|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
gedaz Meistras

Prisijungė: 2004 08 27 Pranešimai: 671 Pranešimų per dieną: 0.09 Miestas: Pasaulio pilietis
|
Parašytas: 2011-06-13, 13:12 Rašyti temą: OS VARžYBOS R. ŠILEIKAI ATMINTI |
|
|
ORIENTAVIMOSI SPORTO VARžYBOS
LIETUVOS NUSIPELNIUSIAM TRENERIUI
ROMUALDUI ŠILEIKAI
ATMINTI
LAIKAS, VIETA, PROGRAMA
2011 m. birželio 18 d. (šeštadienĮ) Jadagoniai, Kauno raj. (žr. atvykimo schemų)
Iki 10.00 val. gėlių padėjimas ant R.Šileikos kapo Ringaudų kapinėse.
Atvykimas ir registracija varžybų vietoje iki 11.00 val.
11.30 varžybų atidarymas
12.00 val. startas
15.00 val. apdovanojimai, varžybų uždarymas.
ORGANIZATORIAI
Kauno miesto savivaldybės administracijos Socialinių reikalų departamento Kųno kultųros ir sporto skyrius
Lietuvos kųno kultųros akademija
Sporto mokykla "Gaja"
Turizmo ir sporto mėgėjų klubas "Raidas"
"Grukas" sporto ir laisvalaikio renginiai
UAB "Trilogija"
Varžybų vyr. teisėjas Pranas Mockus
Sekretorius Gediminas Trimakas
žEMĖLAPIS
žemėlapis "Jadagoniai"
žemėlapis atnaujintas 2011 m.
Autoriai: Egidijus Kukenys ir Audrius Smilgius
Mastelis 1:10 000, horizontalės kas 5 m
DALYVIAI, GRUPĖS
M/V 12, 14, 16, 18, 21, 35, 45, 50, 55, 60, 65,70, 80, atvira trasa.
Pastaba: vienoje grupėje užsiregistravus mažiau nei 3 dalyviams, grupės bus apjungiamos organizatorių nuožiųra.
Atvira trasa Startuojama individualiai - laisvai pasirinktu laiku. Rezultatai atviroje trasose nefiksuojami, dalyvis gauna tik savo asmeninius tarpinius laikus.
ATSIžYMĖJIMAS
Elektronine SportIdent (SI) sistema.
IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA
Iki 2011.06.15 d. (treiadienio) vakaro internetu http://www.dbtopas.lt/takas/lt/varz/2011072 arba elektroniniu paštu
STARTO MOKESTIS
V/M 12, 14, 16, 18 grupės - 8 Lt, SI kortelės nuoma 1 Lt.
V/M 20, 65 ir vyresni 10 Lt, SI kortelės nuoma 2 Lt.
V/M 21, 35, 45, 50, 55, 60 15 Lt. SI kortelės nuoma 3 Lt.
Atvira trasa 10 Lt. SI kortelės nuoma 3 Lt.
(Studentams iki 22 m. 10 Lt turėti studento pažymėjimų).
Už pamestų nuomotų SI kortel
dalyvis moka 45 - 95 Lt baudų.Už kiekvienų registruotų, bet neatvykusĮ dalyvĮ, kolektyvo vadovas moka 5 Lt baudų.
APDOVANOJIMAS
Visų amžiaus grupių nugalėtojai apdovanojami atminimo dovanomis, diplomais.
PRIĖMIMO S
"LYGOS
Sportininkų dalyvavimo varžybose išlaidas apmoka komandiruojanti organizacija.
Sportininkai už savo sveikatų atsako patys, už moksleivius atsakingi jų treneriai.
INFORMACIJA PASITEIRAUTI
Tel. 869991560 (P.Mockus) _________________ GT Maps
www.gtmaps.eu |
|
Atgal į viršų |
|
 |
bogameister Patyręs

Prisijungė: 2007 10 10 Pranešimai: 78 Pranešimų per dieną: 0.01 Miestas: Kowno
|
Parašytas: 2011-06-13, 14:39 Rašyti temą: |
|
|
kazkaip nematau trasų ilgių?Ar vidutine ar ilga? ar prailginta vidutinė? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.47 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Egidijus K. Naujokas
Prisijungė: 2011 03 14 Pranešimai: 19 Pranešimų per dieną: 0 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2011-06-16, 21:47 Rašyti temą: |
|
|
Trasos kiek pailgintos vidutinės - apie 40-50 min. visoms grupėms. Romualdas Šileika mėgo stiprų fizinĮ pasiruošimų Šiaip trasos gana dinamiškos ir Įvairiapusiškos gavosi: ir lygumos, ir kalnai, ir parkinis miškas, ir pievos, ir tankumynai, ir bebrynai, ir dilgėlių vietomis daugiau negu pavasarinei sriubai reikia... Varžybų centras šalia Pagonijos uolos, atvykti reikia J.Šileikos gatve. Kaip pagal užsakymų  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
SMG Meistras

Prisijungė: 2004 04 05 Pranešimai: 1235 Pranešimų per dieną: 0.16 Miestas: Kaunas
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
gedaz Meistras

Prisijungė: 2004 08 27 Pranešimai: 671 Pranešimų per dieną: 0.09 Miestas: Pasaulio pilietis
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.47 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2011-06-17, 07:51 Rašyti temą: |
|
|
Labai atsiprašau už savo LaimutĮ Ruokų. Jis yra berniukas ir labai prašau jĮ perkelti iš meRgaiių Į berniukų grup
. Dėl šios klaidos kaltas esu aš, nes raidė M asocijuojasi su žodžiu MALE.
Labai prašyiau ir man startų atidėti, bent 10 min., nes kaip treneris noriu stebėti savo vaikuius, kurie dar jokios varžybinės patirties neturi. Bųtų gerai, kad visad treneriai varžybose bųtų išleidžiami vėliau, nei jų auklėtiniai. Reiktų, kad ir trasos jiems bųtų kitos. Jei tos paios, tada žymiai vėliau reiktų startuoti, kad nebųtų savų ir kitų kolegų auklėtinių tempimo. Jeigu trasa sutaps su mano Lijanų (M14), tada norėiau startuoti žymiai vėliau. Labai norėiau jai netrukdyti, nes per Marijampolės pirmenybes, startuodamas visų val. po jos, jų pavijau ir ji man labai padėjo atrasti KP. Priešingu atveju bųiau kokĮ pusvalandĮ dav
sis, kol bųiu atrad
s mikraduob
, Į kurių ėjau labai tiksliai ir labai atsargiai, bet vis tiek pro jų praeidavau per 3-4 metrus, bet jos nematydavau, nes man medis jų užstodavo. Aš visad mikraduobes atrandu tik tada, kada kai kas atbėga. Kai kas nors išlipa iš duobės, tada pamatau jas. O tai draudžia taisyklės - jos draudžia man matyti varžovo atsižymėjimo procedųrų ir tuo paiu nematyti nei KP nei jo orientyro. _________________ Sekite kelionę-ekspediciją dviraiu "Lietuvos žemėlapio 400-meio vietomis" |
|
Atgal į viršų |
|
 |
gedaz Meistras

|
Parašytas: 2011-06-17, 09:38 Rašyti temą: |
|
|
Tokiomis probloemomis - prasymais reikia rasyti i el. pasta, o ne forume postringauti... tai gerai, kad karts nuo karto paskaitau cia tokius perliukus - Vytenis rašo: | Aš visad mikraduobes atrandu tik tada, kada kai kas atbėga. Kai kas nors išlipa iš duobės, tada pamatau jas. O tai draudžia taisyklės - jos draudžia man matyti varžovo atsižymėjimo procedųrų ir tuo paiu nematyti nei KP nei jo orientyro. |  _________________ GT Maps
www.gtmaps.eu |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Rolas Meistras

Prisijungė: 2007 01 27 Pranešimai: 832 Pranešimų per dieną: 0.12 Miestas: Kaunas
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
GiedriusJ Naujokas
Prisijungė: 2011 06 21 Pranešimai: 1 Pranešimų per dieną: 0
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tomass Meistras
Prisijungė: 2006 02 07 Pranešimai: 666 Pranešimų per dieną: 0.09 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2011-06-22, 07:49 Rašyti temą: |
|
|
Vytenis rašo: | [
P.S.: Nesuprantama, kodėl tų paių dienų vyko Olimpinės dienos varžybos Vingio parke?
Negi negalima buvo praslinkti jas Į sekmadienĮ ? |
Negalima, todėl, kad Olimpin
dienų organizuoja Lietuvos Tautinis Olimpinis Komitetas jau daug metų bųtent tų šeštadienĮ... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Liuba Administratorius

Prisijungė: 2004 03 31 Pranešimai: 1434 Pranešimų per dieną: 0.19 Miestas: Klaipėda/Šiauliai
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|