|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Studentas Meistras
Prisijungė: 2004 04 12 Pranešimai: 192 Pranešimų per dieną: 0.02 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2005-11-01, 14:17 Rašyti temą: |
|
|
Sveiki. Biski nesuprantu. Man visos stoteles veike. Ir ne man vienam. Tiesa, as begau su nauju identu. As pats pasirinkau begt nauju identu, taip kaip Svajunas pasirinko begt su gera lempa. Taip iseina, kad tas, kas bego su "rankiniu" prozektorium parbeges gali rasyt protesta, nes nelygios salygos buvo.
Svajunai, is kur zinai kad stoteles neveike? Gal identai pasavo?
Kunige, tau teko stovet 20 sek. atsizymint, o kitas puse trasos braide po miska vos i zemelapi iziuredamas. Del prastos lempos
Zodziu, kaip pasiklosi - taip ismiegosi.
P.S. Eilini karta liginames su kitom sporto sakom. Kam to reikia, mes gi osmenai  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vilius A. Meistras
Prisijungė: 2004 10 24 Pranešimai: 2055 Pranešimų per dieną: 0.27 Miestas: Panevėžys | Vilnius
|
Parašytas: 2005-11-01, 14:20 Rašyti temą: |
|
|
Na manau kad studentas, tai Paulius, taip kad Pauliau rasyk varda ir suprantama, jog tau nepatinka, jog kai tu laimi, kita kazka pradeda rasyti. Na apie neveikiancia stotele tai as irgi nieko nezinau, begau su nauju idnetu, viskas veikia idealiai, nors startavau ir po 9 valandos. Va del lempos tai kas kita  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Woodoo Meistras

Prisijungė: 2004 04 03 Pranešimai: 981 Pranešimų per dieną: 0.13 Miestas: Siauliai/Vilnius/Kaunas
|
Parašytas: 2005-11-01, 17:11 Rašyti temą: |
|
|
As begau su senu ir man visi veike, gal tik kokiam vienam reikejo ilgiau palaukt (~5s). Tai gal ne idente esme? _________________ Tinginio training log'as  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
kunigas Meistras

Prisijungė: 2005 10 23 Pranešimai: 638 Pranešimų per dieną: 0.09 Miestas: Siauliai
|
Parašytas: 2005-11-01, 17:25 Rašyti temą: |
|
|
 |
|
Atgal į viršų |
|
 |
kunigas Meistras

Prisijungė: 2005 10 23 Pranešimai: 638 Pranešimų per dieną: 0.09 Miestas: Siauliai
|
Parašytas: 2005-11-01, 17:28 Rašyti temą: |
|
|
Tiesa pasakius apie tuos identus, tai tikrai salygos buvo nelygios nes man asmeniskai teko laukti prie kai kuriu KP net po 20sek. Ir kai reikia laukti tiek laiko prie KP dingsta visas azartas ir nebesinori kovoti... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vilius A. Meistras
Prisijungė: 2004 10 24 Pranešimai: 2055 Pranešimų per dieną: 0.27 Miestas: Panevėžys | Vilnius
|
Parašytas: 2005-11-01, 18:51 Rašyti temą: |
|
|
Donce pjauni kazka, jei palaikiai 10 s ir neveike, manau kisau komposteri, o tikrai 20 s nelaukiai. Kadangi begai lb greitai tai tau ir laikas gal labai prailgo. Po20 s tikrai nestovejai prie kp, duodu 100 procentu. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Osininkas Svečias
Pranešimų per dieną: 0.82
|
Parašytas: 2005-11-01, 20:31 Rašyti temą: |
|
|
begau su nauju, viskas veike. Kai pavasari pajauciau jog su senais identais ner ka veikt prie nauju stoteliu, pradejau galvoti apie naujo inventoriaus isigijima. Tikrai dabar dziaugiuos neapsirikes.
Viliau, pasirasei savo varda ir dabar LABAI KIETAS, dirbi sekliu ir didziuojies jei ka isuostai. Ne vardai diskusijas kuria, diskusijas kuria mintys ir ju ivairove. Jei mintys geros, tai kam tas vardas... O kadangi tau labai "niesti" kai tu ko nors nezinai, tai ieskok toliau, nes trasoj ziu tau jau sunkiai sekasi but populiarnam. , lengviau diskusijose.
Laukia ziema, ilgas apmastymu, analiziu (ne slapimo) metas, pasieskokit pigesniu identu (nauju) ir kitais metais problemu turesim maziau. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vilius A. Meistras
|
Parašytas: 2005-11-01, 20:40 Rašyti temą: |
|
|
Osininkas, zinoma cia ne vieta musu asmeninei diskusijai, taciau:
1. Trasoj man sekas ne puikiai taciau ir ne labai prastai.
2. Nesididziuoju kai ka nors isknisu ir siaip neknisu, o tik mastau.
3. Protingos svecio mintys lieka svecio mintimis. Tarkim Ieva Pieva butu parasiusi straipsni po svecio niku ir tai atrodytu, kaip tuscios kalbos, o dbr yra visai kas kita.
4. Rasyk (ar rasykite) privacia zinute, jei nori (norite) ka nors man pasakyti.
5. Parasydamas, jog ten Paulius nieko nenorejau izeisti ir to nesiekiaum juolab kad jis evrtas cempiono vardo. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2005-11-01, 22:26 Rašyti temą: |
|
|
Isbegau paskutinis. Turejau vos keliose varzybose naudota seno pavyzdzio SI. Visuose punktuose atsizymejau be problemu.
Vnimanije, vopros ...! |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Bestpetras Meistras

Prisijungė: 2004 04 02 Pranešimai: 786 Pranešimų per dieną: 0.1 Miestas: Klaipėda - Vilnius
|
Parašytas: 2005-11-01, 22:40 Rašyti temą: |
|
|
Suomijoj visose diskusijose del atsizymejimo sistemos galedavau eiti su SI pasislepti, nes Emit vartotoju argumentai buvo svaresni. Bet vis tiek man SI labaiu patinka  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Osininkas Svečias
|
Parašytas: 2005-11-01, 23:13 Rašyti temą: |
|
|
Viliau, uzsiparinai?
Pavarysiu ir az punktais, mokausi is "meistru":
1. Kadangi tu cia "Meistras", o as tik svecias, tai tenka isklausyt nuomones, arba susiviniot klaviatura ir pusti is cia.
2. Ne daznas as cia rasytojas, bet skaitydamas suprasdavau tavo kvietima kuo daugiau pasisakanciu ir pasisakymu. Bet kai bandai parasyt - ivyksta auklejamasis darbas. Gal Meistrai lengvai pazeidziami?
3. Jei personaliai noretum, man nereikia tau personaliu zinuciu siuntinet, galiu bet kada i diskusija sueit, per varzybas ar kaip, nera problemos.
4. Prie minties gali nebuti ne vieno vardo, nes as skaitau nuomones, mintis, pasisakymus ir pan. Kas ten toks raso? - "ne bobu reikalas".
Del nr. 5 - to betruko, kad butum NOREJES ka nors izeisti.
Speju - neliksi neatsakes.
 |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vilius A. Meistras
|
Parašytas: 2005-11-01, 23:29 Rašyti temą: |
|
|
O kur praleidai punkta del mano sugebejimu trasoje?
Del minciu be vardu: jei ,pvz, del suaugusiuju rinktines problemu rasysiu as ir jei rasys, tarkim krepsta, ar tai bus lygiavertas mintys? Jokiu budu ne. Joks as cia ne meistras, teisiog...Del personaliniu zinuciu, tai nezinau su kuo sueiti i diskusija, taip kad irgi problema. Jus visiskai teisus kad neliksiu neatsakes  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
ciulis Meistras
Prisijungė: 2004 09 03 Pranešimai: 191 Pranešimų per dieną: 0.03 Miestas: Siauliai/Kaunas
|
Parašytas: 2005-11-02, 00:04 Rašyti temą: |
|
|
begau su senu, neveike ~50%
taciau kadangi lempa uzgeso, tai ir neimu i galva del tu sekundziu sugaistu prie KP  _________________ www.sakas.lt |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Studentas Meistras
Prisijungė: 2004 04 12 Pranešimai: 192 Pranešimų per dieną: 0.02 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2005-11-02, 00:55 Rašyti temą: |
|
|
Viliau ir Osininke, ne apie tai diskutuojat.
Viliau, gal issiaiskinai, kas pasirasineja po Chambo nick'u. Kodel jis nepasiraso - Laimonas? Gal jam taip patinka (kaip ir man pasirasinet Studentu).
Gal pastebejot, o gal ir ne, bet del atsizymejimo skundziasi vieni Siaulieciai. Fenomenas?
Ir dar kalusimelis. Kodel mintys negali buti lygiavertes, net kai jas isdesto Krepsta. Apie "mintis" sprendziama ne pagal autoriaus varda, o pagal ju turini. Viliau, gal norejai pasakyti kad Krepstai dar labai toli iki tavo minciu raiskos?  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Studentas Meistras
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|