Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.46 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2011-06-08, 03:41 Rašyti temą: |
|
|
OSmėgėjas rašo: | Matau, Vytenis, išsigand
s V65 grupėje užsiregistravusių trijų vyrų, suprato, kad gali likti be medalio, ir nusprendė užsiregistruoti dalyvių skaiiumi ne tokioje gausioje M65 grupėje...  |
Atleiskite, mane registravo mano 9-metė auklėtinė ir ji, mane kaip vyrų užregistravo M (Men) grupėje,
nes esu vyras
Beje, registracijų atliko man mano auklėtinė todėl, kad dabar darbovietėje tarnybiniams tikslams
negaliu prieiti prie internetinio laido net su savo kompiuteriu-taip nusprendė mųsų sekretorė,
nes, pagal jų, jokių sporto šakų treneriams kompiuterių nereikia, todėl dabar pas mus
lygybė - nėra ko ir man "Įsikalinėti" su kompiuteriu.
Taigi dabar treniruotėms ne aš ruošiuosi, o mano auklėtiniai, prieinantys prie interneto
mane ruošia, pateikinėja informacijų, kokia bųtina treneriams. Na, o giliame vidurnaktyje
rašau, nes tik dabar gavau prieiti pas savo auklėtinių tėvus-taigi studijuoju biuletenĮ.
Labai apgailėstauju, kad vaikai mano bus nemat
niekad pelkuių labirintų, kurių
tokių Kazlų Rųdoje nerandu. Todėl ateityje, siųlyiau empionatams modulinių treniruoių
ir apšilimui žemėlapius numatyti. _________________ Sekite kelionę-ekspediciją dviraiu "Lietuvos žemėlapio 400-meio vietomis" |
|
Atgal į viršų |
|
 |
[Giedrius] Meistras

Prisijungė: 2005 11 07 Pranešimai: 685 Pranešimų per dieną: 0.1 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2011-06-08, 09:15 Rašyti temą: |
|
|
Kokiu principu bus sudarinėjami starto protokolai elitui ir ar bus raudonoji grupė? _________________
 |
|
Atgal į viršų |
|
 |
lukqas Meistras
Prisijungė: 2009 03 12 Pranešimai: 93 Pranešimų per dieną: 0.02
|
Parašytas: 2011-06-08, 11:48 Rašyti temą: |
|
|
Cituoju iš Lietuvos orientavimosi sporto bėgte empionatų nuostatų:
"Visose amžiaus grupėse, jeigu jose užsiregistravo daugiau kaip 15 sportininkų,
asmeniniuose empionatuose iš pateikusių vardines paraiškas sportininkų sudaroma 6
pajėgiausiųjų pagal einamųjĮ LOSF reitingų sportininkų grupė, kuri startuoja protokolo
gale, išskyrus M21 ir V21 grupes, kuriose sudaromos dvi po 15 tokių sportininkų
grupės."
Bet tai galioja tik suaugusiems, moksleiviams yra atskiri nuostatai..  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
AndriuZ Vidutiniokas
Prisijungė: 2011 06 08 Pranešimai: 34 Pranešimų per dieną: 0.01 Miestas: Klaipeda
|
Parašytas: 2011-06-08, 19:14 Rašyti temą: |
|
|
Sveiki,
begsime estafetese (V21), bet neturime trecio zmogaus. Gal kas noretu prisijungti? Lygis "ne del rezultatu", o daugiau edukacinis (pradinukai), ...kaip sakant "for fun"
Jei kas noretu prisijungti butu smagu. Komanda jau uzregistruota: Jaunyste
Laukiu ziniu  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Egidijus Meistras
Prisijungė: 2009 02 17 Pranešimai: 378 Pranešimų per dieną: 0.06
|
Parašytas: 2011-06-08, 19:36 Rašyti temą: |
|
|
Jeigu kas pavežėtų tik Į estafetes iš Vilniaus, tai užpildyiau šių tuštumų
AndriuZ rašo: | Sveiki,
begsime estafetese (V21), bet neturime trecio zmogaus. Gal kas noretu prisijungti? Lygis "ne del rezultatu", o daugiau edukacinis (pradinukai), ...kaip sakant "for fun"
Laukiu ziniu  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
andriucha Naujokas
Prisijungė: 2011 06 07 Pranešimai: 1 Pranešimų per dieną: 0
|
Parašytas: 2011-06-09, 06:51 Rašyti temą: |
|
|
Tikiuosi visi sveiki sulauksit 6O-ties ir daugiau... Labai jau nuvertinti dėdulės. Nežinau, kaip ten taisyklės rodo, bet tokioj vietovėj 3 kilus nugalėtojas prabėgs per 20-22 min. Trenktis Lietuvos kraštan, kad ir respublikos empionatan... prabanga ir piktoka truputi. Ne pirmų syk jau taip bųna, deja. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
gieu Meistras
Prisijungė: 2007 03 30 Pranešimai: 223 Pranešimų per dieną: 0.03 Miestas: Marijampole
|
Parašytas: 2011-06-09, 07:38 Rašyti temą: |
|
|
V60 grupei trasos atspausdintos kiek ilgesnės 3,4 km. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
gedas_IM Meistras
Prisijungė: 2006 12 25 Pranešimai: 162 Pranešimų per dieną: 0.02
|
Parašytas: 2011-06-09, 10:09 Rašyti temą: |
|
|
Jau yra starto protokolai
http://www.dbtopas.lt/takas/lt/varz/2011008/stpgru/V21?diena=0
9.16 Lietuvos empionato estafetėse V21 ir M21 grupėse pirmieji 10 starto numerių priskiriami
komandoms tokia tvarka, kokia jos išsirikiavo atitinkamose praėjusių metų varžybose. Įvairių
trasų kombinacijų priskyrimas komandų numeriams turi bųti atliekamas stebint LOSF
kontrolieriui. Šis priskyrimas yra laikomas paslaptyje iki paskutiniojo dalyvio starto. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
arimka Meistras
Prisijungė: 2005 04 07 Pranešimai: 296 Pranešimų per dieną: 0.04 Miestas: Siauliai
|
Parašytas: 2011-06-09, 11:23 Rašyti temą: |
|
|
Kodėl estafeių V35 grupės starto protokoluose nėra Sako komandų? Mes registravomės tikrai laiku.  _________________ litterae non erubescunt - [Ciceronas] |
|
Atgal į viršų |
|
 |
sandra Meistras
Prisijungė: 2005 11 07 Pranešimai: 165 Pranešimų per dieną: 0.02
|
Parašytas: 2011-06-09, 12:03 Rašyti temą: |
|
|
taip pat vidutinės M21 matau klaidų |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tailian Patyręs
Prisijungė: 2010 06 07 Pranešimai: 63 Pranešimų per dieną: 0.01
|
Parašytas: 2011-06-09, 12:08 Rašyti temą: |
|
|
Jau yra ir vidutinės starto laikai : http://www.dbtopas.lt/takas/lt/varz/2011006
V-16 grupėje Įsivėlusi klaida. Tirlikas Martynas ir Gabšys Ignas startuoja tų paia minut
(15:13) |
|
Atgal į viršų |
|
 |
gieu Meistras
Prisijungė: 2007 03 30 Pranešimai: 223 Pranešimų per dieną: 0.03 Miestas: Marijampole
|
Parašytas: 2011-06-09, 13:04 Rašyti temą: |
|
|
Vidutinės trasos starto protokolai buvo paskelbti, taiau tuoj pat buvo pastebėta netikslumų (pastebėjo ir organizatoriai irkai kurie patys dalyviai).
Atsiprašome, starto protokolai bus paskelbti kiek vėliau ir pataisyti.
Svarbi pastaba: moksleivių komiteto prašymu MV16,18,20 grupėse pagrindiniai pretendentai Į rinktines (6 pirmi pagal reitingų) neturėtų bųti starto protokole greta vienas kito. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
katashunis Meistras
Prisijungė: 2008 11 18 Pranešimai: 234 Pranešimų per dieną: 0.04
|
Parašytas: 2011-06-09, 15:55 Rašyti temą: |
|
|
Taip, galėtų nors kiek atsižvelgt Į reitingų, net ir ne raudonojoje grupėje. Tokioje vietoveje kai grupėje yra 70 žmonių, išbėgus pirma minut
ir po pusvalandžio pranašumas bus akivaizdus, o raudonoji grupė tai apskritai skris autostradom. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
AndriuZ Vidutiniokas
Prisijungė: 2011 06 08 Pranešimai: 34 Pranešimų per dieną: 0.01 Miestas: Klaipeda
|
Parašytas: 2011-06-09, 16:15 Rašyti temą: |
|
|
Deja, mes vykstam is Klaipedos, todel pavezti nepavyks... laisva vieta nekantrauja, laukia okupantu
Egidijus rašo: | Jeigu kas pavežėtų tik Į estafetes iš Vilniaus, tai užpildyiau šių tuštumų
AndriuZ rašo: | Sveiki,
Laukiu ziniu  |
|
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.46 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2011-06-09, 17:12 Rašyti temą: |
|
|
katashunis rašo: | Taip, galėtų nors kiek atsižvelgt Į reitingų, net ir ne raudonojoje grupėje.
Tokioje vietoveje kai grupėje yra 70 žmonių, išbėgus pirma minut
ir po pusvalandžio pranašumas bus akivaizdus,
o raudonoji grupė tai apskritai skris autostradom. |
Šių autostradų susidarymas pjauna mųsų sporto šakų, reik kažkų galvoti. Per pasaulio jaunimo empionatų
Estijoje prieš 8 metus studijavau vieno per pelk
praėjimo greiius, tai vėliau startavusieji beveik net
dvigybai greiiau tų ruožų Įveikinėjo, nes visai nereikėjo orientuotis ir bėgti per dilgelėse
išmintų autostradų bėgosi ypatingai gerai. Vat, tik reitingai ia nelabai kų gali gelbėti, nes gerų reitingų
užsitarnav
s ankstesnėse varžybose, dabar gali bųti ir jau ne formoje. Reitingas nekaip negali nustatinėti
meistriškumo lygio duotuoju momentu. Taip, kad teisingiausias nustatytojas yra tik KVALIUFIKACINĖS varžybos. _________________ Sekite kelionę-ekspediciją dviraiu "Lietuvos žemėlapio 400-meio vietomis" |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|