Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
J.U. Meistras

Prisijungė: 2006 11 09 Pranešimai: 487 Pranešimų per dieną: 0.07 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2009-06-09, 21:36 Rašyti temą: |
|
|
sout rašo: | Elvis rašo: | Giedriau, tu turbųt pamiršai, kad ilgos trasos empionatų rengia ne ISK Erdvės, o OK
"žuolas...  |
Kų galiu pasakyti tau Elvi - kietai tu ia užstųmei ant tos Erdvės, gaila, kad tavo
"žuolas po tavo "fonfarų" ne geriau pasirodė. Dar pasisekė kad lijo...
Kitų kartų jausk atsakomyb
už savo žodžius ir uodegų truputĮ nuleisk. |
Galiu prideti - butent del to vandens punkte ir nebuvo, kad lijo. Nes keliai buvo neiveikiami. Nebutu lije - vanduo butu buves. Taip jau atsitiko. Nesiimu teigti, ar tai gerai, ar tai blogai. _________________ ...kai nėra ką veikti, reikia bėgti... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
sout Meistras

Prisijungė: 2004 08 29 Pranešimai: 199 Pranešimų per dieną: 0.03 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2009-06-11, 23:47 Rašyti temą: |
|
|
Užlijo kelius lia lia... Tai kokio velnio tada organizatorius klausė Viliaus 4 KP ar ia turėtų bųti gėrimo punktas:D
Man rodos chebra nepripažĮstat organizavimo broko Nu bet ia jau jųsų sųžinės reikalas  _________________
  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
J.U. Meistras

Prisijungė: 2006 11 09 Pranešimai: 487 Pranešimų per dieną: 0.07 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2009-06-12, 00:10 Rašyti temą: |
|
|
sout rašo: | Užlijo kelius lia lia... Tai kokio velnio tada organizatorius klausė Viliaus 4 KP ar ia turėtų bųti gėrimo punktas:D
Man rodos chebra nepripažĮstat organizavimo broko Nu bet ia jau jųsų sųžinės reikalas  |
Apie tai ir rasiau - del lietaus strigo maitinimo punktu isveziojimas, neistraukiamai iklimpo vandeni ir "maitintojus" isveziojanti masina, del ko jie nespejo pasiekti punktu. Ir Viliaus klause ne "organizatorius", o "maitintojas" - nespejes del velavimo gerai prisiristi zemelapyje. Tai yra organizavimo brokas, kuri leme "force majore". _________________ ...kai nėra ką veikti, reikia bėgti... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Devis Meistras
Prisijungė: 2004 04 02 Pranešimai: 630 Pranešimų per dieną: 0.08 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2009-06-14, 09:21 Rašyti temą: Rųbai |
|
|
Tik dabar susigrebiau (turbųt tik dabar atsigavau po ilgos trasos) - pas kų galėtų bųti drabužiukai iš starto? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
sunius Meistras

Prisijungė: 2004 04 01 Pranešimai: 940 Pranešimų per dieną: 0.12 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2009-06-14, 18:18 Rašyti temą: |
|
|
drabužiai iš starto buvo surinkti organizatorių. per OS Antradienius Vilniuje buvo atvežti, taiau atsiimti atėjo rodos tik vienas dalyvis.
Planuojama drabužius atvežti Į Takas'2009 varžybas, kiek žinau... _________________ <sunius> |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Zigfridas Vidutiniokas
Prisijungė: 2008 05 06 Pranešimai: 30 Pranešimų per dieną: 0
|
Parašytas: 2009-06-15, 10:03 Rašyti temą: |
|
|
Bųtų gerai, kad Į Takų 2009 atvežtų, nes aš taip pat palikau striuk
. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Devis Meistras
Prisijungė: 2004 04 02 Pranešimai: 630 Pranešimų per dieną: 0.08 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2009-06-15, 10:12 Rašyti temą: drabužiai |
|
|
OS Antradieniuose sunkoka atsiimti, tai labai džiaugsiuosi jei galėsiu pasiimti per TAK
" |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Elvis Meistras

Prisijungė: 2005 08 11 Pranešimai: 1582 Pranešimų per dieną: 0.22 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2009-06-22, 21:53 Rašyti temą: |
|
|
Kadangi maišui buvo per sudėtinga paiam nuvykti Į Takų, tai aš jĮ šiandien prigriebiau ir atvešiu Į šeštadienines varžybas Vilniuje, Naujuosiuose Verkiuose (http://www.tengris.lt/upload_data/PLZ2009nuostatai.htm). _________________ www.splits.lt |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Elvis Meistras

Prisijungė: 2005 08 11 Pranešimai: 1582 Pranešimų per dieną: 0.22 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2009-08-18, 18:35 Rašyti temą: |
|
|
Pas mane dar yra keli neatsiimti treningai po LČ ilgos. VienintelĮ kurĮ atpažĮstu - kariškių žalio treningo viršų (jeigu teisingai spėju). Jeigu kas dar yra pasiged
savo drabužių po šių varžybų - parašykit man Į plentas (at) gmail.com ir aš jums juos atvešiu Į vidutinės empionatų ir/arba estafetes. _________________ www.splits.lt |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|