Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
J.U. Meistras

Prisijungė: 2006 11 09 Pranešimai: 487 Pranešimų per dieną: 0.07 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2009-06-09, 21:36 Rašyti temą: |
|
|
sout rašo: | Elvis rašo: | Giedriau, tu turbųt pamiršai, kad ilgos trasos �empionatų rengia ne ISK Erdvės, o OK �
"žuolas...  |
Kų galiu pasakyti tau Elvi - kietai tu �ia užstųmei ant tos Erdvės, gaila, kad tavo �
"žuolas po tavo "fonfarų" ne geriau pasirodė. Dar pasisekė kad lijo...
Kitų kartų jausk atsakomyb�
� už savo žodžius ir uodegų truputĮ nuleisk. |
Galiu prideti - butent del to vandens punkte ir nebuvo, kad lijo. Nes keliai buvo neiveikiami. Nebutu lije - vanduo butu buves. Taip jau atsitiko. Nesiimu teigti, ar tai gerai, ar tai blogai. _________________ ...kai nėra ką veikti, reikia bėgti... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
sout Meistras

Prisijungė: 2004 08 29 Pranešimai: 199 Pranešimų per dieną: 0.03 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2009-06-11, 23:47 Rašyti temą: |
|
|
Užlijo kelius lia lia... Tai kokio velnio tada organizatorius klausė Viliaus 4 KP ar �ia turėtų bųti gėrimo punktas:D
Man rodos chebra nepripažĮstat organizavimo broko Nu bet �ia jau jųsų sųžinės reikalas  _________________
  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
J.U. Meistras

Prisijungė: 2006 11 09 Pranešimai: 487 Pranešimų per dieną: 0.07 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2009-06-12, 00:10 Rašyti temą: |
|
|
sout rašo: | Užlijo kelius lia lia... Tai kokio velnio tada organizatorius klausė Viliaus 4 KP ar �ia turėtų bųti gėrimo punktas:D
Man rodos chebra nepripažĮstat organizavimo broko Nu bet �ia jau jųsų sųžinės reikalas  |
Apie tai ir rasiau - del lietaus strigo maitinimo punktu isveziojimas, neistraukiamai iklimpo vandeni ir "maitintojus" isveziojanti masina, del ko jie nespejo pasiekti punktu. Ir Viliaus klause ne "organizatorius", o "maitintojas" - nespejes del velavimo gerai prisiristi zemelapyje. Tai yra organizavimo brokas, kuri leme "force majore". _________________ ...kai nėra ką veikti, reikia bėgti... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Devis Meistras
Prisijungė: 2004 04 02 Pranešimai: 630 Pranešimų per dieną: 0.08 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2009-06-14, 09:21 Rašyti temą: Rųbai |
|
|
Tik dabar susigrebiau (turbųt tik dabar atsigavau po ilgos trasos) - pas kų galėtų bųti drabužiukai iš starto? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
sunius Meistras

Prisijungė: 2004 04 01 Pranešimai: 940 Pranešimų per dieną: 0.12 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2009-06-14, 18:18 Rašyti temą: |
|
|
drabužiai iš starto buvo surinkti organizatorių. per OS Antradienius Vilniuje buvo atvežti, ta�iau atsiimti atėjo rodos tik vienas dalyvis.
Planuojama drabužius atvežti Į Takas'2009 varžybas, kiek žinau... _________________ <sunius> |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Zigfridas Vidutiniokas
Prisijungė: 2008 05 06 Pranešimai: 30 Pranešimų per dieną: 0
|
Parašytas: 2009-06-15, 10:03 Rašyti temą: |
|
|
Bųtų gerai, kad Į Takų 2009 atvežtų, nes aš taip pat palikau striuk�
�. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Devis Meistras
Prisijungė: 2004 04 02 Pranešimai: 630 Pranešimų per dieną: 0.08 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2009-06-15, 10:12 Rašyti temą: drabužiai |
|
|
OS Antradieniuose sunkoka atsiimti, tai labai džiaugsiuosi jei galėsiu pasiimti per TAK�
" |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Elvis Meistras

Prisijungė: 2005 08 11 Pranešimai: 1582 Pranešimų per dieną: 0.22 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2009-06-22, 21:53 Rašyti temą: |
|
|
Kadangi maišui buvo per sudėtinga pa�iam nuvykti Į Takų, tai aš jĮ šiandien prigriebiau ir atvešiu Į šeštadienines varžybas Vilniuje, Naujuosiuose Verkiuose (http://www.tengris.lt/upload_data/PLZ2009nuostatai.htm). _________________ www.splits.lt |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Elvis Meistras

Prisijungė: 2005 08 11 Pranešimai: 1582 Pranešimų per dieną: 0.22 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2009-08-18, 18:35 Rašyti temą: |
|
|
Pas mane dar yra keli neatsiimti treningai po LČ ilgos. VienintelĮ kurĮ atpažĮstu - kariškių žalio treningo viršų (jeigu teisingai spėju). Jeigu kas dar yra pasiged�
� savo drabužių po šių varžybų - parašykit man Į plentas (at) gmail.com ir aš jums juos atvešiu Į vidutinės �empionatų ir/arba estafetes. _________________ www.splits.lt |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|