|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
doobas1 Meistras
Prisijungė: 2012 05 24 Pranešimai: 641 Pranešimų per dieną: 0.13
|
Parašytas: 2013-09-24, 22:50 Rašyti temą: |
|
|
Musmire, valio jaunimas ir yra musu ateitis. Ir labai sveikintina jeigu rengia kazkokias varzybas. Ir su mielu noru jose pats dalyvauciau ir plociau! Mano kritika del amziau labiau buvo skirta federacijai, kuri paskyre jauna ir neturinti pakankamai patirties jaunuoli. Tas patirties neturejimas ir pasireiske padarytomis klaidomis. Ir sie jaunuoliai privalo is ju mokintis! Manau Dovydas daugiau niekados taip nezymes uzdrausto begti kelio, stengsis nebedaryti tokius prabegimu kaip paminejo Rolandas ir panasiu problemu. Bet ar federacija gali sau leisti, kad jaunimas mokintusi is klaidu per cempionata???
Sprinto ir Ilgos trasu planavimas buvo perfect. Bet buvo kitu aplaidumo klaidu, kurias jau buvau issakes Ilgoje as iki siol dar vis DSQ esu nors finisaves sekretoriui pristaciau zemelapi su nesuveikusiu stoteliu komposteriu atzymomis Gal tai "kerstas" uz issakyta kritika
P.S. Ziuriu baisiai jaunimas iskaudintas liko po mano zodziu ) |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edgaras V. Meistras
Prisijungė: 2008 01 03 Pranešimai: 1213 Pranešimų per dieną: 0.19 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2013-09-25, 12:55 Rašyti temą: |
|
|
kas nekritikuoja GERAS DALYKAS!!!...!!!...!!!...???...
O KAS TOLIAU!?!?!?... VAIZDINIAI VAIZDINIAI VAIZDINIAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
Aių kritikavusiems.., mane taip pat!!!.., ųių sakau Jums!!!.., o ne durnių laivas!!!!!!!!!!!!!!!!...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... Sakitykite sųlygas ir skaitykite sųlygas... 100 000 Dolerių per visokius šųdinus darbus nuvažiuoja kažkur!!!!!!!!!!!!...! D uokite lazdy!!!.., o ne girkite!!!... Visi mes durniai, bet kam kalbėti.., jeigu ne pa ty ru siems!!!...!!!...!!!...
Viskas yra lygiuose!!!!!!!!!!!!!!!!!!...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
Visi turime darbus pasidaryti KOKYBĖSE!!!...!!!...!!!... Komercijos ia dar nebuvo...!!!...!!!...!!!...
... ir daug ko ia nebuvo...!!!... Duonelytės norėtojos tik tai ia!!!!!!!!!!!... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
vilnietis Meistras
Prisijungė: 2004 04 01 Pranešimai: 129 Pranešimų per dieną: 0.02
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edgaras V. Meistras
Prisijungė: 2008 01 03 Pranešimai: 1213 Pranešimų per dieną: 0.19 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2013-09-25, 16:29 Rašyti temą: |
|
|
Patyr
s vilnieti!!!...!!!...!!!...? kokiomis aplinkybėmis pasisakote!?!?!?...///...
Toliau!!!... Viskas kas pasakyta.., yra draugškai pasakyta!!!...!!!...!!!...
treias klausimas!!!!!!!!... Augurkia.., kur dygsta?.., vaaa ia dygsta!!!.., o
ne Vilniaus šiltnamiuose!!!.., prie kokio nors stiklainio alaus!...
Dabar dar klausimai keli!!!.., Dooovydas daug kalbėjo!!!...!!!...!!!.., bet ar supranta savo jaunus metus!?!?!?... Ne tik metus, bet ir suplanuotas trasas...
ir dar daugiau... Kiekviena trasa turi savo vertinimų pagal sudėtingumų ir kokyb
vietovės atžvilgiu!!!!!!!!!!!!!!!...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
Ar supranti..???.., ar supranti kiek reikia bėgioti bėgioti bėgioti, kas pamatytum Sporto galimybes!!!!!!!!!!!...!!!!!!!!!!!!!!!!!...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... Kiek kartų reikia bųti miške!!!!!!!!!!.., kad matytum miškų sėdėdamas prie žemėlapio!!!...!!!...!!!... Kas yra žemėlapyje nupiešta, o tu matai, kad taip negali bųti, nes žemė taip neformuoja!!!!!!!!!!!!!...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...!!!!!!!!!!!!!!!!!...
Va ia tai tau reikia reikia reikia!!...............................
Super duper nebųdavau niekuomet, bet bet bet raukiu tuose dalykuose...
Ir klausyk dabar man
s.., kitų kartų nebijok pasakyti AČIŪ!!!.., nes viskas TAU, o ne man!!!.., šiais metodais!!!. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
MK LTU Patyręs

Prisijungė: 2013 07 25 Pranešimai: 72 Pranešimų per dieną: 0.02 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2013-09-25, 19:16 Rašyti temą: |
|
|
vilnietis rašo: | www.oruprognoze.lt/menulio-fazes/ |
taikliai:) _________________ Kauniecio nepagasdinsi, jis pats sau autoritetas!! |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|