|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Tailian Patyręs
Prisijungė: 2010 06 07 Pranešimai: 63 Pranešimų per dieną: 0.01
|
Parašytas: 2010-08-22, 17:31 Rašyti temą: |
|
|
Negi nebuvo apdovanojimus fiksavusių? :O |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Elvis Meistras

Prisijungė: 2005 08 11 Pranešimai: 1582 Pranešimų per dieną: 0.22 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2010-08-26, 12:14 Rašyti temą: |
|
|
Pamiršau pagirti vienų dalykų, kuris labai patiko - per abu sprintus legendas prie starto buvo galima pasiimti iš anksto. Ir jokių parkių, kad starto koridoriuje turi per vienų minut
jas Įsidėti Į legendonešĮ ar prisitvirtinti lipnia juosta prie rankos. Galėtų dažniau varžybose tokia praktika bųti taikoma (gal apart Lietuvos empionatų - o tai dar nusižiųrės kas nors kokios trasos eina). _________________ www.splits.lt |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tailian Patyręs
|
Parašytas: 2010-08-26, 21:18 Rašyti temą: |
|
|
Elvis rašo: | Pamiršau pagirti vienų dalykų, kuris labai patiko - per abu sprintus legendas prie starto buvo galima pasiimti iš anksto. Ir jokių parkių, kad starto koridoriuje turi per vienų minut
jas Įsidėti Į legendonešĮ ar prisitvirtinti lipnia juosta prie rankos. Galėtų dažniau varžybose tokia praktika bųti taikoma (gal apart Lietuvos empionatų - o tai dar nusižiųrės kas nors kokios trasos eina). |
O atvykusiems Į starto vietų vėliau, legendų jau rasti nebebuvo galima. Man teko lankstytis visų trasų žemėlapĮ, taip, kad matyiau legendų su punktų numeriais ir jų informacija. Tai gana stipriai paveikė mano trasos rezultatų. Taiau tame aš matau savo klaidų, jog atvykau per vėlai. ;s
P.S> O kų, per minut
nespėjama Įsidėti/užsiklijuoti legendos? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
miinde Meistras

Prisijungė: 2004 03 31 Pranešimai: 1049 Pranešimų per dieną: 0.13
|
Parašytas: 2010-08-28, 07:13 Rašyti temą: |
|
|
ne vienam negalejo trukti legendu, nes ju buvo prikabinta daugiau nei reikia ir dar po visko pasiemem kruva  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tailian Patyręs
|
Parašytas: 2010-08-28, 09:10 Rašyti temą: |
|
|
miinde rašo: | ne vienam negalejo trukti legendu, nes ju buvo prikabinta daugiau nei reikia ir dar po visko pasiemem kruva  |
V-16, likus man pusvalandžiui iki starto legendų nebebuvo. ;D
Ir prieš pat starta nebebuvo. ;s |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.46 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2010-08-28, 13:07 Rašyti temą: |
|
|
Elvis rašo: | Pamiršau pagirti vienų dalykų, kuris labai patiko - per abu sprintus legendas prie starto buvo galima pasiimti iš anksto. Ir jokių parkių, kad starto koridoriuje turi per vienų minut
jas Įsidėti Į legendonešĮ ar prisitvirtinti lipnia juosta prie rankos. Galėtų dažniau varžybose tokia praktika bųti taikoma (gal apart Lietuvos empionatų - o tai dar nusižiųrės kas nors kokios trasos eina). | "Nusiužiųrėti trasas" galima ir iš informacijos, lyginant, kokios grupės sutampa (aišku, empionatams neturėtų bųti masinių varžybų principo), bet IŠ ANKSTINIS LEGENDŲ DALINIMAS galėtų Lietuvoje Įeiti Į praktikų, aš apie tai jau rašiau ne kartų. Pavyzdžiui per WOC-08 Olomouce O-festivalio dalyviams legendos buvo dalinamos iš anksto. Jos buvo sudėtos maišiukuose pagal grupes kabaniuose prie informacinių stendų, atrodo, šalia starto protokolų kiekvienos grupės atskirai. Tai, išties, buvo dalyviams labai patogu.
Apgailėstauju, kad dabar Trondheime nepastebėjau žiųrovų varžybų tvarkos, nes Įspųdžių ir stebėti kų per akis turėjau tikro empionat programoje. Be to man asmeniškai ekų masinės varžybos atrodė Įspųdingesnės. ( Gal todėl, kad jas organizavo asmeniškai supažindintas su manim vyr. organizatorius). ĮspųdĮ Trondheime man sukėlė tai, kad masinės varžybos Įvyko prieš empionato finalų. Kaip sakant, žiųrovai gana anksti sustartavo, ir be jokių rųpesių DAR SU KARŠTOMIS EMOCIJOMIS IŠ TO PATIES MIŠKO tada galėjo be jokių rųpesių žymiai Įdėmiau stebėti empionato programų, ar visų dienų skirti rekreacijai, turizmui, ekskursijoms, pažinimui. TokĮ pat principų taikyti stengdavosi ir prieš 20 metų Rusijos daugiadienių varžybų organizatoriai.
Todėl sveikinu šių varžybų organizatorius Įnešanius Į mųsų šalies organizavimo praktikų TOBULESNIUS-PATOGESNIUS VISIEMS DALYVIAMS PRINCIPUS.
Laplandas (beveik šiaurinė Švedijos sritis), JAU, pagaliau šiandien iš Skandinavijos aukštumų nusileid
s prie Baltijos jųros kranto ir nuo Trondheimo numin
s 602,8 km,- dabar, kaip visad, atsigaudinėju Magdonalde, kuriame, vėl, pagaliau, yra Vi Fi. _________________ Sekite kelionę-ekspediciją dviraiu "Lietuvos žemėlapio 400-meio vietomis" |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tailian Patyręs
|
Parašytas: 2010-08-29, 21:18 Rašyti temą: |
|
|
Vytenis rašo: | Elvis rašo: | Pamiršau pagirti vienų dalykų, kuris labai patiko - per abu sprintus legendas prie starto buvo galima pasiimti iš anksto. Ir jokių parkių, kad starto koridoriuje turi per vienų minut
jas Įsidėti Į legendonešĮ ar prisitvirtinti lipnia juosta prie rankos. Galėtų dažniau varžybose tokia praktika bųti taikoma (gal apart Lietuvos empionatų - o tai dar nusižiųrės kas nors kokios trasos eina). | "Nusiužiųrėti trasas" galima ir iš informacijos, lyginant, kokios grupės sutampa (aišku, empionatams neturėtų bųti masinių varžybų principo), bet IŠ ANKSTINIS LEGENDŲ DALINIMAS galėtų Lietuvoje Įeiti Į praktikų, aš apie tai jau rašiau ne kartų. Pavyzdžiui per WOC-08 Olomouce O-festivalio dalyviams legendos buvo dalinamos iš anksto. Jos buvo sudėtos maišiukuose pagal grupes kabaniuose prie informacinių stendų, atrodo, šalia starto protokolų kiekvienos grupės atskirai. Tai, išties, buvo dalyviams labai patogu.
Apgailėstauju, kad dabar Trondheime nepastebėjau žiųrovų varžybų tvarkos, nes Įspųdžių ir stebėti kų per akis turėjau tikro empionat programoje. Be to man asmeniškai ekų masinės varžybos atrodė Įspųdingesnės. ( Gal todėl, kad jas organizavo asmeniškai supažindintas su manim vyr. organizatorius). ĮspųdĮ Trondheime man sukėlė tai, kad masinės varžybos Įvyko prieš empionato finalų. Kaip sakant, žiųrovai gana anksti sustartavo, ir be jokių rųpesių DAR SU KARŠTOMIS EMOCIJOMIS IŠ TO PATIES MIŠKO tada galėjo be jokių rųpesių žymiai Įdėmiau stebėti empionato programų, ar visų dienų skirti rekreacijai, turizmui, ekskursijoms, pažinimui. TokĮ pat principų taikyti stengdavosi ir prieš 20 metų Rusijos daugiadienių varžybų organizatoriai.
Todėl sveikinu šių varžybų organizatorius Įnešanius Į mųsų šalies organizavimo praktikų TOBULESNIUS-PATOGESNIUS VISIEMS DALYVIAMS PRINCIPUS.
Laplandas (beveik šiaurinė Švedijos sritis), JAU, pagaliau šiandien iš Skandinavijos aukštumų nusileid
s prie Baltijos jųros kranto ir nuo Trondheimo numin
s 602,8 km,- dabar, kaip visad, atsigaudinėju Magdonalde, kuriame, vėl, pagaliau, yra Vi Fi. |
Galbųt tai , jog legendas gali pasiimti prieš trasų patogu, bet man asmeniškai nepatinka, kai koks v/m 12 metų grupės dalyvis prieš startų ištyrinėj
s starto protokoluose su kuo startuoja, ir prie legendų išsiaiškin
s kuriam iš jų tas pats pirmas, o gal ir dar keli punktai, ir jĮ praseks parodydamas gerų rezultatų ne dėl savo , bet dėl vyresnio draugo meistriškumo.
žinoma, tai tik mano nuomonė, Vyteniui griežtai prieštarauti pavojinga, nes jau kiek nuobodoka darosi skaityti tas jo ilgas žinutes, kurios jau nukrypsta nuo Visagino iki Norvegijos ar Čekijos apylinkių. : D |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Wazaeman Meistras

Prisijungė: 2010 04 23 Pranešimai: 128 Pranešimų per dieną: 0.02
|
Parašytas: 2010-08-29, 22:21 Rašyti temą: |
|
|
2009-09-12 per moksleivių atrankines K
staiiuose taip pat buvo padėtos legendos. Kalbant apie vaikus, tai gal jie naudos ir peša iš to, nes gali pasitikslinti punkto stovėjimo vietų (tikrai nemaža dalis vaikų nežino nekurių legendų reikšmių). Taiau kokia iš to nauda suaugusiems? Gal tik tokia, jog turi nebe 1 minut
susikišti legendų Į legendonešĮ. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|