokinga...
http://www.tagesanzeiger.ch/digital/wild-wide-web/Die-irrste-Rutschbahn/story/19206629
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą [ užslaptinta ]
nerimka
Meistras

Prisijungė: 2007 10 05
Pranešimų per dieną: 0.06

PranešimasParašytas: 2009-09-22, 16:20    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Issiverciau per gugla, kratinys ten gavosi, bet absoliuciai aisku tik kad nera tikras tas suolis.
Atgal į viršų
Cambas
Meistras

Prisijungė: 2004 08 26
Pranešimų per dieną: 0.14

PranešimasParašytas: 2009-09-24, 13:20    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Mauzeris: Tai va, Sųrski, grĮžot iš Vroclavo, turit kų papasakoti?
Sųrskis: Absoliutiškai nieko. Visų laikų gėriau alų, mušiau bųgnų ir rėkiau... Iš kultųros objektų aplankiau tik Vroclavo turgų, bo reikėjo pakeisti pramušto bųgno skųrų. Dabar mano bųgnas trauktas lenkiško veršiuko oda.
Mauzeris: Tai buvot šalia krepšininkų. Gal žinot blogo žaidimo priežastis?
Sųrskis: žinau. Javtokas aiškiai pasakė iki šiol vyrai Į aikštel
eidavo be kiaušių...
Mauzeris: Eik tu sau... O kur jie juos palikdavo?
Sųrskis: Kas kur. Jomantas palikdavo pas Pareigyt
rankinuke, Jasaitis Pikul mašinos bardaioke, Javtokas drabužinėje ant kablio, o Mažutis net neatsivežė Į Lenkijų.
Mauzeris: Keista...
Sųrskis: Kas ia keisto? Sirgaliai gali pakabinti už tos vietos.
Mauzeris: Ale, kaip treneris leidžia Į aikštel
vyrus be kiaušių. Taigi yra trenerio asistentas, yra masažistas, kų negali apiupinėti? Tada kas su kiaušiais Į starto penketų.
Sųrskis: Tai prieš bulgarus laimėjom. Delininkaitis po trijų kėlinių sulakstė Į viešbutĮ, surinko kiaušius ir atvežė. "Kabinkitės, vyrai, sako Delninkaitis, nežiųrėkit, savi ar nesavi, turim sužaisti ketvirtų kėlinĮ..."
Mauzeris: O kodėl prieš slovėnus kiaušių nepasiėmė?
Sųrskis: Matai, vyrai su kiaušiais netelpa Į Butauto schemų. Čia arba su kiaušiais žaidi, arba su schema...
Atgal į viršų
Vaits
Naujokas

Prisijungė: 2008 09 19
Pranešimų per dieną: 0

PranešimasParašytas: 2009-10-14, 15:18    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Dėde, duok 10 centų.
- O gal Į snukĮ?
- Galima ir Į snukĮ, bet pinigai Į priekĮ!
Rolas
Meistras

PranešimasParašytas: 2009-10-14, 21:44    Rašyti temą: Atsakyti su citata

OS tema Very Happy

Vienas žmogelis taip nekentė savo žmonos katino, kad nutarė juo atsikratyti.
Taigi kartų po darbo jis paėmė vargšų gyvųnėlĮ, nuvežė Į miesto centrų ir paliko. Na, grĮžta žmogelis visas laimingas, Įeina pro duris ir prie kojų jam pradeda glaustytis katinas. Na taip kartojosi kasdien ir nors žmogelis vis nuveždavo katinų toliau, nespėdavo pirmiau už jĮ grĮžti namo. Po savaitės, neiškent
s, kad katinas vis grĮžta namo, nuvežė jĮ kelis kilometrus už miesto, padarė kelis posųkius, pavažiavo dar toliau ir paleido katinų miške. Po 30 minuių žmogelis skambina savo žmonai:
-Mieloji, katinas namie?
-Na, taip, o kų?
-Pakviesk tų py***ų prie telefono, aš pasiklydau!
Atgal į viršų
SMG
Meistras

Prisijungė: 2004 04 05
Pranešimų per dieną: 0.16

PranešimasParašytas: 2009-10-15, 10:44    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sako, krizės dugnas atrodys maždaug taip:

http://www.uch.lt/uploads/posts/2009-10/1255519760_dugnas.jpg

P.S. Vilnieiai, neskubėkit koreguot senamiesio Laughing
Rolas
Meistras

PranešimasParašytas: 2009-10-18, 18:39    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Skrenda Krizė virš Amerikos, žvalgosi - Va, gerai ia prasinešiau...
Skrenda Krizė virš Afrikos, žvalgosi - Čia neverta net pradėt...
Skrenda Krizė virš Europos - Va, ia irgi gerai prasinešiau...
Skrenda virš Lietuvos - Vo bl... O kas ia prasinešė???
Atgal į viršų
Rolas
Meistras

PranešimasParašytas: 2009-10-19, 20:36    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Муж приходит домой и видит за занавеской босые ноги. К жене:
- Это что такое?
- А что ты думаешь, что все мои украшения, шубы - это на твою зарплату?
- Я спрашиваю: Что это такое?
- А квартира,машина - на твою зарплату?
- Это что такое?
- А как ты думаешь,почему ты получил такую высокую должность?
- Я последний раз спрашиваю: Почему кормилец босиком стоит?!
Atgal į viršų
sandra
Meistras

Prisijungė: 2005 11 07
Pranešimų per dieną: 0.02

PranešimasParašytas: 2009-10-20, 09:25    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Moterys bųna dviejų tipų: tos, kurios nežino, ko nori, ir tos, kurios nori
nežinia ko.
Ei, mergaite, jųs tikriausiai ia laukiate princo ant balto žirgo?
- Laukiu.
- Tai aš jau ia!
- O kur princas?
Vyksta teismas. Teisėjas klausia vyro, kaltinamo išprievartavimu:
- Tai kaip vyko išprievartavimas?
- Aių, gerai...
Susitinka du biiuliai.
- Na, kaip tau sekasi? Papasakok, juk tu neseniai vedei.
- A, šiaip sau... Rųkyti negalima, alaus gerti negalima, vėlai grĮžti namo
negalima... žodžiu, nieko negalima...
- Turbųt pradedi gailėtis?
- Ne. Gailėtis - irgi negalima...
žmona skaito laikraštĮ.
- Siaubas -, garsiai ima piktintis. - ia rašo, kad kažkoks vyras susipažino
su moterimi, tų patĮ vakarų jų vedė, o kitos dienos rytų nužudė!
- Nieko ypatinga, - sumurma vyras. - Rytas, kaip sakoma, už vakarų
protingesnis.
Vienų šeštadienio vakarų žmona padavė vyrui šilkin
virv
ir tarė:
- O dabar surišk mane ir daryk viskų, kų tik nori..
Vyras jų surišo ir išėjo su draugais gerti alaus.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   MSN Messenger
makeris
Meistras

Prisijungė: 2005 12 24
Pranešimų per dieną: 0.13

PranešimasParašytas: 2009-10-20, 09:30    Rašyti temą: Atsakyti su citata

paskutiniai trys Laughing Laughing Laughing Laughing
sunius
Meistras

Prisijungė: 2004 04 01

PranešimasParašytas: 2009-10-20, 09:37    Rašyti temą: Atsakyti su citata

"20 metų su turto konfiskavimu" tai ne Baudžiamojo kodekso straipsnis. Tai trumpas bųsto paskolos sutarties turinys.

Laikrašio korespondentė klausinėja ugniagesĮ:
- Jau 15 metų dirbate gaisrininku, gelbstite žmones iš ugnies. Ar nesibaiminate dėl savo sveikatos bei gyvybės?
- Ne aš visiškai nesibaiminu nei dėl gyvybės, nei dėl sveikatos. Aš dar gyvensiu ir gyvensiu.
- Kodėl jųs taip užtikrintai tų tvirtinate?
- Ant man
s "pakabinta" paskola iki 2040 metų.

Senas indėnas banke su vargu pasiskolino 500 dolerių, taiau užstatu teko palikti arklių bandų.
Po mėnesio grĮžo su maišu pinigų, atskaiiavo 500 dolerių ir palųkanas, atsiėmė arklius ir ketino atsisveikinti.
- Kų ketinate daryti su likusiais pinigais? - klausia banko darbuotojas.
- Pasidėsiu savo vigvame.
- Ar nenorėtumėte pasidėti juos banke, kaip indėlĮ? Mes rųpinsimės pinigais, o jųs gausite palųkanas.
- O kų bankas galėtų pasiųlyti užstatu?
Riardas
Meistras

Prisijungė: 2005 11 07
Pranešimų per dieną: 0.07

PranešimasParašytas: 2009-10-27, 21:53    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Buvo laikai, kai mano mėnesio pajamos siekė 300 lt. (studijų metai), buvo laikai, kai jos siekė net šiek tiek daugiau nei porų tųkstanių. Dabar gi atėjo krizė. O krizės metu eilinis žmogelis daug neuždirbsi... Gal visokie kostiumuoti klounai iš Gedimino prospekto ir ima dešimtis tųkstanių, gi tokiems kaip aš, eiliniams žemės kirminėliams lieka minimalųs 800 lt. ant popieriaus. Bet, prašau, tik nepulkit man reikšti dėl to užuojautos, nes tas minimalus atlyginimas yra geriausia, kas yra nutik
mano gyvenime. Nes 800 lt. per mėnesĮ - tai kelias Į sielos nušvitimų, Į naujų pasaulio pažinimų, Į geresnĮ, prasmingesnĮ, turiningesnĮ gyvenimų, kurio nepatirsi uždirbdamas tųkstanius... Va jums Įrodymai:

Minimalus atlyginimas mus suartino ir padėjo geriau pažinti vienas kitų.
Gaudami tųkstanius, aš ir mano antroji pusė, grĮž
po darbo vis kalbėdavom apie pinigus. Kiek tų ar kitų mėnesĮ uždirbsim, kokius gausim "bonusus", kur juos išleisim. Kalbos vis sukosi apie litus, ir vis trukdė geriau vienas kitų pažinti. Dabar, kai abu gaunam minimumus, apie pinigus nebekalbam. Kokia prasmė kalbėti apie tai, ko nėra? Atlieka marios laiko diskusijoms apie politikų, kultųrų ir menų.

Minimalus atlyginimas padarė mane doresniu.
Kai kišenėj šlamėdavo koks tųkstantėlis, velnias galvon vis grųsdavo nedoras mintis - "Gal kada ištrųkt kur su draugeliais, pabaliavot kaip reikiant kokioj pirtelėj su mergom?.." Minimalus atlyginimas išvadavo mane nuo mųstymo apie tokias niekšybes. Kur gi aš važiuosiu, kai kišenėse vienas po kito siauia "Anatolijai", ir kokia svetima merga kreips dėmesĮ Į šųdelĮ, dirbantĮ už 800 lt. ant popieriaus?

Minimalus atlyginimas padėjo tapti patriotu ir lietuviškos pramonės rėmėju.
Gaudamas tųkstanius gėriau prancųziškus vynus ir visokius hainekenus. Dariau blogų darbų - nerėmiau savo šalies gamintojų. Minimalus atlyginimas padėjo tų klaidų suprasti. Dabar aš pasitaisiau. Lyg rųkas nuslinko nuo akių ir pamaiau, kad lentynos lužte lųžta nuo šaunaus vyno mielais tautiškais pavadinimais - "Klumpės", "Nemuno Vingis", "žara". "Gojus". O jau tas jo gardumas ir Įvairumas - ir žemuogių, ir avieių, ir obuoliukų ir visokių kitokių, net išrankiausiems gurmanams Įtinkanių skonių. Ir, svarbiausia, pigu! Nereikia nė dešimties litų, kad grĮžiau namo tvoras ramstydamas ir kaimynų šunis lodydamas.

Minimalus atlyginimas padėjo man užmegzti daug naujų šaunių pažinių.
Vos tik iš lentynos nutveriu "Nemuno vingio" ar "žaros" butelėlĮ, tuoj pat šalia išdygsta koks nors susidraugauti pasiryž
s, seil
varvinantis žmogelis. Ir kaip nepasidalinsi su juo šita Dievo ir Lietuvos vyndarių dovana? Taip ir mezgasi naujos pažintys, taip pleiasi pažĮstamų ratas. Svarbiausia - visi jie patyr
minimalaus atlyginimo nušvitimų, visi žino tikrųjų gyvenimo prasm
ir vert
. Gi draugai, o ne pinigai daro žmogų laimingu. Vienas malonumas kartais pasisėdėti su jais, pasimėgauti kokiu žemuogių skonio vyneliu, padiskutuoti apie politikų, prieiti išvados, kad visų valdžių reikia tremti pas baltas meškas, o paskui, išsiaiškinus, kad viens kitų labai gerbiam, patraukti namo. Mano moteris sako, kad po tokių pasisėdėjimų nuo "rašalo" aš labai smirdžiu ir ima mėlynuoti mano nosis. Tyliu ir nieko jai nesakau. Argi jos vargšei moteriškai galvelei suvokti, kad kvapas sklinda dėl to, kad dųlėja senasis, sumaterialėj
s mano vidinis "aš", o nosis keiia spalvų todėl, kad pamažu tyrumu, mėlynumu ima nušvisti mano vidus, mano siela?..

Minimalus atlyginimas pažadino manyje kulinarijos genijų.
Gaudamas tųkstanius nesivarginau sukti galvos dėl maisto gaminimo ir plušėti virtuvėje. Valgiau kavinėse, pirkau iš prekybcentrių pusgaminius. 800 lt. per mėnesĮ atpratino mane nuo šito kvailo Įproio. Dabar su malonumu plušu prie puodų. Niekada nebųiau patikėj
s, jog galima visko tiek prisigaminti iš bulvių. Jei taip ir toliau - po poros metų galėsiu išleisti knygų "Krizės meto virtuvė. Patiekalai iš bulvių ir kruopų". Na, kokių poros tomų...

Minimalus atlyginimas pažadino manyje meil
žemei ir žemdirbystei.
Kai kišenėj šlamėjo pinigai, nemųstydamas leidau juos visokioms pesticidais ir chemikalais prifarširuotoms daržovėms. Dabar, kuo toliau tuo labiau jauiu meil
augalininkystei. Koks tikslas mokėti žvėriškus pinigus už šviežių svogųnų laiškų pundelĮ, jei galima Įmerkti svogųno galvų Į vandens stiklin
ir po kiek laiko mėgautis ekologišku produktu?.. Jau tvirtai žinau, kad atėjus pavasariui iupsiu lopetų, pusmaišĮ bulvių ir lėksiu jų kavoti buvusio žolynėlio vietoje. O rudeniui atėjus, kai visi kiti toliau sėkmingai nuodysis pirktomis nitratinėmis bulvėmis, aš, patyr
s minimalaus atlyginimo nušvitimų, džiaugsiuos nuosavu ekologišku derliumi.
Minimalus atlyginimas man padėjo atrasti nuostabius "Optima linijos" ir " PžRN (Praktiški žmonės renkasi Norfų) produktus.
Buvo laikai, kai žiųrėdamas Į prekių lentynas akimis ieškojau brangesnių, išreklamuotų, atseit kokybiškų produktų. Ech tas mano naivumas. Tada aš dar nesuvokiau - kad geriausiems dalykams reklamos nereikia. Jų vardas kalba pats už save. Pavyzdžiui, koks tikslas mokėti žvėriškus pinigus už firminĮ keiupų, jei pradarius jo butelĮ reikia kankintis jĮ kratant Į lėkšt
? Optimalusis tokių problemų nesukelia. Tik paversk indelĮ - pats išteka lauk. Koks tikslas mokėti 10 ar 20 litų už nedidukų šampųno buteliukų, jei už tris litus gali nusipirkti visų litrų šaunaus, dilgėlėmis kvepianio produkto? Mano moteris sako, kad jai nuo visų šitokių dalykų skirsta ir pleiskanoja oda, lųžinėja plaukai. Nesakau jai nieko. Argi jos vargšė moteriška galvelė gali suprasti, kad taip ir turi bųti? Juk ia lupasi senoji, sumaterialėjusio žmogaus skųra. Ateis diena, kai iš jos išsiners naujas, minimalaus atlyginimo nušvitimų patyr
s kųnas.

Minimalus atlyginimas padarė mane tikru vyru.
Gaudamas tųkstanius, lyg koks kvailys leidau pinigus visokiems ponulių išmyslams - kvepalams, losjonams. Pinigai akino mane, ir niekaip negalėjau suprasti senos statybininkų tiesos, kad tikras vyras turi skleisti Dievo ir gamtos jam dovanojamų kvapų. Dabar aš patyriau atsivertimų. Nebeperku viso šito mėšlo, o pokyiai Į gerų - akivaizdųs. Kad ir kiek anksiau purkšdavausi, šlakstydavausi, mano antroji pusė apie kvapus nieko nekalbėdavo - leidau pinigus, o rezultato jokio. Gi dabar, vos tik pakeliu rankų, ji sako, kad mano pažasties kvapas veria jų iš koto. Koks vyras nesvajoja vienu rankos mostu užburti moterĮ taip, kad tai iš po kojų pradėtų slysti žemė?..

Minimalus atlyginimas mane suartino su giminaiiais.
Buvo laikai, kai vaikydamasis ilgesnės kapeikos pamažu pradėjau tolti nuo savo giminaiių. Tai dirbdavau savaitgaliais, tai drybsodavau lovoje, Įsitikin
s, kad po sunkaus darbo nusipelniau poilsio, o ne giminių lankymo. Minimalus atlyginimas atvedė Į doros kelių - dabar dažnai važiuoju Į kaimų pas gimines, nes žinau, kad ten nemokamai gausių kokĮ kiaušinĮ, puslitriukų medaus, trilitrĮ raugintų kopųstų, o jei pataikysiu ant kiaulės pjovimo - tai ir gabalų šviežios mėsytės.

Minimalus atlyginimas man padėjo atrasti Dievų.
Uždirbdamas tųkstanius visiškai buvau apleid
s savo sielos reikalus. Į bažnyių, nevaikšiojau, išpažinties neatlikinėjau, nesimeldžiau, nes buvau Įsitikin
s, kad tai senų davatkų pomėgiai. Dabar viskas kitaip. Kas sekmadienĮ einu Į bažnyių, visas mišias klupiu ant kelių ir karštai meldžiuosi prašydamas Dievo suteikti man stiprybės, išmonės ir valios pragyventi už 800 lt (ant popieriaus) per mėnesĮ.

Dar daug ko galėiau prirašyti apie naujų gyvenimo pažinimų. Bet turiu bėgti. Norfa paleido PžRN duonų po 0.98 lt. ir pomidorus po 2,99 lt. Bijau, kad apie tai sužinos ir kiti patyr
minimumo džiaugsmų, ir iki vakaro gali nieko nelikti....

Taigi, brangieji, jei jums užteko kantrybės perskaityti viskų, kų surašiau, manau supratot, kad neverta važiuoti Į Tibetų ar Indijų ir ten blaškytis ieškant sielos nušvitimo. Apsidairykit, jis ia pat, šalia Jųsų - vos už 800 lt. per mėnesĮ...

Kų tik supratau, kad nušvitimų jau galutinai patyriau, tad eisiu ieškotis darbo, kur moka šiek tiek daugiau. Pinigus taupyt išmokau, tad už sutaupytus ateity darysiu gerus darbus - statysiu ėdžias stirnoms, kalsiu inkilėlius varnėnams, aukosiu Valdovų rųmų statyboms...
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Nusišnekėjimai Visos datos yra GMT + 3 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 45, 46, 47  Toliau
Puslapis 3947

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume